Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Dragon Age II
Публикувано на: 10 Мар 2011 14:04

Не мога да си представя какви олигофрени са , че да искат повече гейове в играта. Андерс ми беше в топ 3 любимите персонажи до момента, ама сега не мога да погледна на него без да се сетя, че са го ебали в гъза. :cry:

Вие много напредвате, бе. Аз се мотам, изпълнявам всичко, обмислям, разглеждам, наслаждавам се :D Още не съм тръгнал за експедицията, а имам над 100 злато. Стоките в магазините се сменят с напредването на историята, предполагам ?

Много ми се иска Изабела да е в партито, щото Авелин ми е доста фригидна :o Дано не видя зор в deep roads без нея да танква. Мерил може би е интересен и смешен персонаж, ама не ми се занимава с нея сега.

Профил Skype WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 10 Мар 2011 14:25

Draksis написа:
И мен най ме е яд за Андърс. Какво, Фенрис не можаха ли да го направят гей или к'во? А, не, чакай - феновете реваха по форума, че искаха Андърс да е гей. Мда. Ясно.

Идиоти и половина.

Проблема е, че И ФЕНРИС Е ГЕЙ. От 10 човека в партито половината са педераси. :x

Stylized Corpse написа:
Не мога да си представя какви олигофрени са , че да искат повече гейове в играта. Андерс ми беше в топ 3 любимите персонажи до момента, ама сега не мога да погледна на него без да се сетя, че са го ебали в гъза. :cry:

+1 :cry:
От саркастичен дебил са го направили МРЪНКАЩ ПЕДЕРАСТ. Думи нямам.

Сложих high res пача и подобрение не видях, а толкова се надявах да се оправи на Хоук ШИБАНАТА БРАДА. Накрая си кракнах Емпориума и си направих къстъм лице. Просто не мога да го гледам повече. Флемет я направиха ебати яката, кунаритата ги направиха ебати яките, а главния ти герой в играта е грозно, космато, сбръчкано hobo. Дори Карвър е по-як от него, въпреки че прилича на мазен педераст (съвпадение?). Лицето на Шепърд в ME е по модел на какъв-беше-там фотомодел. В DA2 явно е по модел на слатински клошар. Зле.

Ако не бях шибан маг и ми беше оцеляла Бетани вместо мрънкащия Карвър, щях да я спася. Сега с кеф убих Карвър. :D

Профил ICQ

Публикувано на: 10 Мар 2011 14:29

Малък мод, който премахва рестрикцията от предметите, демек може да носите тежка броня и кинжали на маг.

Аз не бих си го сложил, ама мани, някой може и да го сметне за полезен.

А ти смяташ Хоук за грозен, само заради стърчащата му брада. Ако беше като в трейлъра, нямаше да се оплакваш. :D

Абе споко. Съвсем скоро ще почнат да валят head morphs за Хоук, така че аз нямам притеснения. 8)

А Андърс е такъв, защото го е писал друг човек, а именно тъпата Дженифър Хеплър. Какво толкова трудно беше Гейдър отново да пише за него, не знам. :x

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2011 15:01

Намерихте за каква дреболия да пищите :lol: Ами просто не минавайте на романтични теми с тях и готово. Аз и без това не обръщам внимание на мъжките персонажи, все ми е тая. Пък не виждам оплаквания за бисексуалността на жените :roll: Що стана с равенството :lol: В тази връзка в Байоуеър форумите пак запищяха, че женските бюстове са твърде големи и трябва да ги намалят :wink: Какво им пречат пиксели на тия жени, не знам. Ако толкова са комплексирани, да си намерят мъж да им плати операцията и са готови.

Между другото - малък съвет за главен герой-стрелец: "Pinning Shot" може да изглежда тъпо умение. И е тъпо умение. Но му сложете поне един ъпгрейд за Duration. Аз не сторих такова нещо. И Мушмурока, пардон - Аришока, ми разгони фамилията :lol: Двайсет минути си играхме на Бени Хил (трудност Hard). Гадината има висок процент "Resist" и пие повече Health колби от мен, чийтъра гнусен. Нямам абсолютно никаква представа как меле клас ще се справи с него. Дойде ли ти близо = труп. Така ми се пада като разчитам толкова много на бъфовете в партито :D В тази връзка - Haste е безценно умение.

