Автор |
Съобщение |
bl4c
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура. Публикувано на: 19 Окт 2010 15:34
PoP: T2T, всичките Call of Duty , Quake 3... даже счупих единия дуалшок на пс2-ката заради Mortal Kombat Armageddon . А като имах NES и Атари 2600...... там на почти всички игри хвърчаха пластмаси навсякаде
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Игри, които са ви карали да си хвърлите геймпад/клавиату Публикувано на: 19 Окт 2010 18:20
pzy написа: Valentijn написа: + negenmiljardvierhonderdtweeëndertigmiljoenachthonderdzevenenvijftigduizenddriehonderdvijfentwintig 32 милиона 809 милиарда четиристотин и петдесет хиляди триста и седем twenty-five google translate ftw 9 милярда 432 милиона 857 хиляди 325 Всъщност D:
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
ciborg
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура. Публикувано на: 19 Окт 2010 18:39
На God of War Chains of Olympus на challenge-ите буквално си размятах PSP-то из къщи.
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура. Публикувано на: 19 Окт 2010 21:29
Първият Need For Speed: Underground
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура. Публикувано на: 19 Окт 2010 21:49
Последната такава, която играх беше Darksiders.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура. Публикувано на: 19 Окт 2010 23:14
+1, и аз откачах много на тъпите пъзели xD. Иначе StarCraft2, League of Legends, WoW и доста други, ама най-вече на Guild Wars.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура. Публикувано на: 19 Окт 2010 23:19
Dude, ако си имал проблем с пъзелите на Darksiders вземи се прегледай за някаква лека форма на аутизъм...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура. Публикувано на: 20 Окт 2010 00:57
LOL! Пъзелите са елементарни, мен по скоро ме нервеше камерата и това, че на моменти беше абсурдно и ненужно трудна. Когато се бих с паяка например буквално си люсках геймпада заради факаната камера и шибания контрол на куката.
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура. Публикувано на: 20 Окт 2010 01:25
Icy Tower ми късаше нервите, да го еба. Изометричните worms, като стане некъв сакатлък пак супер много се дразня. Мразим.
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура. Публикувано на: 20 Окт 2010 07:39
принципно никога не съм се изнервял до такава степен, че хвърля клавиатура или геймпад или да навредя физически по какъвто и да е начин на компа, но все пак на доста игри съм се нервел като винаги това са били игри, които не позволяват save по всяко време (демек с чекпойнти) и се налага да се преиграва едно и също като ме убият. в момента се сещам за ultimate spider man и indiana jones and the emperor's tomb, но със сигурност има и други.
|
|
|
|
|
Rostik79
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура. Публикувано на: 20 Окт 2010 11:38
Имаше едно ниво на Indiana Jones and the empero's Tomb - към последните - дето те гони един валяк и ти бягаш, прескачаш едни дупки ... Естествено няма сейф. Тогава разбрах, че клавиатурата ми е много корава. Скъса ми нервичките това ниво! След няколко дена упорство го минах да го е#$%^$#@, но така ме ядоса, че не доиграх играта. Беше преди доста годинки и сега ми е смешно, че така съм се нервил, но сигурно ако пак седна и се закуча на някое шибано място пак ще почне блъскане и псуване.
___________________________________ AKA The Red Guy
|
|
|
|
|
HunteR
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура. Публикувано на: 20 Окт 2010 12:19
Игрите са доста, най-пресен пример, за който се сещам са рейсър игрите. Примерно NFS. Караш целия в нерви, защото това е минимум 10-тия рестарт на същата писта. Вече виждаш финиша, останалите са зад теб. Точно преди да присечеш бялата черта ... ... се праскаш в стълб/дърво и т.н.. Седиш и няколко секунди гледаш малоумно, след което хващаш клавиатурата и я шибаш където ти падне. След 15 минутки вече те е яд, защото си счупил клавуатура напразно, но... Или пък дота, особено когато ме килнат няколко поредни пъти... Откачам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура. Публикувано на: 20 Окт 2010 14:14
Състезанието с един проклет дебелак в GTA Vice City. Ти си с бракма той е с някава ултра тунинговна резачка, боядисна в стил Старски и Хъч. Копелето дръпва абсурдно много в момента в който почне състезанието, полицията те погва, на 10 секунда, а чек пойнтите имат отвратиелен hit detection. Най-изнервящият момент евър.
___________________________________ Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура. Публикувано на: 20 Окт 2010 14:19
Drecher написа: Състезанието с един проклет дебелак в GTA Vice City. Ти си с бракма той е с някава ултра тунинговна резачка, боядисна в стил Старски и Хъч. Копелето дръпва абсурдно много в момента в който почне състезанието, полицията те погва, на 10 секунда, а чек пойнтите имат отвратиелен hit detection. Най-изнервящият момент евър. Мисията със смолетчето...
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура. Публикувано на: 20 Окт 2010 14:25
Gears 2 - Skorge на Insane. Fucking pillars
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура. Публикувано на: 20 Окт 2010 16:12
Rostik79 написа: Имаше едно ниво на Indiana Jones and the empero's Tomb - към последните - дето те гони един валяк и ти бягаш, прескачаш едни дупки ... Естествено няма сейф. Тогава разбрах, че клавиатурата ми е много корава. Скъса ми нервичките това ниво! След няколко дена упорство го минах да го е#$%^$#@, но така ме ядоса, че не доиграх играта. Беше преди доста годинки и сега ми е смешно, че така съм се нервил, но сигурно ако пак седна и се закуча на някое шибано място пак ще почне блъскане и псуване. хаха и аз точно на това ниво най-много се нервех. евала, че си успял да го минеш, аз така и не успях и се наложи да ползвам чийт, за да продължа иначе не си изпуснал много, че не си я довършил, защото после май имаше само 2 нива още като едното беше също толкова трудно, колкото това с валяка и аз дори не се опитвах да го минавам, а направо с чийта го минах а финалния бос беше супер лесен
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура. Публикувано на: 20 Окт 2010 17:03
Всички игри, възползващи се от сорс и ънрийл енджина.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура. Публикувано на: 20 Окт 2010 20:26
Още един глас за Indiana Jones,мисията с крокодила и т'ва с валяка дето те гони Просто откачах... Също и НФС,момента в който точно накрая нещо се обърква е просто непоносим Ииии warrior within също много ме е изнервял Амаа това е част от играта просто,ако няма такива моменти няма да е интересно
|
|
|
|
|
agenda
|
|
В момента играе: WC3 TFT ; BloodRayne2
|
|
Заглавие: Re: Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура. Публикувано на: 21 Окт 2010 09:01
WC3:TFT в Random team, DotA, CS, Livescore.com ...
|
|
|
|
|
demona
|
|
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
|
|
Заглавие: Re: Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура. Публикувано на: 21 Окт 2010 10:56
ами до бяс са ме докарвали предимно биткаджийските игри като пример мога да дам Mortal Kombat Armageddon както и Soul Calibur 3/там единия dual shock отшумя.../ мисията със хеликоптер ли кво беше на GTA/кадет трябваше некви бомби да поставям/ сигурно има и още но... пък колко пъти се е налагало да търся клавишите на клавиатурата след солиден тупаник и то не зарад коя да е игра ами Yu-Gi-Oh /копеленцето Kaiba в началото ме съсипваше с неговите дракончета /
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|