Сега като гледам кви са раманс изборите се колебая между оная с големите цици и педераса, ей така за гаврата.
А бе в биоуеър да не би дизайнерите да са педераси и да черпят вдъхновение един от друг
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
що бе циганката върви все едно има дънер забит в волвата сиOmega-x написа:ЗАЩО ЖЕНИТЕ ХОДЯТ ТАКА!!!!!!!!!
то щото в първата бяха 20KillingCore написа: EDIT: само 3 класа ли са?Now that's some serious pwnage!
![]()