, Quake 3... даже счупих единия дуалшок на пс2-ката заради Mortal Kombat Armageddon
 , Quake 3... даже счупих единия дуалшок на пс2-ката заради Mortal Kombat Armageddon   . А като имах NES и Атари 2600...... там на почти всички игри хвърчаха пластмаси навсякаде
 . А като имах NES и Атари 2600...... там на почти всички игри хвърчаха пластмаси навсякаде  
 , Quake 3... даже счупих единия дуалшок на пс2-ката заради Mortal Kombat Armageddon
 , Quake 3... даже счупих единия дуалшок на пс2-ката заради Mortal Kombat Armageddon   . А като имах NES и Атари 2600...... там на почти всички игри хвърчаха пластмаси навсякаде
 . А като имах NES и Атари 2600...... там на почти всички игри хвърчаха пластмаси навсякаде  
pzy написа:Valentijn написа:+ negenmiljardvierhonderdtweeëndertigmiljoenachthonderdzevenenvijftigduizenddriehonderdvijfentwintig
32 милиона 809 милиарда четиристотин и петдесет хиляди триста и седем twenty-five

google translate ftw
 Пъзелите са елементарни, мен по скоро ме нервеше камерата и това, че на моменти беше абсурдно и ненужно трудна. Когато се бих с паяка например буквално си люсках геймпада заради факаната камера и шибания контрол на куката.
 Пъзелите са елементарни, мен по скоро ме нервеше камерата и това, че на моменти беше абсурдно и ненужно трудна. Когато се бих с паяка например буквално си люсках геймпада заради факаната камера и шибания контрол на куката.
Drecher написа:Състезанието с един проклет дебелак в GTA Vice City. Ти си с бракма той е с някава ултра тунинговна резачка, боядисна в стил Старски и Хъч. Копелето дръпва абсурдно много в момента в който почне състезанието, полицията те погва, на 10 секунда, а чек пойнтите имат отвратиелен hit detection. Най-изнервящият момент евър.
Rostik79 написа:Имаше едно ниво на Indiana Jones and the empero's Tomb - към последните - дето те гони един валяк и ти бягаш, прескачаш едни дупки ... Естествено няма сейф. Тогава разбрах, че клавиатурата ми е много корава. Скъса ми нервичките това ниво! След няколко дена упорство го минах да го е#$%^$#@, но така ме ядоса, че не доиграх играта. Беше преди доста годинки и сега ми е смешно, че така съм се нервил, но сигурно ако пак седна и се закуча на някое шибано място пак ще почне блъскане и псуване.
 иначе не си изпуснал много, че не си я довършил, защото после май имаше само 2 нива още като едното беше също толкова трудно, колкото това с валяка и аз дори не се опитвах да го минавам, а направо с чийта го минах
 иначе не си изпуснал много, че не си я довършил, защото после май имаше само 2 нива още като едното беше също толкова трудно, колкото това с валяка и аз дори не се опитвах да го минавам, а направо с чийта го минах  а финалния бос беше супер лесен
 а финалния бос беше супер лесен 

Просто откачах... Също и НФС,момента в който точно накрая нещо се обърква е просто непоносим
 Просто откачах... Също и НФС,момента в който точно накрая нещо се обърква е просто непоносим   Ииии warrior within също много ме е изнервял
 Ииии warrior within също много ме е изнервял   Амаа това е част от играта просто,ако няма такива моменти няма да е интересно
 Амаа това е част от играта просто,ако няма такива моменти няма да е интересно  
 /копеленцето Kaiba в началото ме съсипваше с неговите дракончета
 /копеленцето Kaiba в началото ме съсипваше с неговите дракончета   /
 /