Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Mafia II
Публикувано на: 26 Авг 2010 17:30

Врътнах я. Много добра история. Въобще като цяло е уникална. Жалко че краят е толква.... незавършен.

СПОИЛЕР >> Уау, това в началото на 14-ти Chapter беше супер неочаквано. Мr. Salieri sends his regards.

Жалко че тези пътища не се използват за пътуване в покрайнините

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 27 Авг 2010 01:13

Нещо не ме кефи... А аз винаги съм крайно толерантен към всяко едно заглавие... :?

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 27 Авг 2010 09:46

Aбе някой да знае как се казва парчето в Carcyclopedia-та?

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2010 22:01

Roller GT ли е най-бързата кола ? Успях да и вдигна 240км на моста ама повече неще. Някакви съвети за друго място за тестване на максимална скорост ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2010 23:03

Fanatic написа:
Aбе някой да знае как се казва парчето в Carcyclopedia-та?

http://www.youtube.com/watch?v=uGPG_Y-_BZI :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2010 23:45

на мен ми харесва горе-долу играта, не знам какво я оплювате. още съм в началото иначе де, после може да заскучее евентуално ама засега става игрицата :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2010 00:15

Не разбирам защо играта трябва да се съпоставя с GTA IV. Като геймплей може да си приличат, но е съвсем нормално да не предлагат еднакви неща откъм история и реализация.
Някои доста я оплюват - е, не е Mafia от едно време, но все пак е страхотна игра. Лесно те пренася във времето, в което се развиват нещата и те увлича. Поне за миг като деца не сте ли си мечтали да бъдете такива гангстери, облечени като гъзари с томпсъни? :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2010 12:43

Превъртях я, оценка 7/10 от мен.
И края е много скапан.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2010 13:53

И аз я превъртях, ма освен много добра атмосфера, играта за съжаление не предлага нищо друго. 80% от геймплея е каране на кола, останалите 20 са екшън, опропастен от нелепата cover система..Сюжет практически липсва

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2010 09:33

IckoSH написа:
Не разбирам защо играта трябва да се съпоставя с GTA IV.

И аз не разбирам, по-скоро би трябвало да се съпоставя с The Godfather поредицата, тъй като адски много си приличат.

Иначе това, което много ми харесва в Мафия е сравнително големия реализъм. В коя друга игра от този тип като караш кола и се блъснеш някъде ти взима кръв или умираш, в коя друга игра като караш с превишена скорост ченгетата те глобяват :) А в първата част даже когато презареждаш оръжията си губиш останалите патрони от пълнителя, което го има в много малко игри. Другото, което ми хареса, че всичко се руши в играта :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2010 10:16

Абе тези дреболии, за превишена скорост и пълнители и глупости, не могат да замаскират факта че играта е провал. Поне така твърдят сайтовете за ревюта на игри де . . .

Профил

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Публикувано на: 31 Авг 2010 12:43

DJ Cat написа:
Абе тези дреболии, за превишена скорост и пълнители и глупости, не могат да замаскират факта че играта е провал. Поне така твърдят сайтовете за ревюта на игри де . . .

И ти понеже цял живот се водиш по чуждото мнение веднага го прие...

MetaCritic:
PC: 78
PS3: 75
Xbox 360: 74

Не искам да започвам конзолна война и тука, така че няма да коментирам отделните оценки, но при ужасните бъгове, които се появяват в играта, и пълното пренебрегване на възможностите из отворения свят (няколко бара и закусвални, магазини за дрехи и оръжия...еми, можеше повече), оценка близка до 80 е доста приятен резултат. Като излязат пачове, които да изчистят фаталните бъгове (особено тези в 14 chapter), играта ще бъде един наистина качествен Екшън/3rdPS, но отвореният свят е просто колкото да го има...

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Авг 2010 19:32

аз я превъртях днеска и мнението ми е, че може да не е няква супер велика игра, но си е доста добра. за оценките на сайтовете ме боли, важното е на мен да ми харесва :)

бтв в допълнение на предния ми пост, в който говорех за реализма бих добавил, че горивото на колите свършва :D

Профил Skype

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Публикувано на: 31 Авг 2010 20:25

Der Meister написа:
аз я превъртях днеска и мнението ми е, че може да не е няква супер велика игра, но си е доста добра. за оценките на сайтовете ме боли, важното е на мен да ми харесва :)

бтв в допълнение на предния ми пост, в който говорех за реализма бих добавил, че горивото на колите свършва :D

Лично на мен не ми се е случвало да карам някоя кола достатъчно дълго, че да и свърши горивото (въпреки че веднъж почти свърши).

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com