За РД ще си купя една мишка за компютъра, и съм се насочил към тези в магазина на PCM понеже тук в този град почти никакви добри мишки няма. Насочил съм се към A4Tech X7 XL-740K (най-добрия избор от мишоците по 37,20 дето са) понеже този червен цвят някакси ми подхожда на клавиетурата, монитора и останалите работи, а и ми харесва дизайна. От една страна гледах едно видео в YouTube, че когато се сменя DPI'то от бутона, той свети, което ще ми пречи. Ако има начин да се махне светлинката споделете, за да преценя дали да си я купя.
За такава цена А4тек х7 е най-добре наистина. Аз не бях ти прочел поста, мислех, че не си сигурен в покупката и търсиш съвет. За светлинката не знам, някой който има мишока ще каже.
SolidSatan
05 Юли 2010 13:18 Мнения: 187 Местоположение: В.Търново
В момента играе: квото доди
Заглавие: Re: Коя мишка??
Публикувано на: 10 Яну 2011 09:42
Аз съм с такава мишка и според мен тези светлини не пречат, но ако все пак искаш да ги спреш - в комплекта има драйвери, от където може да се изключат. Бъди спокоен
jaeger
Публикувано на: 10 Яну 2011 14:05
Така... сега от къде да я купя?
jaeger
Публикувано на: 11 Яну 2011 22:01
Някой все пак ще помогне ли?
Sentry
Публикувано на: 11 Яну 2011 23:10
Ами поразходи се по магазините бе, пич. Или си я поръчай от сайта на PCM. Или на някоя друга компания за hardware.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения