Коя мишка??

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
jaeger

Коя мишка??

Мнение от jaeger »

За РД ще си купя една мишка за компютъра, и съм се насочил към тези в магазина на PCM понеже тук в този град почти никакви добри мишки няма. Насочил съм се към A4Tech X7 XL-740K (най-добрия избор от мишоците по 37,20 дето са) понеже този червен цвят някакси ми подхожда на клавиетурата, монитора и останалите работи, а и ми харесва дизайна. От една страна гледах едно видео в YouTube, че когато се сменя DPI'то от бутона, той свети, което ще ми пречи. Ако има начин да се махне светлинката споделете, за да преценя дали да си я купя.
DJ Cat

Re: Коя мишка??

Мнение от DJ Cat »

Първо - не си взимай от тук по-добре.
Второ - кажи с какъв бюджет разполагаш за мишок.
Аватар
jaeger

Мнение от jaeger »

43 лева

EDIT: в момента съм с Delux M325
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

За такава цена А4тек х7 е най-добре наистина. Аз не бях ти прочел поста, мислех, че не си сигурен в покупката и търсиш съвет. За светлинката не знам, някой който има мишока ще каже.
Аватар
SolidSatan
В момента играе: квото доди

Мнение от SolidSatan »

Аз съм с такава мишка и според мен тези светлини не пречат, но ако все пак искаш да ги спреш - в комплекта има драйвери, от където може да се изключат. Бъди спокоен :)
Аватар
jaeger

Мнение от jaeger »

Така... сега от къде да я купя? :lol:
Аватар
jaeger

Мнение от jaeger »

Някой все пак ще помогне ли?
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Ами поразходи се по магазините бе, пич. Или си я поръчай от сайта на PCM. Или на някоя друга компания за hardware.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Публикувай отговор