Вие много напредвате, бе. Аз се мотам, изпълнявам всичко, обмислям, разглеждам, наслаждавам се
Много ми се иска Изабела да е в партито, щото Авелин ми е доста фригидна
Проблема е, че И ФЕНРИС Е ГЕЙ. От 10 човека в партито половината са педераси.Draksis написа: И мен най ме е яд за Андърс. Какво, Фенрис не можаха ли да го направят гей или к'во? А, не, чакай - феновете реваха по форума, че искаха Андърс да е гей. Мда. Ясно.
Идиоти и половина.
+1Stylized Corpse написа:Не мога да си представя какви олигофрени са , че да искат повече гейове в играта. Андерс ми беше в топ 3 любимите персонажи до момента, ама сега не мога да погледна на него без да се сетя, че са го ебали в гъза.![]()
В трейлъра е красавец, в играта е баш клошар. Ше валят head morphs след като врътна играта. Така не ме влече. За осирането на Андърс не искам да говоря повече, щото адски ме е яд. Няма да го взимам повече в партито.Draksis написа: А ти смяташ Хоук за грозен, само заради стърчащата му брада. Ако беше като в трейлъра, нямаше да се оплакваш.
Абе споко. Съвсем скоро ще почнат да валят head morphs за Хоук, така че аз нямам притеснения.
А Андърс е такъв, защото го е писал друг човек, а именно тъпата Дженифър Хеплър. Какво толкова трудно беше Гейдър отново да пише за него, не знам.
Да, с такава походка? Мерси.Omega-x написа:ПРосто си правете женски Хоук