Mafia II

Игри за PC
Аватар
thewhitestig

Re: Mafia II

Мнение от thewhitestig »

Врътнах я. Много добра история. Въобще като цяло е уникална. Жалко че краят е толква.... незавършен.

СПОИЛЕР >> Уау, това в началото на 14-ти Chapter беше супер неочаквано. Мr. Salieri sends his regards.

Жалко че тези пътища не се използват за пътуване в покрайнините

Изображение
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Нещо не ме кефи... А аз винаги съм крайно толерантен към всяко едно заглавие... :?

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Fanatic
В момента играе: The Second Encounter HD....

Мнение от Fanatic »

Aбе някой да знае как се казва парчето в Carcyclopedia-та?
I wanna be sedated.
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Roller GT ли е най-бързата кола ? Успях да и вдигна 240км на моста ама повече неще. Някакви съвети за друго място за тестване на максимална скорост ?
Аватар
Pesho ™

Мнение от Pesho ™ »

Fanatic написа:Aбе някой да знае как се казва парчето в Carcyclopedia-та?
http://www.youtube.com/watch?v=uGPG_Y-_BZI :)
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

на мен ми харесва горе-долу играта, не знам какво я оплювате. още съм в началото иначе де, после може да заскучее евентуално ама засега става игрицата :)
Аватар
IckoSH

Мнение от IckoSH »

Не разбирам защо играта трябва да се съпоставя с GTA IV. Като геймплей може да си приличат, но е съвсем нормално да не предлагат еднакви неща откъм история и реализация.
Някои доста я оплюват - е, не е Mafia от едно време, но все пак е страхотна игра. Лесно те пренася във времето, в което се развиват нещата и те увлича. Поне за миг като деца не сте ли си мечтали да бъдете такива гангстери, облечени като гъзари с томпсъни? :D
tme-rs.blogspot.com
Аватар
StubbsZombie

Мнение от StubbsZombie »

Превъртях я, оценка 7/10 от мен.
И края е много скапан.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

И аз я превъртях, ма освен много добра атмосфера, играта за съжаление не предлага нищо друго. 80% от геймплея е каране на кола, останалите 20 са екшън, опропастен от нелепата cover система..Сюжет практически липсва
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

IckoSH написа:Не разбирам защо играта трябва да се съпоставя с GTA IV.
И аз не разбирам, по-скоро би трябвало да се съпоставя с The Godfather поредицата, тъй като адски много си приличат.

Иначе това, което много ми харесва в Мафия е сравнително големия реализъм. В коя друга игра от този тип като караш кола и се блъснеш някъде ти взима кръв или умираш, в коя друга игра като караш с превишена скорост ченгетата те глобяват :) А в първата част даже когато презареждаш оръжията си губиш останалите патрони от пълнителя, което го има в много малко игри. Другото, което ми хареса, че всичко се руши в играта :)
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Абе тези дреболии, за превишена скорост и пълнители и глупости, не могат да замаскират факта че играта е провал. Поне така твърдят сайтовете за ревюта на игри де . . .
Аватар
ciborg
В момента играе: джобен тенис

Мнение от ciborg »

DJ Cat написа:Абе тези дреболии, за превишена скорост и пълнители и глупости, не могат да замаскират факта че играта е провал. Поне така твърдят сайтовете за ревюта на игри де . . .
И ти понеже цял живот се водиш по чуждото мнение веднага го прие...

MetaCritic:
PC: 78
PS3: 75
Xbox 360: 74

Не искам да започвам конзолна война и тука, така че няма да коментирам отделните оценки, но при ужасните бъгове, които се появяват в играта, и пълното пренебрегване на възможностите из отворения свят (няколко бара и закусвални, магазини за дрехи и оръжия...еми, можеше повече), оценка близка до 80 е доста приятен резултат. Като излязат пачове, които да изчистят фаталните бъгове (особено тези в 14 chapter), играта ще бъде един наистина качествен Екшън/3rdPS, но отвореният свят е просто колкото да го има...
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

аз я превъртях днеска и мнението ми е, че може да не е няква супер велика игра, но си е доста добра. за оценките на сайтовете ме боли, важното е на мен да ми харесва :)

бтв в допълнение на предния ми пост, в който говорех за реализма бих добавил, че горивото на колите свършва :D
Аватар
ciborg
В момента играе: джобен тенис

Мнение от ciborg »

Der Meister написа:аз я превъртях днеска и мнението ми е, че може да не е няква супер велика игра, но си е доста добра. за оценките на сайтовете ме боли, важното е на мен да ми харесва :)

бтв в допълнение на предния ми пост, в който говорех за реализма бих добавил, че горивото на колите свършва :D
Лично на мен не ми се е случвало да карам някоя кола достатъчно дълго, че да и свърши горивото (въпреки че веднъж почти свърши).
Публикувай отговор