Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Guild Wars 2
Публикувано на: 20 Авг 2011 16:36

RogueSpeed написа:
Идеята не ми харесва. Аз обичам да си цъкам с геройчето, с което си цъкам и ПвЕ.

Ти си си със твоето си геройче, същият клас, раса, външен вид (освен екипировката), но набъхано на макс, за да може да бъдеш максимално ефективен и всички да са на равно ниво, така че да се минимизират всички странични фактори, оставяки стратегията и способностите на играча като доминиращите такива.

няма ПвП онли герои. Просто с ПвЕ героя можеш да говориш с някое НПС във началният град и то те пренася в ПвП. Колко ще си добър си е отделен въпрос.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2011 10:41

Тук обаче спора за PvP стана доста сериозен. :rockon:
PvP системата ще е доста голяма и обшина и смятам че ще задоволи всики фенове на различните стилове PvP, незнам какво толкова не ти харесва.
А мисли че имаи опция да си ползваш твоите итеми в PvP,но като излезне играта тогава ще си приличи най-добре.

Профил

Аватар
В момента играе: 4chan
Публикувано на: 21 Авг 2011 12:31

В WvW майче не ти максва уменията и итемите. Мисля, че там е повече Fun>Balance. Докато 5v5 е по-сериозната система.

Профил

Публикувано на: 21 Авг 2011 12:36

Във уорлд вс уорлд героя автоматично се максва на 80лвл,без обаче да има скиловете и трайтовте и макс статсовете на един истински 80лвл герой.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2011 01:54

MMORPG.com:
Where are you with the game right now?
Colin Johanson:
We're currently in closed alpa for friends and family. Closed beta will happen before the end of this year. Release date is 'when it's done' .

Профил

Аватар
В момента играе: Diablo II, Dragon Nest, Need For Speed World, Champions Online.
Публикувано на: 29 Авг 2011 18:33

Пичове знам че е извън темата за Guild Wars II се отнася за първата игра та значи тази гадна система за назоваване на името на героя ти е много зле. Аз съм си забравил примерно героя и са не мога да играя в света егати ArenaNet a. Иначе GW II ще е страхотна и си я pre order вам! :)

Профил

Публикувано на: 29 Авг 2011 21:21

Ами единия вариант е ако пазиш скрииншот от играта с героя си,да го погледнеш.Другия е да пишеш на съпорта-отговарят в рамките на няколко часа,знам го от личен опит.Иначе за датата на излзиане аренанет са потвърдили,че ще е преди април 2012.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Авг 2011 14:09

moroel написа:
Ами единия вариант е ако пазиш скрииншот от играта с героя си,да го погледнеш.Другия е да пишеш на съпорта-отговарят в рамките на няколко часа,знам го от личен опит.Иначе за датата на излзиане аренанет са потвърдили,че ще е преди април 2012.

Toва съм го изпуснал - имаш ли линк към инфото? Звучи ми напълно нереалистично.

Профил

Публикувано на: 31 Авг 2011 21:25

Ами това го знам от българин който е бил на геймскома и там е чул хора от аренанет да го казват.Нали все пак е неофициална информация.Иначе защо да ти звучи нереалистично?

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Сеп 2011 18:59

moroel написа:
Ами това го знам от българин който е бил на геймскома и там е чул хора от аренанет да го казват.Нали все пак е неофициална информация.Иначе защо да ти звучи нереалистично?

Не виждам начин играта още на не е влязла в бета и да се надяват да ВЛЯЗАТ в затворена бета (не да я завършат) до края на годината, а да правят планове да изкарат играта най-късно в самото начало на втората четвърт на 2012. Аз я виждам по-скоро през Септември/Октомври.

Профил

Публикувано на: 01 Сеп 2011 21:27

Да ти кажа честно и аз незнам как я мислят.Обаче това което коазваш за септември/октомври ако е истина просто не ги виждам.След сегашните геймском и пакс не ми е ясно с какво ще поддържат хайпа цяла година,те реално вече почти няма какво да анонсират.Според мен ако стартират затворената бета в началото на октомври,към края на януари 2012,вече може да са готови да я пускат.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Сеп 2011 21:42

moroel написа:
Да ти кажа честно и аз незнам как я мислят.Обаче това което коазваш за септември/октомври ако е истина просто не ги виждам.След сегашните геймском и пакс не ми е ясно с какво ще поддържат хайпа цяла година,те реално вече почти няма какво да анонсират.Според мен ако стартират затворената бета в началото на октомври,към края на януари 2012,вече може да са готови да я пускат.

Ние вече сме септември а те дори не са анонсирали бетата, а и нямат идея дали ще раздават кийчета, така че е доста малко вероятно бетата да започне след само месец. Освен това, след това трябва да изгладяд бъговете и да обявят отворена бета, и след като тя мине да мислят за рилийз. Тази работа ми се струва множко , а никой не пуска заглавия през лятото, така че аз мисля, че на следващия Геймском/РАХ ще започнат финалният хайп, и после ще я пуснат. Те феновете лесно ще ги задържат - ще пускат информация за разл дънджъни, гадини, ще направят ъпдейт на всички клас-страници както сега правят с тези на расите, а и самият факт, че играта вече е в затворена бета, ще генерира доста хайп.

