Автор |
Съобщение |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 09:49
Романса как е направен? Аз лично много сме смях като накарах джуджето ми да чука зевран навремето. Беше си ...гавра с природата Сега като гледам кви са раманс изборите се колебая между оная с големите цици и педераса, ей така за гаврата.  А бе в биоуеър да не би дизайнерите да са педераси и да черпят вдъхновение един от друг  Срсли, леко романтиката мязаше на обърканите фантазии на някой пъпчив девственик 
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 10:17
Офффф.... да играта е по добре от колкото си мислех НО е много по зле от ориджинс в всяко отношение. Ни ми се пишат поеми за тва че ще го оставя така това.
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 11:03
Каквото и да говорите играта е гавра с поредицата. Вече съм прекръстил иконката за да не се сещам колко велика е първата игра, а каква помия е втората. Всъщност бих и дал 6/10, което за продължение на едно от любимите ми РПГ-та въобще е направо смешно.
Джедайче скрий се моля ти се, аз не ям всичко което ми подхвърлят. Ти се самозалъгвай, а пък ако наистина ти харесва втората, не знам как си харесал първата, като напрактитка те нямат нищо общо. Да те засмуква колкото си иска, аз полуготови неща, правене без грам вдъхновение не харесвам, явно ти се кефиш на посредствени неща. Както и да е, точно 2011 не ми пука за 1 или 2 игри, ако фейлнат, защото при тази конкуренция и толкова добри заглавия, няма да си губя времето със средняшки игри. То беше ясно, че ще е пъти по-зле от първата, това ви го казах преди 3 месеца, ма поне да беше малко по-добра от Two Worlds 2 ебати.
Единствената положителна черта е че на Кошмарното ниво е адски трудна, но то това не е не заради нещо добре свършено, а поради абсурдно тъпото управление на партито, ужасяващата камера и понякога невъзможността да селектваш каквото и да било.
Най-тъпото е че е пълен абсурд да ти пука за някого от персонажите, камо ли за историята-всъщност каква всъщност е тя. Аз не виждам никаква история в тъпата игра, виждам поредица от години в които стават някакви рандом неща и на всичкото отгоре само в един шибан град. Абе дано да фалират тея гейове, че не мога да ги дишам, дано същия екип не подготвя и Мас Ефекта, че направо си ебало майката.
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 11:13
Бе като за една година разработка си е направо впечатляващо. ЕА са виновни обаче.
|
|
 |
gogsss
|
 |
В момента играе: Minecraft
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 11:27
Битките изглеждат по-добре и oт Prototype. Играта е наситена с екшън,но от към история не е много добре. Компанйоните/ките са направени доста добре (особенно Верик). Кунари-тата са малко страшни,но им отива с рогата. Мерил не ме кефи,изглежда като някаква странна гърла. Андърс е интересен герой с неговия дух на справедливоста.... Бетани ми стои в партито само заради бюста си. Авелин ми прилича на мъж и с това ''А си кривнал,а сам ти кръцнала гърлото!'' е много зле. Та аз я водих в най-бандитските части на Къркуолл и тя нищо не казва. Във всяка битка трябва да натискам пауза по 100 пъти за да таргет-вам враговете и е доста досадно. Играта е доста лесна на нормал и мисля да сменям на хард. На мене ми хареса и мисля да я изиграя каквото и да казвате.
