Автор |
Съобщение |
CallMeTheSnake
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 20 Авг 2011 16:36
RogueSpeed написа: Идеята не ми харесва. Аз обичам да си цъкам с геройчето, с което си цъкам и ПвЕ. Ти си си със твоето си геройче, същият клас, раса, външен вид (освен екипировката), но набъхано на макс, за да може да бъдеш максимално ефективен и всички да са на равно ниво, така че да се минимизират всички странични фактори, оставяки стратегията и способностите на играча като доминиращите такива. няма ПвП онли герои. Просто с ПвЕ героя можеш да говориш с някое НПС във началният град и то те пренася в ПвП. Колко ще си добър си е отделен въпрос.
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 21 Авг 2011 10:41
Тук обаче спора за PvP стана доста сериозен. PvP системата ще е доста голяма и обшина и смятам че ще задоволи всики фенове на различните стилове PvP, незнам какво толкова не ти харесва. А мисли че имаи опция да си ползваш твоите итеми в PvP,но като излезне играта тогава ще си приличи най-добре.
|
|
|
|
 |
Kirilicata2012
|
 |
В момента играе: 4chan
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 21 Авг 2011 12:31
В WvW майче не ти максва уменията и итемите. Мисля, че там е повече Fun>Balance. Докато 5v5 е по-сериозната система.
___________________________________ Im back
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 21 Авг 2011 12:36
Във уорлд вс уорлд героя автоматично се максва на 80лвл,без обаче да има скиловете и трайтовте и макс статсовете на един истински 80лвл герой.
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 23 Авг 2011 01:54
MMORPG.com: Where are you with the game right now? Colin Johanson: We're currently in closed alpa for friends and family. Closed beta will happen before the end of this year. Release date is 'when it's done' .
|
|
|
|
 |
bloodelf89
|
 |
В момента играе: Diablo II, Dragon Nest, Need For Speed World, Champions Online.
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 29 Авг 2011 18:33
Пичове знам че е извън темата за Guild Wars II се отнася за първата игра та значи тази гадна система за назоваване на името на героя ти е много зле. Аз съм си забравил примерно героя и са не мога да играя в света егати ArenaNet a. Иначе GW II ще е страхотна и си я pre order вам! 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 29 Авг 2011 21:21
Ами единия вариант е ако пазиш скрииншот от играта с героя си,да го погледнеш.Другия е да пишеш на съпорта-отговарят в рамките на няколко часа,знам го от личен опит.Иначе за датата на излзиане аренанет са потвърдили,че ще е преди април 2012.
|
|
|
|
 |
CallMeTheSnake
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 31 Авг 2011 14:09
moroel написа: Ами единия вариант е ако пазиш скрииншот от играта с героя си,да го погледнеш.Другия е да пишеш на съпорта-отговарят в рамките на няколко часа,знам го от личен опит.Иначе за датата на излзиане аренанет са потвърдили,че ще е преди април 2012. Toва съм го изпуснал - имаш ли линк към инфото? Звучи ми напълно нереалистично.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 31 Авг 2011 21:25
Ами това го знам от българин който е бил на геймскома и там е чул хора от аренанет да го казват.Нали все пак е неофициална информация.Иначе защо да ти звучи нереалистично?
|
|
|
|
 |
CallMeTheSnake
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 01 Сеп 2011 18:59
moroel написа: Ами това го знам от българин който е бил на геймскома и там е чул хора от аренанет да го казват.Нали все пак е неофициална информация.Иначе защо да ти звучи нереалистично? Не виждам начин играта още на не е влязла в бета и да се надяват да ВЛЯЗАТ в затворена бета (не да я завършат) до края на годината, а да правят планове да изкарат играта най-късно в самото начало на втората четвърт на 2012. Аз я виждам по-скоро през Септември/Октомври.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 01 Сеп 2011 21:27
Да ти кажа честно и аз незнам как я мислят.Обаче това което коазваш за септември/октомври ако е истина просто не ги виждам.След сегашните геймском и пакс не ми е ясно с какво ще поддържат хайпа цяла година,те реално вече почти няма какво да анонсират.Според мен ако стартират затворената бета в началото на октомври,към края на януари 2012,вече може да са готови да я пускат.
|
|
|
|
 |
CallMeTheSnake
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 01 Сеп 2011 21:42
moroel написа: Да ти кажа честно и аз незнам как я мислят.Обаче това което коазваш за септември/октомври ако е истина просто не ги виждам.След сегашните геймском и пакс не ми е ясно с какво ще поддържат хайпа цяла година,те реално вече почти няма какво да анонсират.Според мен ако стартират затворената бета в началото на октомври,към края на януари 2012,вече може да са готови да я пускат. Ние вече сме септември а те дори не са анонсирали бетата, а и нямат идея дали ще раздават кийчета, така че е доста малко вероятно бетата да започне след само месец. Освен това, след това трябва да изгладяд бъговете и да обявят отворена бета, и след като тя мине да мислят за рилийз. Тази работа ми се струва множко , а никой не пуска заглавия през лятото, така че аз мисля, че на следващия Геймском/РАХ ще започнат финалният хайп, и после ще я пуснат. Те феновете лесно ще ги задържат - ще пускат информация за разл дънджъни, гадини, ще направят ъпдейт на всички клас-страници както сега правят с тези на расите, а и самият факт, че играта вече е в затворена бета, ще генерира доста хайп.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 01 Сеп 2011 21:50
Незнам наистина......този вариант за който говориш звучи логично,но ако наистина се окаже реалност мога да кажа само rip gw2.