Профил

Публикувано на: 01 Сеп 2011 21:50

Незнам наистина......този вариант за който говориш звучи логично,но ако наистина се окаже реалност мога да кажа само rip gw2.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Сеп 2011 14:42

За отворена бета не съм много сигурен, бяха споменавали че само притежателите на единицата ще имат достъп до бетата, както и да е.

Относно релийза, споменаха че след 27 август ще има затворена бета, а за излизането на играта някъде из финансовия план на NC Soft, (който имаше в нета) се споменаваха печалби от GW 2 след Q4 така че ще почакаме и ще видим...

Профил

Публикувано на: 05 Сеп 2011 10:13

Нещо много я мъчат тая игра Anet.С тези промени, които правят постоянно явно и те не знаят точно какво ще излезе накрая.Трудно се правят успешно радикални промени в този стар и утвърден жанр.Старите Силвари изглеждаха по-добре лично за мен, а този "редизайн" им отне поне шест месеца.Не ми харесва и премахването на енерджи бара, и този додж бутон, не ми харесва и енд-гейм пвп-то от самото начало, не ми харесва и дебилното "when is done", абе доста неща започнаха да ме дразнят.Имам силни съмнения, че "флопа" няма да бъде SWTOR, както всички ревяха по форумите, а точно GW2.Мен ме загубиха като фен след GamesCom-a и Pax.А и си направих пре-ордър на SWTOR 8)

аре със здраве :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2011 10:29

Triton написа:
Нещо много я мъчат тая игра Anet.С тези промени, които правят постоянно явно и те не знаят точно какво ще излезе накрая.Трудно се правят успешно радикални промени в този стар и утвърден жанр.Старите Силвари изглеждаха по-добре лично за мен, а този "редизайн" им отне поне шест месеца.Не ми харесва и премахването на енерджи бара, и този додж бутон, не ми харесва и енд-гейм пвп-то от самото начало, не ми харесва и дебилното "when is done", абе доста неща започнаха да ме дразнят.Имам силни съмнения, че "флопа" няма да бъде SWTOR, както всички ревяха по форумите, а точно GW2.Мен ме загубиха като фен след GamesCom-a и Pax.А и си направих пре-ордър на SWTOR 8)

аре със здраве :)

Специално за ММО-та трудно се навивам да приордна, защото накрая винаги не е това което очакваме. Нека изчакаме 2те игри да излязат на пазара и тогава да говорим :)

Профил

Публикувано на: 05 Сеп 2011 13:54

Ами за мен специално,без да се впускам в подробности,играта като едно цяло,доста ми харесва.Мисля че е доста иновативна и има доста съдържание.Иначе проблема със забавянето наистина е доста актуален,дразнещ и може би е в основата на това да има реакции като тази на тритон.Аз също съм с преордър на тор но мисля като излезе гу2 да си я взема и нея,още повече,че няма месечни такси.И силно се надявам точно тази игра да разбие този модел с таксите,защото в момента на пазара няма нито едно ммо,което да си заслужава парите всеки месец.

Профил

Публикувано на: 05 Сеп 2011 14:32

Ами аз силно се надявах GW2 да излезе преди TOR, ама не би.Сега доста играчи ще започнат ТОР и доста от тях там ще си останат.Просто Анет трябваше да направи всичко възможно за да пусне играта преди TOR.Хард феновете ще си чакат ГВ2 ако ще и една година още, но кежуъл играчите, едва ли.А както знаем кежуъл играчите правят големия оборот.И пак казвам, ако ТОР се окаже сполучлив, което е доста вероятно, Анет може да се снима с BOX-a за спомен.Т'ва е лично мнение обаче.Както каза колегата предния пост като излязат ще говорим :)

Профил

Публикувано на: 05 Сеп 2011 15:30

Да,напълно съм съгласен с тебе по въпроса за кежуъл играчите и точно там е слабото място на гилд уарса.Все пак факта че е без месечни такси,според мен,ще се окаже спасителния пояс за играта.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2011 21:10

Коза на играта е, че не разчита на месечни такси. Точно тази възможност за кежуълите да играят от време на време и да не се чувстват задължени само защото плащат такса, ще е една от силните страни на играта. Че ще е успешна, успешна ще е, че е по-добра от ТОР по всички показатели освен историята (според мен, разбира се, всеки си има лично мнение), по-добра е. ПвП-то е невероятно, битките са динамични и изискват мисъл и умения, графичният стил е страхотен (много мразя азиатският стил), ивентите са удар в десетката - по-разнообразна система в ММО аз не съм виждал. Дори музиката е невероятна - Джеръми Соул! Абсолютна легенда!

Общо взето, абсолютно всичко в играта е невероятно освен:

Това че можеш да вкараш акаунта си в няколко гилдии едновременно
Керакртър Криейшъна (дано има повече опции при излизането на играта)
Войс оувъра на по-незначителните персонажи в играта (5-ката главни герой са с невероятен състав - Стив Блум ми е слабост. )
Намеренията им да вкарват ДЛЦ дънджъни - това е толкова глупаво, че направо ми идва да им отида до офиса и да им забия по един, честно.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost