Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура...
Re: Игри, които са ви карали да хвърлите геймпад/клавиатура.
PoP: T2T, всичките Call of Duty
, Quake 3... даже счупих единия дуалшок на пс2-ката заради Mortal Kombat Armageddon
. А като имах NES и Атари 2600...... там на почти всички игри хвърчаха пластмаси навсякаде 
Re: Игри, които са ви карали да си хвърлите геймпад/клавиату
pzy написа:Valentijn написа:+ negenmiljardvierhonderdtweeëndertigmiljoenachthonderdzevenenvijftigduizenddriehonderdvijfentwintig
32 милиона 809 милиарда четиристотин и петдесет хиляди триста и седем twenty-five
![]()
google translate ftw
9 милярда 432 милиона 857 хиляди 325
Всъщност D:
Reaching aural nirvana...
- ciborg
- В момента играе: джобен тенис
На God of War Chains of Olympus на challenge-ите буквално си размятах PSP-то из къщи.
Първият Need For Speed: Underground
Come, my raven, it could be a lark.
Последната такава, която играх беше Darksiders.
-
turbo_4i4ka
+1, и аз откачах много на тъпите пъзели xD. Иначе StarCraft2, League of Legends, WoW и доста други, ама най-вече на Guild Wars.
Dude, ако си имал проблем с пъзелите на Darksiders вземи се прегледай за някаква лека форма на аутизъм...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
LOL!
Пъзелите са елементарни, мен по скоро ме нервеше камерата и това, че на моменти беше абсурдно и ненужно трудна. Когато се бих с паяка например буквално си люсках геймпада заради факаната камера и шибания контрол на куката.
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Icy Tower ми късаше нервите, да го еба. Изометричните worms, като стане некъв сакатлък пак супер много се дразня. Мразим.
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
-
Der Meister
- Обратна връзка:
принципно никога не съм се изнервял до такава степен, че хвърля клавиатура или геймпад или да навредя физически по какъвто и да е начин на компа, но все пак на доста игри съм се нервел като винаги това са били игри, които не позволяват save по всяко време (демек с чекпойнти) и се налага да се преиграва едно и също като ме убият. в момента се сещам за ultimate spider man и indiana jones and the emperor's tomb, но със сигурност има и други.
Имаше едно ниво на Indiana Jones and the empero's Tomb - към последните - дето те гони един валяк и ти бягаш, прескачаш едни дупки ... Естествено няма сейф. Тогава разбрах, че клавиатурата ми е много корава. Скъса ми нервичките това ниво! След няколко дена упорство го минах да го е#$%^$#@, но така ме ядоса, че не доиграх играта. Беше преди доста годинки и сега ми е смешно, че така съм се нервил, но сигурно ако пак седна и се закуча на някое шибано място пак ще почне блъскане и псуване.
AKA The Red Guy
Игрите са доста, най-пресен пример, за който се сещам са рейсър игрите.
Примерно NFS.
Караш целия в нерви, защото това е минимум 10-тия рестарт на същата писта.
Вече виждаш финиша, останалите са зад теб. Точно преди да присечеш бялата черта ...
... се праскаш в стълб/дърво и т.н..
Седиш и няколко секунди гледаш малоумно, след което хващаш клавиатурата и я шибаш където ти падне.
След 15 минутки вече те е яд, защото си счупил клавуатура напразно, но...
Или пък дота, особено когато ме килнат няколко поредни пъти... Откачам.
Примерно NFS.
Караш целия в нерви, защото това е минимум 10-тия рестарт на същата писта.
Вече виждаш финиша, останалите са зад теб. Точно преди да присечеш бялата черта ...
... се праскаш в стълб/дърво и т.н..
Седиш и няколко секунди гледаш малоумно, след което хващаш клавиатурата и я шибаш където ти падне.
След 15 минутки вече те е яд, защото си счупил клавуатура напразно, но...
Или пък дота, особено когато ме килнат няколко поредни пъти... Откачам.
-
Drecher
- В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.
Състезанието с един проклет дебелак в GTA Vice City. Ти си с бракма той е с някава ултра тунинговна резачка, боядисна в стил Старски и Хъч. Копелето дръпва абсурдно много в момента в който почне състезанието, полицията те погва, на 10 секунда, а чек пойнтите имат отвратиелен hit detection. Най-изнервящият момент евър.
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
Drecher написа:Състезанието с един проклет дебелак в GTA Vice City. Ти си с бракма той е с някава ултра тунинговна резачка, боядисна в стил Старски и Хъч. Копелето дръпва абсурдно много в момента в който почне състезанието, полицията те погва, на 10 секунда, а чек пойнтите имат отвратиелен hit detection. Най-изнервящият момент евър.
Мисията със смолетчето...
Gears 2 - Skorge на Insane.
Fucking pillars
Fucking pillars
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Rostik79 написа:Имаше едно ниво на Indiana Jones and the empero's Tomb - към последните - дето те гони един валяк и ти бягаш, прескачаш едни дупки ... Естествено няма сейф. Тогава разбрах, че клавиатурата ми е много корава. Скъса ми нервичките това ниво! След няколко дена упорство го минах да го е#$%^$#@, но така ме ядоса, че не доиграх играта. Беше преди доста годинки и сега ми е смешно, че така съм се нервил, но сигурно ако пак седна и се закуча на някое шибано място пак ще почне блъскане и псуване.
хаха и аз точно на това ниво най-много се нервех. евала, че си успял да го минеш, аз така и не успях и се наложи да ползвам чийт, за да продължа
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Всички игри, възползващи се от сорс и ънрийл енджина.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Още един глас за Indiana Jones,мисията с крокодила и т'ва с валяка дето те гони
Просто откачах... Също и НФС,момента в който точно накрая нещо се обърква е просто непоносим
Ииии warrior within също много ме е изнервял
Амаа това е част от играта просто,ако няма такива моменти няма да е интересно 
WC3:TFT в Random team, DotA, CS, Livescore.com ...
- demona
- В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
- Обратна връзка:
ами до бяс са ме докарвали предимно биткаджийските игри като пример мога да дам Mortal Kombat Armageddon както и Soul Calibur 3/там единия dual shock отшумя.../ мисията със хеликоптер ли кво беше на GTA/кадет трябваше некви бомби да поставям/ сигурно има и още но... пък колко пъти се е налагало да търся клавишите на клавиатурата след солиден тупаник и то не зарад коя да е игра ами Yu-Gi-Oh
/копеленцето Kaiba в началото ме съсипваше с неговите дракончета
/
DEATH IS ONLY THE BEGINING