Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Nintendo Wii
Публикувано на: 25 Юни 2010 23:06

Това е от едно ранно демо и може да има разлика. Честно казано нямам никакъв спомен да съм имал проблем с хващането на риба, но играта я играх преди години, така че...
Намерих това в YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=rjqhHajFFsU&NR=1
Някаде на 6:40 е риболова, дано помогне.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2010 11:52

Всъщност не е от старото демо. В зависимост от това дали ловиш риба със стръв или без правиш различни движения. Ей тука е това, което търсиш. Чакаш плувката да потъне и дърпаш.

Профил

Публикувано на: 26 Юни 2010 13:20

Точно това ми трябваше :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: BioShock 2
Публикувано на: 01 Юли 2010 18:56

Наистина някои от Уии игрите са доста трудни, затова е смехотворно да бъдат наречени кежуъл заглавия. За такива като Wii Sports, Wii Music и Wii Fit - разбирам, но една такава игра излиза през година-две. Не оставяйте с впечатлението, че не ги харесвам - забавни са, подходящи за игра с приятели, но не представляват особено предизвикателство. Докато повечето останали са наистина сериозни геймки, особено Марио игрите. Например Super Mario Galaxy 2 ми отне доста време, за да я превъртя. Който е запознат с играта, вероятно ще каже същото. Дори г-н Ивелин Иванов го е казал, само че за първата част, а, повярвайте ми, втората никак не ѝ отстъпва.

Има и други игри като Super Paper Mario, които изискват напрягане на мисълта, където много неща не са казани и трябва да си напрегнеш мозъка, за да разбереш какво да правиш, за разлика от повечето шутъри и тупалки, при които се върши само едно и също нещо до лудост, от което оглупяваш.

Аз съм и PC, и Wii-геймър и определено ми допада да съм повече вторият вид - просто игрите доставят много по-голямо удоволствие и имат много други добродетели. Nintendo наблягат много на музиката и, за разлика от някои компании, се грижат за феновете си, интересуват се от мнението им и ги уважават. Затова са и №1.

Да оставим за момент игрите настрана. Вие бихте ли си купили заглавие, чиито производители правят всичко с цел комерсиализация?

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2010 20:32

Еми да бих си купил Хало приемрно защото е най екшънската игра, но съм голям фен на нинтендо заради различните ири които правят. Точно заради игрите си зех нинтендо дс приемрно защото предлага нещо различно. А и много искам да изиграя в нас новото марио и зелда и затова съм навит да сменя за няколко седмици месец приемрно хбокса си за едно уии със марио и зелда новите и старите.

Профил

Аватар
В момента играе: всичко
Публикувано на: 01 Юли 2010 21:19

iddqd написа:
Еми да бих си купил Хало приемрно защото е най екшънската игра, но съм голям фен на нинтендо заради различните ири които правят. Точно заради игрите си зех нинтендо дс приемрно защото предлага нещо различно. А и много искам да изиграя в нас новото марио и зелда и затова съм навит да сменя за няколко седмици месец приемрно хбокса си за едно уии със марио и зелда новите и старите.

Хахахах, ти си бил голям тапак, Хайло съксва и гайския жвож сащо. Нинтендо ДС пак е най-шиваната прносиа гонзола на света.Уии става,ама не е за идоти кат тебе.
Омри,педал.

Профил

Публикувано на: 01 Юли 2010 22:07

Верно има сума ти екшъни по-добри от хейлото. Пример е Unreal Tournament, а Battlefield 2 дори надминава и нея. :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2010 22:10

Кво ми се правите на знаещи глупаци. Вие ако видите Хало 3 и ако минете ниво в което има скарабей ще се изпразните и насерете едновременно. Толкоз сте жалки и непросветени че за кофа за боклук неставате.

Профил

Публикувано на: 01 Юли 2010 22:15

Ако ми пратиш пм, че ще ме набиеш ще се изплаша и ще спра да пиша. :o

Иначе съм прав, то даже хало май никога не е била най-екшънската игра. Като се сетя в миналото, че имаше quake и unreal... :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2010 22:18

Блаженни са непросветените. Са като ти казвам че Хейло е най екшънска начи е така. За кво да те лъжа? Ако мислиш че несъм играл куейк или ънриал мога да те ппредизвикам на 1в1 да нарпавиме за да те унижа и да млъкнеш. По добър съм на ънриал от всеки койти пише тук и казвам, че екшъна в хейло е ненадминат и това да пишеш насляпо като теб е изблик на етрополска селяния.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2010 07:57

Ton4o написа:
Да оставим за момент игрите настрана. Вие бихте ли си купили заглавие, чиито производители правят всичко с цел комерсиализация?

Ми естествено. Ако си мислиш, че Nintendo са по-малко комерсиални от Sony или Microsoft, си се заблудил жестоко.

Профил

Публикувано на: 02 Юли 2010 11:13

Зависи какво се има предвид с думата комерсиализация - аз лично нямам нищо против продукт доказал се с времето стига да е изпипан (това е основната практика на Нинтендо - рециклация на едни и същи поредици но изпипани и разработени с усет към детайла и шлифовка на геймплея). Това правят и с Хало б.т.в.
Ако под комерсиализация имате предвид изкарване на някъкъв набързо скалъпен продукт с цел бърза печалба то тези продукти печелят добре но за кратко и рядко имат продължения.

Що се отнася до фирмите - целта на абсолютно всяка фирма е цел печалба освен ако не е благотворително дружество с идеална цел.

Профил

Публикувано на: 02 Юли 2010 11:29

Радостин Стефанов написа:
Ако под комерсиализация имате предвид изкарване на някъкъв набързо скалъпен продукт с цел бърза печалба то тези продукти печелят добре но за кратко и рядко имат продължения.

Като си говорим за бърза печалба, комерсиализация и хейло...

http://angryjoeshow.com/2009/11/halo-od ... #more-6146 :roll:

Гледа се видеото.

Профил

Публикувано на: 02 Юли 2010 11:37

Е то ODST доколкото знам е експандец скалъпен за най-болните фенове ,който можеха да напускат на DLC -та тип Dragon Age и пак щеше да се продава но решиха да го пускат отделно.

За Хейло обаче не съм подготвен за коментари - не съм фен на поредицата , само първа съм играл.

Пък и темата е за Wii - как стигнахме до Комерсиализацията и Хейло не мога да разбера :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2010 11:39

WidowmakeR-e, пак коментираш без да си играл играта.. :shock:

Профил

Публикувано на: 02 Юли 2010 11:41

Радостин Стефанов написа:
Е то ODST доколкото знам е експандец скалъпен за най-болните фенове ,който можеха да напускат на DLC -та тип Dragon Age и пак щеше да се продава но решиха да го пускат отделно.

За Хейло обаче не съм подготвен за коментари - не съм фен на поредицата , само първа съм играл.

Ем точно! Казваха, че ще е експанд, а го пуснаха като цяла игра и по-скъпо за да трупнат повече пари. За кво си говорим значи...

Профил

Публикувано на: 02 Юли 2010 11:48

Така е- напоследък много се изтарикатиха с тези DLC-ta, римейци и експанди на цената на цели игри.

Ако има нещо което е хубавото на Wii - това че там DLC-та няма и всичко се включва в оригинала.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2010 11:55

Освен игрите във Virtual Console, които се продават на безумни цени..

Профил

Публикувано на: 02 Юли 2010 12:19

Мислех че коментираме само новите игри :shock: .

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2010 12:27

Ми давам го като пример за алчността на фирмата. Nintendo са точно толкова алчни колкото Microsoft и Sony.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com