Профил

Публикувано на: 10 Мар 2011 15:06

Е как да не обръщаме внимание, като буквално ни се захвърля в лицето? :confused:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2011 15:15

Draksis написа:
А ти смяташ Хоук за грозен, само заради стърчащата му брада. Ако беше като в трейлъра, нямаше да се оплакваш. :D

Абе споко. Съвсем скоро ще почнат да валят head morphs за Хоук, така че аз нямам притеснения. 8)

А Андърс е такъв, защото го е писал друг човек, а именно тъпата Дженифър Хеплър. Какво толкова трудно беше Гейдър отново да пише за него, не знам. :x

В трейлъра е красавец, в играта е баш клошар. Ше валят head morphs след като врътна играта. Така не ме влече. За осирането на Андърс не искам да говоря повече, щото адски ме е яд. Няма да го взимам повече в партито. :cry:

Романтични теми... Когато на колелото пише "I'm sorry" и решиш, че можеш да го кажеш на човека за да проявиш съпричастност и да качиш friendship, не очакваш заради шибаното сърчице вместо съпричастност да си намекват как ше се ебат в гъза.
Иначе аз се оплаквам и за лесбийките. Няма една яка мацка като Мориган. Има слабоумна елфка, грозна уориърка и пиратска курветина. А ако имаше толкова много педераси и бяха намалили още повече циците на жените, зад логото на BioWare в следващата игра ше ИМА ШИБАНА ДЪГА. :x

Профил ICQ

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2011 15:26

ПРосто си правете женски Хоук

Профил

Публикувано на: 10 Мар 2011 15:42

АБЕ ДА ЕБА МАМКА МУ ТЪПА ГРОЗНА БЕ!!!!

Тъкмо си получих Сигнатурата, да еба мамка му, а нито съм си завършил последното playthrough на Awakening, нито мога дори да я инсталирам, защото трябва след две минути да отивам на три-часови лекции. Какъв е тоя тежък живот, бе... :cry: :cry: :cry:

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2011 15:44

Тези тричасови лекции ти взимат здравето, а? Тежко, тежко :lol: Ще ти се сторят десетчасови.

Профил

Публикувано на: 10 Мар 2011 16:28

Хубавото е, че имам История и Анализ, което е най-приятния ми модул от всички, лектора е шибан гений. Ама пък пак си е време, мамка му... :D

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2011 17:09

Omega-x написа:
ПРосто си правете женски Хоук

Да, с такава походка? Мерси. :D

I LIKE BIG BOATS AND I CANNOT LIE :!:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2011 18:20

Нещо, което би било полезно да се знае за ползването на танк:

"Taunt actually works by clearing the enemy threat table completely, then assigning the maximum possible threat to the taunter. It's absolutely effective, though particular AI tables might make them do something to a creature that isn't most hated.

Also, a side effect of a stun effect it that their threat table is cleared. If you Taunt someone, then stun them, they won't be taunted anymore."

Тъй че, ако танкът ви има умения за Stun, не ги ползвайте прекалено :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2011 18:48

Как да спечеля approval на Изабела.

Също така WTF

Влизам в the fade и Меррил иска да дойде с мен а андерс казва че го е страх. Оставям андерс и взимам Меррил. И 2-мата +10 rilvary или квото беше там.

Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2011 18:56

Не съм напреднал към края на играта, но с Изабела съм на максимум Friendship. Само трябва да говориш с нея и да избираш подходящи реплики. Също така може да й купиш подаръци. Единственият подарък, който открих за нея засега е кораб в бутилка от един от търговците в града.

Понякога точките за репутация наистина не са очевидни. Проведеш нормален разговор и хоп, +5 за този, +10 за онзи.

Профил

Публикувано на: 10 Мар 2011 19:10

Ама е хубаво да си в курс за игри, бе мамка му. :lol:

Днес говоря с един мой приятел, стана дума, че ми е дошла Сигнатурата, той предложи да ми даде кода за бронята на Сър Айзък от Кларк. Оказа се, че му е излишен и понеже знае, че съм фен на DA, просто ми го даде ей тъй.

