в чистотата ли бачкаш ?
С кого коментирате...
Re: С кого коментирате...
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
1-во съм пил и ви еба майките , честно! Питайте ги!zip0 написа:Един съвет към уидоу - няма да те убеждавам, че ризата е грозна и че трябва да се подстрижеш, но приеми забележката, че след като си решил да си запасан, поне е требвало да сложиш колан.
Ох, ти ако имаш по-добър стил от мен поствай! Видът ми е супер класически и даже като си избирах тези дрехи продавачката ми каза, че съм творец! попитах я защо и тя каза, че стилът които имам е на творец! Иначе всеки стилист трябва да знае, че загащени неща стоят по-добре без колан отколкото с него... Колани иначе бол... Най- мразя когато некои се мисли за по-готин от другия, честно! Значи може да е некъв ебаси оръпания с бомбе и маскировачни гащи със синджири по тех и да ми се прави на голем разбирач...
А за тия дето ми викат да си направя прическа до брадата ще постна само една снимка без много разяснения!

Вие имате ли акъл в тия глави? Мислете! Разсъждавайте първо! Развийте си въображението...
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
от доста време те чета и вече съм почти убеден, че си малоумен
т'ва съвсем сериозно и дори нема да си правя труда да се аргументирам
хои ако искаш гол, аз ти каам, че си тъп, не друго
т'ва съвсем сериозно и дори нема да си правя труда да се аргументирам
хои ако искаш гол, аз ти каам, че си тъп, не друго
остарехме
Ма представи си продавачката (на около 60 години) как му вика "О, ама ти си творец!"
Картинка просто...
(то всъщност к'во по дяволите ще рече творец в наше време? то думата на практика отсъства от съвременния разговорен български, тъй като значението й, онуй дето уж тя би трябвало да назовава, от край време липсва в българското ежедневие)
Картинка просто...
(то всъщност к'во по дяволите ще рече творец в наше време? то думата на практика отсъства от съвременния разговорен български, тъй като значението й, онуй дето уж тя би трябвало да назовава, от край време липсва в българското ежедневие)
"A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
--William Blake
Оф, я си ебете майките, ходете си като неандерталци и се чувствайте най-готините.
мощно стайл фейл...или пък не, че ме е страх да попитам какво точно значение е вложен в термина стилист. 'щото тук на стилистите синонимът е коафьори, а общото название - педераси.Иначе всеки стилист трябва да знае, че загащени неща стоят по-добре без колан отколкото с него...
-
Мr.Anderson
Вдовицоправецо ... приятелю ,ти за нищо не ставаш .Творец бил ,погледни се как изглеждаш ,помисли малко и ще разжереш ,че лелката в магазина те е излъгала и при това - мощно. Недей да се оправдаваш ,нито някой ще спре да те нарича Джар Джар ,нито ще заиглеждаш по-добре. 
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Пич, сериозно - загащена риза се носи с колан, като при това - не всяка е мислена да се носи загащена, а в повечето случаи - загащена в панталон, не дънки.Ще ми кажеш "ама от кога има правила, кой си ти че да казваш" - ми, никой не съм, но всички носят загащена риза с колан сигурно, защото е грозно?
Освен това...Риза и маратонки, и то такива като за тичане/лека планинска разходка? Сериозно? Я пак? Лично според мен от момчетата на снимката най-добре изглежда тоя до теб.Дългата коса, особено в тоя вид е епик фейл - колкото и снимки на мъже с дълга коса да пускате, те имат дълга, но стилна коса, при това - не по-дълга от до раменете.Нищо общо с твоето, което си е като за момиче, ама с малко обем.Ти си избираш как да се носиш, ама хвани се огледай около теб, виж как се носят успелите хора около теб, а не слушай продавачката в магазина - на нея й е работа да те убеди, че това, което купуваш е точно за теб, за да излезеш доволен и следващия път да минеш пак.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
@видовмакер , брато аз ще ти кажа и по-приятни нещо ако накупиш такива дрипи от моят магазин
тая на лаптопа не е ли малко дърта , майка ли ти е ?
тая на лаптопа не е ли малко дърта , майка ли ти е ?
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Ебати дискусията заради някаква дълга коса. Бе да си ходи така, след време ще се усети, че не е удачно. Само дано се случи рано. А тва за ризата и колана-просто мисля да не коментирам.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
у етрополе водата е тежка :d
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Махаш косата и живота ти се оправя!
Когато аз махнах мойта живота ми сега е доста здраво стъпил на крака!

Когато аз махнах мойта живота ми сега е доста здраво стъпил на крака!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
doh Кво да ти говоря, момче! Коланите преди всичко са измислени за да не ти падат гащите, а и ако си мислите, че ще послушам некви от некъв форум за живота, стилът и други такива неща жестоко се лъжете!Squiz написа:Пич, сериозно - загащена риза се носи с колан, като при това - не всяка е мислена да се носи загащена, а в повечето случаи - загащена в панталон, не дънки.Ще ми кажеш "ама от кога има правила, кой си ти че да казваш" - ми, никой не съм, но всички носят загащена риза с колан сигурно, защото е грозно?Освен това...Риза и маратонки, и то такива като за тичане/лека планинска разходка? Сериозно? Я пак? Лично според мен от момчетата на снимката най-добре изглежда тоя до теб.Дългата коса, особено в тоя вид е епик фейл - колкото и снимки на мъже с дълга коса да пускате, те имат дълга, но стилна коса, при това - не по-дълга от до раменете.Нищо общо с твоето, което си е като за момиче, ама с малко обем.Ти си избираш как да се носиш, ама хвани се огледай около теб, виж как се носят успелите хора около теб, а не слушай продавачката в магазина - на нея й е работа да те убеди, че това, което купуваш е точно за теб, за да излезеш доволен и следващия път да минеш пак.
Тая в магазина ми предложи съвсем други неща от това, което аз си избрах и ми каза, че те ще ми подхождат най добре, беше млада - на не повече от 35 години и изключително мила, а когато аз си избрах неща, различни от тези, които тя ми предложио каза, че имам вкус на творец и ме попита дали уча в музикалното училище в нейния град. Разбира се аз скромно отрекох и двете неща... А вижте, прочетете горните коментари и гледайте вие това как го приемате.. Все едно съм ви ебал майките много здраво, както еба майката на Brick Top всеки ден и го приемате по ебаси тъпия и малоумен начин! Иначе тва за работата е ебаси тъпото! На 19 години съм и за тези 19 години това е може би най милата продавачка на дрехи, която съм срещал.
мастурбирай по-често
Сега виждате ли защо не бих послушал някой от вас? Защото същия този човек, който ми казва да мастурбирам по-често след време ще ме ме посъветва нещо друго и ще го направи с цялата си сериозност! И ако го послушам ще епик фейл!Albtraum написа:мастурбирай по-често
Не говоря за сега - говоря за след 1 година примерно в някоя друга тема.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
Мr.Anderson
Вдовицоправецо ,това е твоете ежедневие ,за което наистина те съжалявам :

Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Прав си и тези крака, които се виждат са на майка ти! Хиляди пъти съм и казвал да ги обръсне ама тя явно е супер тъпа! Е, поне знаем на кой си се метнал.Brick Top написа:Вдовицоправецо ,това е твоете ежедневие ,за което наистина те съжалявам :
-
Мr.Anderson
Ти си като папагал - тъп и повтаряш едно и също .Също така си и мухльо !