Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура...

Игри за PC
Аватар
bl4c

Re: Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура.

Мнение от bl4c »

PoP: T2T, всичките Call of Duty :lol: , Quake 3... даже счупих единия дуалшок на пс2-ката заради Mortal Kombat Armageddon :oops: . А като имах NES и Атари 2600...... там на почти всички игри хвърчаха пластмаси навсякаде :lol:
Аватар
Kamelot
В момента играе: q3

Re: Игри, които са ви карали да си хвърлите геймпад/клавиату

Мнение от Kamelot »

pzy написа:
Valentijn написа:+ negenmiljardvierhonderdtweeëndertigmiljoenachthonderdzevenenvijftigduizenddriehonderdvijfentwintig

32 милиона 809 милиарда четиристотин и петдесет хиляди триста и седем twenty-five
:lol: :D google translate ftw :D

9 милярда 432 милиона 857 хиляди 325
Всъщност D:
Reaching aural nirvana...
Аватар
ciborg
В момента играе: джобен тенис

Мнение от ciborg »

На God of War Chains of Olympus на challenge-ите буквално си размятах PSP-то из къщи.
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

Първият Need For Speed: Underground
Come, my raven, it could be a lark.
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Последната такава, която играх беше Darksiders.
turbo_4i4ka

Мнение от turbo_4i4ka »

+1, и аз откачах много на тъпите пъзели xD. Иначе StarCraft2, League of Legends, WoW и доста други, ама най-вече на Guild Wars.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Dude, ако си имал проблем с пъзелите на Darksiders вземи се прегледай за някаква лека форма на аутизъм...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Spiridon

Мнение от Spiridon »

LOL! :shock: Пъзелите са елементарни, мен по скоро ме нервеше камерата и това, че на моменти беше абсурдно и ненужно трудна. Когато се бих с паяка например буквално си люсках геймпада заради факаната камера и шибания контрол на куката.
Аватар
Undead Dude
Обратна връзка:

Мнение от Undead Dude »

Icy Tower ми късаше нервите, да го еба. Изометричните worms, като стане некъв сакатлък пак супер много се дразня. Мразим.
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

принципно никога не съм се изнервял до такава степен, че хвърля клавиатура или геймпад или да навредя физически по какъвто и да е начин на компа, но все пак на доста игри съм се нервел като винаги това са били игри, които не позволяват save по всяко време (демек с чекпойнти) и се налага да се преиграва едно и също като ме убият. в момента се сещам за ultimate spider man и indiana jones and the emperor's tomb, но със сигурност има и други.
Аватар
Rostik79

Мнение от Rostik79 »

Имаше едно ниво на Indiana Jones and the empero's Tomb - към последните - дето те гони един валяк и ти бягаш, прескачаш едни дупки ... Естествено няма сейф. Тогава разбрах, че клавиатурата ми е много корава. Скъса ми нервичките това ниво! След няколко дена упорство го минах да го е#$%^$#@, но така ме ядоса, че не доиграх играта. Беше преди доста годинки и сега ми е смешно, че така съм се нервил, но сигурно ако пак седна и се закуча на някое шибано място пак ще почне блъскане и псуване.
AKA The Red Guy
Аватар
HunteR
Обратна връзка:

Мнение от HunteR »

Игрите са доста, най-пресен пример, за който се сещам са рейсър игрите.
Примерно NFS.
Караш целия в нерви, защото това е минимум 10-тия рестарт на същата писта.
Вече виждаш финиша, останалите са зад теб. Точно преди да присечеш бялата черта ...
... се праскаш в стълб/дърво и т.н..
Седиш и няколко секунди гледаш малоумно, след което хващаш клавиатурата и я шибаш където ти падне.
След 15 минутки вече те е яд, защото си счупил клавуатура напразно, но...

Или пък дота, особено когато ме килнат няколко поредни пъти... Откачам. :D
Drecher
В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.

Мнение от Drecher »

Състезанието с един проклет дебелак в GTA Vice City. Ти си с бракма той е с някава ултра тунинговна резачка, боядисна в стил Старски и Хъч. Копелето дръпва абсурдно много в момента в който почне състезанието, полицията те погва, на 10 секунда, а чек пойнтите имат отвратиелен hit detection. Най-изнервящият момент евър.
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Drecher написа:Състезанието с един проклет дебелак в GTA Vice City. Ти си с бракма той е с някава ултра тунинговна резачка, боядисна в стил Старски и Хъч. Копелето дръпва абсурдно много в момента в който почне състезанието, полицията те погва, на 10 секунда, а чек пойнтите имат отвратиелен hit detection. Най-изнервящият момент евър.

Мисията със смолетчето...
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

Gears 2 - Skorge на Insane.
Fucking pillars
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Rostik79 написа:Имаше едно ниво на Indiana Jones and the empero's Tomb - към последните - дето те гони един валяк и ти бягаш, прескачаш едни дупки ... Естествено няма сейф. Тогава разбрах, че клавиатурата ми е много корава. Скъса ми нервичките това ниво! След няколко дена упорство го минах да го е#$%^$#@, но така ме ядоса, че не доиграх играта. Беше преди доста годинки и сега ми е смешно, че така съм се нервил, но сигурно ако пак седна и се закуча на някое шибано място пак ще почне блъскане и псуване.

хаха и аз точно на това ниво най-много се нервех. евала, че си успял да го минеш, аз така и не успях и се наложи да ползвам чийт, за да продължа :oops: иначе не си изпуснал много, че не си я довършил, защото после май имаше само 2 нива още като едното беше също толкова трудно, колкото това с валяка и аз дори не се опитвах да го минавам, а направо с чийта го минах :D а финалния бос беше супер лесен :)
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Мнение от Gen.Toast »

Всички игри, възползващи се от сорс и ънрийл енджина.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
UnKnown

Мнение от UnKnown »

Още един глас за Indiana Jones,мисията с крокодила и т'ва с валяка дето те гони :lol: :lol: :lol: Просто откачах... Също и НФС,момента в който точно накрая нещо се обърква е просто непоносим :lol: Ииии warrior within също много ме е изнервял :lol: Амаа това е част от играта просто,ако няма такива моменти няма да е интересно :wink:
Аватар
agenda
В момента играе: WC3 TFT ; BloodRayne2

Мнение от agenda »

WC3:TFT в Random team, DotA, CS, Livescore.com ...
Аватар
demona
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Обратна връзка:

Мнение от demona »

ами до бяс са ме докарвали предимно биткаджийските игри като пример мога да дам Mortal Kombat Armageddon както и Soul Calibur 3/там единия dual shock отшумя.../ мисията със хеликоптер ли кво беше на GTA/кадет трябваше некви бомби да поставям/ сигурно има и още но... пък колко пъти се е налагало да търся клавишите на клавиатурата след солиден тупаник и то не зарад коя да е игра ами Yu-Gi-Oh :oops: /копеленцето Kaiba в началото ме съсипваше с неговите дракончета :lol: /
DEATH IS ONLY THE BEGINING
Публикувай отговор