Автор |
Съобщение |
X-ray
|
|
В момента играе: с цици
|
|
Заглавие: Re: настолен комп vs лаптоп Публикувано на: 24 Окт 2011 12:34
kFp_Kamko написа: А не мислите ли , че най-добрият вариант е геймърски лаптоп ? Аз лично имам такъв и не съжелявам изобщо Братчед най-добре е конзола + лаптоп.
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: настолен комп vs лаптоп Публикувано на: 24 Окт 2011 20:40
Винаги съм харесвал много повече настолните компютри пред лаптопите! Първо, че са по-бързи, второ, че се скапват много по-рядко, трето че стават за игри, четвърто, че ако се развали нещо след гаранцията може да купиш само него, а не цял нов лаптоп... Пето, че не вдига 80-90 градуса докато играеш игри... Лаптоп с настолен компютър е безсмислено да сравняваш. Двете неща са коренно различни!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: настолен комп vs лаптоп Публикувано на: 24 Окт 2011 20:56
Геймърският лаптоп е компромис както с играенето, така и с преносимостта, батерията и екрана. Т.е. ни риба, ни рак. Ако искаш да "геймиш", ама сериозно - голям монитор + щайга. Ако искаш да пътуваш във влака, да се ровиш из нета и да играеш някоя стара игра - лаптоп.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
enemy
|
|
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
|
|
Заглавие: Re: настолен комп vs лаптоп Публикувано на: 01 Ное 2011 22:04
Моето мнение е че всичко зависи от бюджета и от човека. Аз играя на настолен компютър просто защото нямам 5бона да си зема също толкова добър лаптоп. Но ако примерно играеш нещо (цс,дота,лол,уоу,сц,сц2) което не е толкова тежко и може да тръгне да лаптоп да речем защо не? Един колега си бози сц2 и дота само и си е взел някфо лаптопче на което и двете мъ вървят добре и си го мъкне навсякъде, а вкъщи си има док стейшън със хубав монитор клавиатура мишка и кабел за и-нет.
___________________________________ Then… silence got blown apart ...
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: настолен комп vs лаптоп Публикувано на: 02 Ное 2011 08:11
не точно ако си запален геймър и искаш да играеш игри качествено, ще вземеш друго за ~2000 лева, който така и така ще дадеш за лаптоп
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: настолен комп vs лаптоп Публикувано на: 02 Ное 2011 12:51
DJ Cat написа: Абе ако не играеш игри, много ясно че ще вземеш лаптоп. Има хиляди причини. Ако играеш стари игрички и от дъжд на вятър пак. Ако цъкаш постоянно новите заглавия, настолен комп задължително. Толкова е просто. somethin like this... Въпреки, че наскоро излязоха много стабилни видеокарти в средния клас за лаптопи, с които без проблем си цъкаш нови заглавия на средни детайли без кой знае каква мъка.
___________________________________ знайш ли като се замаам...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: настолен комп vs лаптоп Публикувано на: 02 Ное 2011 15:20
Штрак написа: DJ Cat написа: Абе ако не играеш игри, много ясно че ще вземеш лаптоп. Има хиляди причини. Ако играеш стари игрички и от дъжд на вятър пак. Ако цъкаш постоянно новите заглавия, настолен комп задължително. Толкова е просто. somethin like this... Въпреки, че наскоро излязоха много стабилни видеокарти в средния клас за лаптопи, с които без проблем си цъкаш нови заглавия на средни детайли без кой знае каква мъка. Правилно.... аз съм с 560 на моя лаптоп и съм предоволен от производителността.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: настолен комп vs лаптоп Публикувано на: 03 Ное 2011 09:05
560.... На това ли му викаш среден клас.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: настолен комп vs лаптоп Публикувано на: 20 Ное 2011 23:18
Нищо против пц-то. Но има едно но... Лаптопа е доста по компактен и доста по функционален. Защо да не става за Игри? Имам Тошиба с видео 1 гигабайт и съм доволен и като игри и като филми. Подържа и 3D. Но си струва пари 1100 лева. Ако има по-малко от 1000 лева Настолен"Кашон"(Защото е по достъпен) А спрямо здравината на лаптопа зависи от самия лаптоп. Имах лаптоп 7 години и го смених не, защото е развален или пр... а просто, защото остаря. Спрямо господата с развалящите се лаптопи - Като взимате промоциите "за 699лв. само днес" така ще бъде . надявам се да съм помогнал.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: настолен комп vs лаптоп Публикувано на: 21 Ное 2011 12:36
е аз имам сони вайо с 1 гигабайт външно видео и ГТА4 пак ми е неоптимизирана...
|
|
|
|
|
enemy
|
|
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
|
|
Заглавие: Re: настолен комп vs лаптоп Публикувано на: 21 Ное 2011 20:41
to ako shte i 250gb da e videoto ako e 64bitova shinata nqma faida, a gta 4 ti trqbva visok klas dual core ili nqkakuv quad core i minimum 256bitovo video 512 ram nagore
___________________________________ Then… silence got blown apart ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: настолен комп vs лаптоп Публикувано на: 22 Ное 2011 08:00
DJ Cat написа: 560.... На това ли му викаш среден клас. Е не е ли ? Винаги съм си мислил , че високият клас са 570 , 580 от тази серия?
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: настолен комп vs лаптоп Публикувано на: 24 Ное 2011 16:34
от gtx 460/hd 6850 на горе всичко е висок клас включително + тях двете за мен
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: настолен комп vs лаптоп Публикувано на: 15 Дек 2011 17:37
Като ходих в Швеция за 5 месеца и се принудих, да си взема лаптоп, щото не мога да разнясам настолен компютър до там. Сега обаче той поостаря, а бих казал, че си геймя сериозно. И възникна въпросът за нов компютър и при мен. И сега си мисля, че вече имам лаптоп, който да ми е лесен и удобен за нет и филми, разнасяне насам-натам, а за геймене може да си взема настолна щайга. Ще ми излезе по-евтино. В някои отношения може да не е толкова удобно да ползваш два компютъра едновременно, а така също настолният ще изисква повече място. Все още не съм взел решение, като вариант действително е и конзола към телевизора, който съм запланувал за гледане на мачове. Може би не се отнася за проблема на твоя човек, но за хора, които вече имат лаптопи, може би е смислен вариант.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: настолен комп vs лаптоп Публикувано на: 17 Дек 2011 02:37
Ако искаш да си вземеш нов настолен компютър, на който да играеш само игри, когато вече си имаш лаптоп, изпълняващ всички останали функции, струва ми се най-оптимално решение да скокнеш директно на варианта с конзола
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|