Коя мишка??
Коя мишка??
За РД ще си купя една мишка за компютъра, и съм се насочил към тези в магазина на PCM понеже тук в този град почти никакви добри мишки няма. Насочил съм се към A4Tech X7 XL-740K (най-добрия избор от мишоците по 37,20 дето са) понеже този червен цвят някакси ми подхожда на клавиетурата, монитора и останалите работи, а и ми харесва дизайна. От една страна гледах едно видео в YouTube, че когато се сменя DPI'то от бутона, той свети, което ще ми пречи. Ако има начин да се махне светлинката споделете, за да преценя дали да си я купя.
Re: Коя мишка??
Първо - не си взимай от тук по-добре.
Второ - кажи с какъв бюджет разполагаш за мишок.
Второ - кажи с какъв бюджет разполагаш за мишок.
43 лева
EDIT: в момента съм с Delux M325
EDIT: в момента съм с Delux M325
За такава цена А4тек х7 е най-добре наистина. Аз не бях ти прочел поста, мислех, че не си сигурен в покупката и търсиш съвет. За светлинката не знам, някой който има мишока ще каже.
- SolidSatan
- В момента играе: квото доди
Аз съм с такава мишка и според мен тези светлини не пречат, но ако все пак искаш да ги спреш - в комплекта има драйвери, от където може да се изключат. Бъди спокоен 
Така... сега от къде да я купя? 
Някой все пак ще помогне ли?
Ами поразходи се по магазините бе, пич. Или си я поръчай от сайта на PCM. Или на някоя друга компания за hardware.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!