|
|
|
|
 |
MoonFlame
|
 |
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 12:43
Доколкото виждам, повечето хора харесали единицата са много отрицателно настроени към всички промени направени тук. Лично аз не харесвам само как върви историята или по скоро нейното отсъствие досега, никакъв мащаб, драма или епичност след 10 часа игра, един огромен град и търчене насам натам през деня и ноща по разни задачи. Да, битките са лишени от монотонноста си, графиката е по добра, но някак ми се губи усещането, че това е Dragon Age. Играта наистина се дъни с това число 2 пред себе си, ако беше експанжън палци горе, евала, но нима наистина това е продължението на онази велика игра, къде е мащаба, емоцията, детайла в историята, неговата сериозност, изобщо не чувствам някакво ехо напред в историята в следствие на избора си. Моля се нещата да се оправят по нататък и в тройката да видим истинския герой от първата част, какво чудо ще да е извършил този Хоук, че да носи титлата Чемпион, просто за момента не виждам нищо впечатляващо, просто една добра игра и нищо повече. А Dragon Age не беше добра, тя си бе и остава ВЕЛИКА.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 13:10
Като минус бих добавил това, че се очакваше и с лекота да утрепем цял дракон, което би трябвало да е маааалко по-трудна ( и съпроводена с повече драматизъм ) задачка. А то кво стана - ''Я, дракон ! Ами айде да го убием, ей така.''  Едва ли не героят ни е по-ербап от един grey warden.  Но пак се успокоявам с това, че всичкото е разказана история и преувеличенията са очаквани. А това, че трудно се таргетват нещата - еми при толкова динамични и забързани битки - нормално. И аз давам постоянно пауза, ще пробвам и на последна трудност да видим кво е 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 14:37
Започнах играта със скромни очаквания и затова до момента никак не съм разочарован от нея. Има, разбира се, куп неща, за които мога да се оплача, но те не са чак толкова досадни. Издразних се например на факта, че пещерите в някои от куестовете са нагъл копи-пейст на едно и също подземие. Също така на висока трудност ти е нужен добър лечител в групата, а само Андерс е квалифициран (ако героят ти не е маг), което го прави твърде задължителен за отряда. Трябва и танк, където пък Авелин е много по-полезна от Фенрис. И така остава само едно свободно място. Ама аз искам да мъкна със себе си Мерил, Изабела и Бетани, моля  Само като съвет - разходете се из града с група Варик, Изабела и Андерс  И се заковете за стола, да не паднете от смях. Като минус отбелязвам, че не можеш директно да изкараш голямата карта на града и да прехвърляш локации, а се налага да изтичкаш до изходна точка на района, в който си. А понякога тези изходи са досадно далеч. Подходът в битките налага повечко паузи и позициониране, което не е толкова лошо. Можеше да се направят някои по-удобни команди, но и така става. Истинска мъка е да се контролира агресията на врага  Особено ако Бетани е в групата с изцяло развито Огън/Лед дърво. Бам, бум, и всичко що е живо (само елитни гадове и босове на 30-50 % здраве) се нахвърля да я изнасилва ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) От един момент нататък просто спрях да се опитвам да пазя момата, а я оставях да умре след като избие почти всичко, а останалите трима от групата поизмитаха трохиците. Не съм си играл достатъчно с "дърветата" с умения, но към настоящия момент ми изглежда, че някои са доста по-силни и полезни от други. Например Бетани с Огън/Лед и Мерил със Земя/Електричество дърпат еднаква агресия, но Бетани убива много по-бързо и в по-голям район. Като голям плюс бих сложил страничните куестове  Много са. Неприлично много за днешно време даже  Отне ми десетина часа игрово време, за да завърша абсолютно всичко през втората година. И сигурно съм пропуснал нещичко. Направиш един куест, изникнат още три. Е, и аз се мотках малко, слушах изцяло диалозите, но пак си остава десет часа забавен геймплей. Съгласен съм за критиките относно драконите. Липсваше подходящ драматизъм при срещите с тях: Селянин: "Не отивай там, има голям дракон." Мерил: "Нали ще отидем там? Никога не съм виждала дракон." (което пък е странен коментар, защото тя видя Флемет в драконовата й форма). И да не забравя - Сандал е Чък Норис ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 15:47
Sandal is The Maker.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Tranquil
|
 |
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 16:20
А само да попитам играещите: страничните куестове какви са горе-долу? Нещо тип 'отиди до там, избий всичко де що мърда, върни се и си получи наградата' или по-интересни, с повече диалози и т.н. ? 
___________________________________ :O
|
|
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 16:38
Страничните куестове са всякакъв тип. Около 90 % от тях си имат своя история, диалог и cutscenes. Има и куестове, където просто доставяш нещо на някого. Най-много ме впечатли един куест, където трябваше да заловя апостат, син на висш градски съветник и гнусен убиец на деца-елфи. Имаше драма в цялата работа и доста избори как да приключиш задачата. Доста интересна беше и срещата с Кунари-магьосник. Голяма част от куестовете са разследване на мистериозни случки. Не винаги има щастлив край, без значение колко добре се справяш. Прилична част от задачите ти оставят избор как да постъпиш. С една дума - радват. Поне мен  Иначе нямаше да си губя времето да ги издирвам всичките. Мисля, че си струват. Имам сериозно подозрение, че страничните куестове са 80 % от цялата игра. Пък и диалозите в някои от тях са забавни: Isabela: Apostate prostitutes...? Hah! Apostitutes!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 17:00
В Mass Effect 2 главния куест беше с продължителност час и половина, което не би трябвало да те изненадва, все пак Dragon Age 2 е един вид копие на ME2.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 17:01
Аз съм като dj Cat с Morrowind И Oblivion, почти няма нещо, което да не ме дразни в тях, колкото и да се насилвам да ги играя...
Иначе нямах високи очаквания и съм доволен от играта. Едиснтвено малоумната диалогова система ме дразни...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Jedi Knight
|
 |
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 17:14
DJ Cat - отново, разбирам че си трол, спри се. Осъзнавам, че играта не ти харесва, вярвам го даже, но това, което говориш, са пълни глупости. Историята до където съм в момента е в пъти по-добре обмислена и представена от тази в оригинала. Напомня ми доста на някои истории на Лъвкрафт, както и селото в The Witcher. Копи-пейстнатите пещери не ме притесняват, все пак съм превъртал Mass Effect (многократно  )
|
|
|
 |
Seigar -X-
|
 |
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 17:34
За мене играта е ОК. Нито повече, нито по-малко. Горе долу ми е неутрално чуството за тази игра (заразлика от първия Dragon Age когото много харесах). Едно от нещата, които не ми харесаха в Dragon Age 2 бяха тези Anime Companions. За извратените Weaboo изчадия това си е просто Dragon Fantasy Trigger 78 X-7 заглавие, но аз лично не харесвам тийнейджъри и типични Shy Japanese School Girls да ме придружават докато аз се опитвам да бъда The Maker Champion убивайки дракони по-големи от луната. Играта не ме спечели толкова колкото първата макар, че Bioware силно се опитваше да ме спечели зашивайки огромни цици в лицето ми.
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 17:38
Добре де аре. Дразни ме че има толкова много гейове. Като убия една група гадове от 15 човека идват още 20 от всички страни. Не работят ДЛЦтата като хората и сега седа с герой чието чело е като дъска за рязане. Града целия е като затвор. Много копи и пеист както някой спомена. Доста смотани итеми като цяло. Много малко се споменава стария ми герой а в импортването ми на сеив пишеше бая инфо което никога няма да се използва. Още гадни гейове. Само 2 путки за ебане и само едната става обаче е циганка. Гадни елфи. Малко пари а всичко е скъпо. Даркспаун гимпове. Дай нещо което ми харесва. Завръщането на стари приятели  . Интересни герои тук там. Повече кът сцени от старата. Има драма. Кунаритата са готини ама си искам старите не е наред да мутират по този начин.Години развитие ми допада. Ще допълна ако се сетя нещо. 
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 17:51
ЗАЩО ЖЕНИТЕ ХОДЯТ ТАКА!!!!!!!!!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 18:01
Omega-x написа: ЗАЩО ЖЕНИТЕ ХОДЯТ ТАКА!!!!!!!!! що бе циганката върви все едно има дънер забит в волвата си 
|
|
|
|
 |
jaeger
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 18:50
Гледах геймплей от X360 на 1080p и спокойно мога да кажа, че такава очаквах играта - дървена, лоша графика, супер опростена и разни копирвания от Mass Effect (колелото с речта, pause менюто...). Първата ми се струва в пъти по-добра.  EDIT: само 3 класа ли са?  Now that's some serious pwnage!  + само като видях текстурите на лампата в началото на играта ми стана ясно каква е графиката 
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 19:24
KillingCore написа: EDIT: само 3 класа ли са?  Now that's some serious pwnage! то щото в първата бяха 20 
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|