СПОИЛЕР >> Уау, това в началото на 14-ти Chapter беше супер неочаквано. Мr. Salieri sends his regards.
Жалко че тези пътища не се използват за пътуване в покрайнините

Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."http://www.youtube.com/watch?v=uGPG_Y-_BZIFanatic написа:Aбе някой да знае как се казва парчето в Carcyclopedia-та?
И аз не разбирам, по-скоро би трябвало да се съпоставя с The Godfather поредицата, тъй като адски много си приличат.IckoSH написа:Не разбирам защо играта трябва да се съпоставя с GTA IV.
И ти понеже цял живот се водиш по чуждото мнение веднага го прие...DJ Cat написа:Абе тези дреболии, за превишена скорост и пълнители и глупости, не могат да замаскират факта че играта е провал. Поне така твърдят сайтовете за ревюта на игри де . . .
Лично на мен не ми се е случвало да карам някоя кола достатъчно дълго, че да и свърши горивото (въпреки че веднъж почти свърши).Der Meister написа:аз я превъртях днеска и мнението ми е, че може да не е няква супер велика игра, но си е доста добра. за оценките на сайтовете ме боли, важното е на мен да ми харесва![]()
бтв в допълнение на предния ми пост, в който говорех за реализма бих добавил, че горивото на колите свършва