Връзкар съм бе. :P

Профил

Публикувано на: 10 Мар 2011 19:59

Честно казано, играта ми харесва повече от всичко друго, което са правили BW. Историята е става и е хубаво че са избягали от повечето клишета, които са преизползвали вече толкова пъти и направо се чудя как може да харесват на някой. Битките и системата за развитие на героите са в пъти по-добри. Само босовете могат да бъдат леко дразнещи, защото трябва да ги биеш 5-10 мин и ако не успееш да се преместиш навреме и да избегнеш някоя атака може да се наложи reload.

Минуси - всички подземия/складове/къщи са еднакви, доста бъгове (някой диалози се показват 2 пъти, някои врагове не могат да бъдат селектирани), АИ-то на спътниците, сериозните диалози са тъпи.

Btw някой знае ли коя е магията, която кара една сфера от светлина да се появява и да избухва след няколко секуди. Лошите магиосници я ползват доста често, а аз не мога да я намеря на моите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2011 20:09

Добре бе тая игра е супер дълга, играя я на сила да видя кога ще започне шибаната история, ама няма братче едно и също - вървя 20 секунди и There is another Wave, убивам ги обграждат ни някакви мангали, все едно съм в циганската махла в тоя Лоутаун. И ми писна едно и също, майка му проста.

Защо ебаната игра няма история ? Аз ли пропускам или само вървяи трепя накакви модове, като паузирам на 0,8 секунди, защото на Кошмарното за 3 секунди ти умира цялото пари, на хард е същото почти само че без френдли файър и по-малко мобове. Що се отнася до персонажите, еми най-тъпия ми от първата игра бабето е малко по-зле от Варик, който ми е най-култов. Мерил ми харесва, мазната циганка е тъпа, сестра ми е зле, Андерс е трагедия, Авелин е най-гадното нещо, което ми се е случвало в РПГ игра.......

Някой ще ми каже ли коя година започва някаква завръзка, абе кога започва да става нещо, освен трепане и рандом ънкаунтари. Не стига че играта е по-инстанцирана от първата, ами е и по-пусто всичко.

Който го е засмукала история да се почетвъртя, да каже къде става нещо, което да се ядва за история ( тоя дето,то по го кефи историята(къде?) от първата игра има много поздрави), за да знам въобще дали да доигравам до края да видя дали ще стане нещо в играта или ще си вдигам разни скилове и ще трепя разбойници.

Дано третата игра е за Мориган, или да играеш с нея, защото ще е продължение на историята, която е от първата игра и я има, а не е някакви путкенски истории и измишьотини от хиляда и една нощ и Шехерезада и т.н. Мен играта ми е детска и за мен е направена за малки дечица, които сега се запознават с компютърните игри.

Играта е екшънче от трето лице с мечове, което премахва всякакъв вид нужда от по-дълбоко мислене на ситуацията, защото и да изтребеш мобовете винаги идват от небето парашутисти и те обграждат в кръг и мелят по мейджовете. Камерата е отврат също. Цялата игра е ходене в коридори. Абе пълна пръчка, тръгвам да пиша 3 изречения и те лайната са толкова много, че ги написвам за 5 секунди само на първо четене. Ако тръгна да се задълбочавам сигурно играта ми щеше вече да е коша. На тея гейове един лев няма да им дам за повърните повече, защото ще осират още повече бъдещите си игри.

Цялата шибана игра играете в коридорите на града, които са разпределени в 4-5 части и имате 100 часа геймплей само в един ебан град, като изключим общо 10 куеста извън града. Не заклевам се, не мога да се сетя игра с толкова много минуси, които са толкова явни. Байоуер да го олигавите целия.

Профил

Публикувано на: 10 Мар 2011 20:13

На DJ Cat rant-a му прилича на т'ва дето изпитах, когато за пръв път седнах над Mass Effect 2. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2011 20:20

С разликата че ще си в моя отбор за Dragon Age 2 :) Просто ми се довери и ще видиш. Мас Ефект 2 ми харесва много - има персонажи, има история, има разнообразие, има кинематографичност, има интрига, има озвучение, има история, има история, има воис актинг. Чакам DA 3, като намеря нерви ще се опитам да я изиграя на един път двойката, само за да видя има ли шибано действие някакво или ще си утрепя и последния грозник и ще видя тиизъра за тройката.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2011 20:53

Шо бе? Мене Изабела ме кефи. Иначе Ай агрий уит евритинг елс

Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение