Автор |
Съобщение |
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 26 Авг 2010 17:30
Врътнах я. Много добра история. Въобще като цяло е уникална. Жалко че краят е толква.... незавършен. СПОИЛЕР >> Уау, това в началото на 14-ти Chapter беше супер неочаквано. Мr. Salieri sends his regards. Жалко че тези пътища не се използват за пътуване в покрайнините
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 27 Авг 2010 01:13
Нещо не ме кефи... А аз винаги съм крайно толерантен към всяко едно заглавие...
|
|
|
Fanatic
|
|
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 27 Авг 2010 09:46
Aбе някой да знае как се казва парчето в Carcyclopedia-та?
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
|
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 27 Авг 2010 22:01
Roller GT ли е най-бързата кола ? Успях да и вдигна 240км на моста ама повече неще. Някакви съвети за друго място за тестване на максимална скорост ?
|
|
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 27 Авг 2010 23:03
Fanatic написа: Aбе някой да знае как се казва парчето в Carcyclopedia-та? http://www.youtube.com/watch?v=uGPG_Y-_BZI
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 27 Авг 2010 23:45
на мен ми харесва горе-долу играта, не знам какво я оплювате. още съм в началото иначе де, после може да заскучее евентуално ама засега става игрицата
|
|
|
|
|
IckoSH
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 29 Авг 2010 00:15
Не разбирам защо играта трябва да се съпоставя с GTA IV. Като геймплей може да си приличат, но е съвсем нормално да не предлагат еднакви неща откъм история и реализация. Някои доста я оплюват - е, не е Mafia от едно време, но все пак е страхотна игра. Лесно те пренася във времето, в което се развиват нещата и те увлича. Поне за миг като деца не сте ли си мечтали да бъдете такива гангстери, облечени като гъзари с томпсъни?
___________________________________ tme-rs.blogspot.com
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 29 Авг 2010 12:43
Превъртях я, оценка 7/10 от мен. И края е много скапан.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 29 Авг 2010 13:53
И аз я превъртях, ма освен много добра атмосфера, играта за съжаление не предлага нищо друго. 80% от геймплея е каране на кола, останалите 20 са екшън, опропастен от нелепата cover система..Сюжет практически липсва
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 30 Авг 2010 09:33
IckoSH написа: Не разбирам защо играта трябва да се съпоставя с GTA IV. И аз не разбирам, по-скоро би трябвало да се съпоставя с The Godfather поредицата, тъй като адски много си приличат. Иначе това, което много ми харесва в Мафия е сравнително големия реализъм. В коя друга игра от този тип като караш кола и се блъснеш някъде ти взима кръв или умираш, в коя друга игра като караш с превишена скорост ченгетата те глобяват А в първата част даже когато презареждаш оръжията си губиш останалите патрони от пълнителя, което го има в много малко игри. Другото, което ми хареса, че всичко се руши в играта
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 30 Авг 2010 10:16
Абе тези дреболии, за превишена скорост и пълнители и глупости, не могат да замаскират факта че играта е провал. Поне така твърдят сайтовете за ревюта на игри де . . .
|
|
|
|
|
ciborg
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 31 Авг 2010 12:43
DJ Cat написа: Абе тези дреболии, за превишена скорост и пълнители и глупости, не могат да замаскират факта че играта е провал. Поне така твърдят сайтовете за ревюта на игри де . . . И ти понеже цял живот се водиш по чуждото мнение веднага го прие... MetaCritic: PC: 78 PS3: 75 Xbox 360: 74 Не искам да започвам конзолна война и тука, така че няма да коментирам отделните оценки, но при ужасните бъгове, които се появяват в играта, и пълното пренебрегване на възможностите из отворения свят (няколко бара и закусвални, магазини за дрехи и оръжия...еми, можеше повече), оценка близка до 80 е доста приятен резултат. Като излязат пачове, които да изчистят фаталните бъгове (особено тези в 14 chapter), играта ще бъде един наистина качествен Екшън/3rdPS, но отвореният свят е просто колкото да го има...
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 31 Авг 2010 19:32
аз я превъртях днеска и мнението ми е, че може да не е няква супер велика игра, но си е доста добра. за оценките на сайтовете ме боли, важното е на мен да ми харесва бтв в допълнение на предния ми пост, в който говорех за реализма бих добавил, че горивото на колите свършва
|
|
|
|
|
ciborg
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 31 Авг 2010 20:25
Der Meister написа: аз я превъртях днеска и мнението ми е, че може да не е няква супер велика игра, но си е доста добра. за оценките на сайтовете ме боли, важното е на мен да ми харесва бтв в допълнение на предния ми пост, в който говорех за реализма бих добавил, че горивото на колите свършва Лично на мен не ми се е случвало да карам някоя кола достатъчно дълго, че да и свърши горивото (въпреки че веднъж почти свърши).
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|