Nintendo Wii

Раздел за всичко конзолно от Magnavox Odyssey до текущото конзолно поколение.
Leach

Re: Nintendo Wii

Мнение от Leach »

Това е от едно ранно демо и може да има разлика. Честно казано нямам никакъв спомен да съм имал проблем с хващането на риба, но играта я играх преди години, така че...
Намерих това в YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=rjqhHajFFsU&NR=1
Някаде на 6:40 е риболова, дано помогне.
Аватар
joar

Мнение от joar »

Всъщност не е от старото демо. В зависимост от това дали ловиш риба със стръв или без правиш различни движения. Ей тука е това, което търсиш. Чакаш плувката да потъне и дърпаш.
Радостин Стефанов

Мнение от Радостин Стефанов »

Точно това ми трябваше :wink:
Ton4o
В момента играе: BioShock 2

Мнение от Ton4o »

Наистина някои от Уии игрите са доста трудни, затова е смехотворно да бъдат наречени кежуъл заглавия. За такива като Wii Sports, Wii Music и Wii Fit - разбирам, но една такава игра излиза през година-две. Не оставяйте с впечатлението, че не ги харесвам - забавни са, подходящи за игра с приятели, но не представляват особено предизвикателство. Докато повечето останали са наистина сериозни геймки, особено Марио игрите. Например Super Mario Galaxy 2 ми отне доста време, за да я превъртя. Който е запознат с играта, вероятно ще каже същото. Дори г-н Ивелин Иванов го е казал, само че за първата част, а, повярвайте ми, втората никак не ѝ отстъпва.

Има и други игри като Super Paper Mario, които изискват напрягане на мисълта, където много неща не са казани и трябва да си напрегнеш мозъка, за да разбереш какво да правиш, за разлика от повечето шутъри и тупалки, при които се върши само едно и също нещо до лудост, от което оглупяваш.

Аз съм и PC, и Wii-геймър и определено ми допада да съм повече вторият вид - просто игрите доставят много по-голямо удоволствие и имат много други добродетели. Nintendo наблягат много на музиката и, за разлика от някои компании, се грижат за феновете си, интересуват се от мнението им и ги уважават. Затова са и №1.

Да оставим за момент игрите настрана. Вие бихте ли си купили заглавие, чиито производители правят всичко с цел комерсиализация?
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Еми да бих си купил Хало приемрно защото е най екшънската игра, но съм голям фен на нинтендо заради различните ири които правят. Точно заради игрите си зех нинтендо дс приемрно защото предлага нещо различно. А и много искам да изиграя в нас новото марио и зелда и затова съм навит да сменя за няколко седмици месец приемрно хбокса си за едно уии със марио и зелда новите и старите.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
R7KWHR3k
В момента играе: всичко

Мнение от R7KWHR3k »

iddqd написа:Еми да бих си купил Хало приемрно защото е най екшънската игра, но съм голям фен на нинтендо заради различните ири които правят. Точно заради игрите си зех нинтендо дс приемрно защото предлага нещо различно. А и много искам да изиграя в нас новото марио и зелда и затова съм навит да сменя за няколко седмици месец приемрно хбокса си за едно уии със марио и зелда новите и старите.
Хахахах, ти си бил голям тапак, Хайло съксва и гайския жвож сащо. Нинтендо ДС пак е най-шиваната прносиа гонзола на света.Уии става,ама не е за идоти кат тебе.
Омри,педал.
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Верно има сума ти екшъни по-добри от хейлото. Пример е Unreal Tournament, а Battlefield 2 дори надминава и нея. :?
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Кво ми се правите на знаещи глупаци. Вие ако видите Хало 3 и ако минете ниво в което има скарабей ще се изпразните и насерете едновременно. Толкоз сте жалки и непросветени че за кофа за боклук неставате.
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Ако ми пратиш пм, че ще ме набиеш ще се изплаша и ще спра да пиша. :o

Иначе съм прав, то даже хало май никога не е била най-екшънската игра. Като се сетя в миналото, че имаше quake и unreal... :?
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Блаженни са непросветените. Са като ти казвам че Хейло е най екшънска начи е така. За кво да те лъжа? Ако мислиш че несъм играл куейк или ънриал мога да те ппредизвикам на 1в1 да нарпавиме за да те унижа и да млъкнеш. По добър съм на ънриал от всеки койти пише тук и казвам, че екшъна в хейло е ненадминат и това да пишеш насляпо като теб е изблик на етрополска селяния.
Аватар
joar

Мнение от joar »

Ton4o написа: Да оставим за момент игрите настрана. Вие бихте ли си купили заглавие, чиито производители правят всичко с цел комерсиализация?
Ми естествено. Ако си мислиш, че Nintendo са по-малко комерсиални от Sony или Microsoft, си се заблудил жестоко.
Радостин Стефанов

Зависи какво се има предвид с думата комерсиализация - аз лично нямам нищо против продукт доказал се с времето стига да е изпипан (това е основната практика на Нинтендо - рециклация на едни и същи поредици но изпипани и разработени с усет към детайла и шлифовка на геймплея). Това правят и с Хало б.т.в.
Ако под комерсиализация имате предвид изкарване на някъкъв набързо скалъпен продукт с цел бърза печалба то тези продукти печелят добре но за кратко и рядко имат продължения.

Що се отнася до фирмите - целта на абсолютно всяка фирма е цел печалба освен ако не е благотворително дружество с идеална цел.
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Радостин Стефанов написа: Ако под комерсиализация имате предвид изкарване на някъкъв набързо скалъпен продукт с цел бърза печалба то тези продукти печелят добре но за кратко и рядко имат продължения.
Като си говорим за бърза печалба, комерсиализация и хейло...

http://angryjoeshow.com/2009/11/halo-od ... #more-6146 :roll:

Гледа се видеото.
Радостин Стефанов

Е то ODST доколкото знам е експандец скалъпен за най-болните фенове ,който можеха да напускат на DLC -та тип Dragon Age и пак щеше да се продава но решиха да го пускат отделно.

За Хейло обаче не съм подготвен за коментари - не съм фен на поредицата , само първа съм играл.

Пък и темата е за Wii - как стигнахме до Комерсиализацията и Хейло не мога да разбера :)
Аватар
joar

Мнение от joar »

WidowmakeR-e, пак коментираш без да си играл играта.. :shock:
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Радостин Стефанов написа:Е то ODST доколкото знам е експандец скалъпен за най-болните фенове ,който можеха да напускат на DLC -та тип Dragon Age и пак щеше да се продава но решиха да го пускат отделно.

За Хейло обаче не съм подготвен за коментари - не съм фен на поредицата , само първа съм играл.
Ем точно! Казваха, че ще е експанд, а го пуснаха като цяла игра и по-скъпо за да трупнат повече пари. За кво си говорим значи...
Радостин Стефанов

Така е- напоследък много се изтарикатиха с тези DLC-ta, римейци и експанди на цената на цели игри.

Ако има нещо което е хубавото на Wii - това че там DLC-та няма и всичко се включва в оригинала.
Аватар
joar

Мнение от joar »

Освен игрите във Virtual Console, които се продават на безумни цени..
Радостин Стефанов

Мислех че коментираме само новите игри :shock: .
Аватар
joar

Мнение от joar »

Ми давам го като пример за алчността на фирмата. Nintendo са точно толкова алчни колкото Microsoft и Sony.
Публикувай отговор