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 02 Сеп 2011 14:42
За отворена бета не съм много сигурен, бяха споменавали че само притежателите на единицата ще имат достъп до бетата, както и да е.
Относно релийза, споменаха че след 27 август ще има затворена бета, а за излизането на играта някъде из финансовия план на NC Soft, (който имаше в нета) се споменаваха печалби от GW 2 след Q4 така че ще почакаме и ще видим...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 05 Сеп 2011 10:13
Нещо много я мъчат тая игра Anet.С тези промени, които правят постоянно явно и те не знаят точно какво ще излезе накрая.Трудно се правят успешно радикални промени в този стар и утвърден жанр.Старите Силвари изглеждаха по-добре лично за мен, а този "редизайн" им отне поне шест месеца.Не ми харесва и премахването на енерджи бара, и този додж бутон, не ми харесва и енд-гейм пвп-то от самото начало, не ми харесва и дебилното "when is done", абе доста неща започнаха да ме дразнят.Имам силни съмнения, че "флопа" няма да бъде SWTOR, както всички ревяха по форумите, а точно GW2.Мен ме загубиха като фен след GamesCom-a и Pax.А и си направих пре-ордър на SWTOR аре със здраве 
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 05 Сеп 2011 10:29
Triton написа: Нещо много я мъчат тая игра Anet.С тези промени, които правят постоянно явно и те не знаят точно какво ще излезе накрая.Трудно се правят успешно радикални промени в този стар и утвърден жанр.Старите Силвари изглеждаха по-добре лично за мен, а този "редизайн" им отне поне шест месеца.Не ми харесва и премахването на енерджи бара, и този додж бутон, не ми харесва и енд-гейм пвп-то от самото начало, не ми харесва и дебилното "when is done", абе доста неща започнаха да ме дразнят.Имам силни съмнения, че "флопа" няма да бъде SWTOR, както всички ревяха по форумите, а точно GW2.Мен ме загубиха като фен след GamesCom-a и Pax.А и си направих пре-ордър на SWTOR аре със здраве  Специално за ММО-та трудно се навивам да приордна, защото накрая винаги не е това което очакваме. Нека изчакаме 2те игри да излязат на пазара и тогава да говорим 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 05 Сеп 2011 13:54
Ами за мен специално,без да се впускам в подробности,играта като едно цяло,доста ми харесва.Мисля че е доста иновативна и има доста съдържание.Иначе проблема със забавянето наистина е доста актуален,дразнещ и може би е в основата на това да има реакции като тази на тритон.Аз също съм с преордър на тор но мисля като излезе гу2 да си я взема и нея,още повече,че няма месечни такси.И силно се надявам точно тази игра да разбие този модел с таксите,защото в момента на пазара няма нито едно ммо,което да си заслужава парите всеки месец.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 05 Сеп 2011 14:32
Ами аз силно се надявах GW2 да излезе преди TOR, ама не би.Сега доста играчи ще започнат ТОР и доста от тях там ще си останат.Просто Анет трябваше да направи всичко възможно за да пусне играта преди TOR.Хард феновете ще си чакат ГВ2 ако ще и една година още, но кежуъл играчите, едва ли.А както знаем кежуъл играчите правят големия оборот.И пак казвам, ако ТОР се окаже сполучлив, което е доста вероятно, Анет може да се снима с BOX-a за спомен.Т'ва е лично мнение обаче.Както каза колегата предния пост като излязат ще говорим 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 05 Сеп 2011 15:30
Да,напълно съм съгласен с тебе по въпроса за кежуъл играчите и точно там е слабото място на гилд уарса.Все пак факта че е без месечни такси,според мен,ще се окаже спасителния пояс за играта.
|
|
|
|
 |
CallMeTheSnake
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 05 Сеп 2011 21:10
Коза на играта е, че не разчита на месечни такси. Точно тази възможност за кежуълите да играят от време на време и да не се чувстват задължени само защото плащат такса, ще е една от силните страни на играта. Че ще е успешна, успешна ще е, че е по-добра от ТОР по всички показатели освен историята (според мен, разбира се, всеки си има лично мнение), по-добра е. ПвП-то е невероятно, битките са динамични и изискват мисъл и умения, графичният стил е страхотен (много мразя азиатският стил), ивентите са удар в десетката - по-разнообразна система в ММО аз не съм виждал. Дори музиката е невероятна - Джеръми Соул! Абсолютна легенда!
Общо взето, абсолютно всичко в играта е невероятно освен:
Това че можеш да вкараш акаунта си в няколко гилдии едновременно Керакртър Криейшъна (дано има повече опции при излизането на играта) Войс оувъра на по-незначителните персонажи в играта (5-ката главни герой са с невероятен състав - Стив Блум ми е слабост. ) Намеренията им да вкарват ДЛЦ дънджъни - това е толкова глупаво, че направо ми идва да им отида до офиса и да им забия по един, честно.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|