Автор |
Съобщение |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 00:55
Nocturno написа: в чистотата ли бачкаш ?
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 03:41
zip0 написа: Един съвет към уидоу - няма да те убеждавам, че ризата е грозна и че трябва да се подстрижеш, но приеми забележката, че след като си решил да си запасан, поне е требвало да сложиш колан. 1-во съм пил и ви еба майките , честно! Питайте ги! Ох, ти ако имаш по-добър стил от мен поствай! Видът ми е супер класически и даже като си избирах тези дрехи продавачката ми каза, че съм творец! попитах я защо и тя каза, че стилът които имам е на творец! Иначе всеки стилист трябва да знае, че загащени неща стоят по-добре без колан отколкото с него... Колани иначе бол... Най- мразя когато некои се мисли за по-готин от другия, честно! Значи може да е некъв ебаси оръпания с бомбе и маскировачни гащи със синджири по тех и да ми се прави на голем разбирач... А за тия дето ми викат да си направя прическа до брадата ще постна само една снимка без много разяснения!  Вие имате ли акъл в тия глави? Мислете! Разсъждавайте първо! Развийте си въображението...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 05:14
от доста време те чета и вече съм почти убеден, че си малоумен т'ва съвсем сериозно и дори нема да си правя труда да се аргументирам хои ако искаш гол, аз ти каам, че си тъп, не друго
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 06:06
Хахахахаахахаха творец бил...
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 08:09
Ма представи си продавачката (на около 60 години) как му вика "О, ама ти си творец!" Картинка просто... (то всъщност к'во по дяволите ще рече творец в наше време? то думата на практика отсъства от съвременния разговорен български, тъй като значението й, онуй дето уж тя би трябвало да назовава, от край време липсва в българското ежедневие)
___________________________________ "A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 08:35
Дай да я наебем тази бе!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 08:53
Оф, я си ебете майките, ходете си като неандерталци и се чувствайте най-готините. Цитат: Иначе всеки стилист трябва да знае, че загащени неща стоят по-добре без колан отколкото с него... мощно стайл фейл...или пък не, че ме е страх да попитам какво точно значение е вложен в термина стилист. 'щото тук на стилистите синонимът е коафьори, а общото название - педераси.
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 10:29
Вдовицоправецо ... приятелю ,ти за нищо не ставаш .Творец бил ,погледни се как изглеждаш ,помисли малко и ще разжереш ,че лелката в магазина те е излъгала и при това - мощно. Недей да се оправдаваш ,нито някой ще спре да те нарича Джар Джар ,нито ще заиглеждаш по-добре. 
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 10:47
Пич, сериозно - загащена риза се носи с колан, като при това - не всяка е мислена да се носи загащена, а в повечето случаи - загащена в панталон, не дънки.Ще ми кажеш "ама от кога има правила, кой си ти че да казваш" - ми, никой не съм, но всички носят загащена риза с колан сигурно, защото е грозно? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Освен това...Риза и маратонки, и то такива като за тичане/лека планинска разходка? Сериозно? Я пак? Лично според мен от момчетата на снимката най-добре изглежда тоя до теб.Дългата коса, особено в тоя вид е епик фейл - колкото и снимки на мъже с дълга коса да пускате, те имат дълга, но стилна коса, при това - не по-дълга от до раменете.Нищо общо с твоето, което си е като за момиче, ама с малко обем.Ти си избираш как да се носиш, ама хвани се огледай около теб, виж как се носят успелите хора около теб, а не слушай продавачката в магазина - на нея й е работа да те убеди, че това, което купуваш е точно за теб, за да излезеш доволен и следващия път да минеш пак.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 10:48
@видовмакер , брато аз ще ти кажа и по-приятни нещо ако накупиш такива дрипи от моят магазин
тая на лаптопа не е ли малко дърта , майка ли ти е ?
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 10:52
Ебати дискусията заради някаква дълга коса. Бе да си ходи така, след време ще се усети, че не е удачно. Само дано се случи рано. А тва за ризата и колана-просто мисля да не коментирам.
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 11:09
у етрополе водата е тежка :d
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 11:19
Махаш косата и живота ти се оправя! Когато аз махнах мойта живота ми сега е доста здраво стъпил на крака! 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 11:57
Squiz написа: Пич, сериозно - загащена риза се носи с колан, като при това - не всяка е мислена да се носи загащена, а в повечето случаи - загащена в панталон, не дънки.Ще ми кажеш "ама от кога има правила, кой си ти че да казваш" - ми, никой не съм, но всички носят загащена риза с колан сигурно, защото е грозно? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Освен това...Риза и маратонки, и то такива като за тичане/лека планинска разходка? Сериозно? Я пак? Лично според мен от момчетата на снимката най-добре изглежда тоя до теб.Дългата коса, особено в тоя вид е епик фейл - колкото и снимки на мъже с дълга коса да пускате, те имат дълга, но стилна коса, при това - не по-дълга от до раменете.Нищо общо с твоето, което си е като за момиче, ама с малко обем.Ти си избираш как да се носиш, ама хвани се огледай около теб, виж как се носят успелите хора около теб, а не слушай продавачката в магазина - на нея й е работа да те убеди, че това, което купуваш е точно за теб, за да излезеш доволен и следващия път да минеш пак. doh Кво да ти говоря, момче! Коланите преди всичко са измислени за да не ти падат гащите, а и ако си мислите, че ще послушам некви от некъв форум за живота, стилът и други такива неща жестоко се лъжете!  Ризата съм си я избирал за да си подхожда на дънки, а ти ми говориш за некви панталони и глупости... А колкото до маратонките - ако ти имаш пари да си купуваш лачени обувки за навън, то аз не съм от тези хора! Деба преценявайте малко! Само фулите, и то даже не усещате колко тъпо го правите!  Тая в магазина ми предложи съвсем други неща от това, което аз си избрах и ми каза, че те ще ми подхождат най добре, беше млада - на не повече от 35 години и изключително мила, а когато аз си избрах неща, различни от тези, които тя ми предложио каза, че имам вкус на творец и ме попита дали уча в музикалното училище в нейния град. Разбира се аз скромно отрекох и двете неща... А вижте, прочетете горните коментари и гледайте вие това как го приемате.. Все едно съм ви ебал майките много здраво, както еба майката на Brick Top всеки ден и го приемате по ебаси тъпия и малоумен начин! Иначе тва за работата е ебаси тъпото! На 19 години съм и за тези 19 години това е може би най милата продавачка на дрехи, която съм срещал.
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 12:03
мастурбирай по-често
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 12:10
Albtraum написа: мастурбирай по-често Сега виждате ли защо не бих послушал някой от вас? Защото същия този човек, който ми казва да мастурбирам по-често след време ще ме ме посъветва нещо друго и ще го направи с цялата си сериозност! И ако го послушам ще епик фейл! Не говоря за сега - говоря за след 1 година примерно в някоя друга тема.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 12:11
оливате се вече с глупости 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 12:11
Вдовицоправецо ,това е твоете ежедневие ,за което наистина те съжалявам : 
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 12:13
Brick Top написа: Вдовицоправецо ,това е твоете ежедневие ,за което наистина те съжалявам :  Прав си и тези крака, които се виждат са на майка ти! Хиляди пъти съм и казвал да ги обръсне ама тя явно е супер тъпа! Е, поне знаем на кой си се метнал. 
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 12:15
Ти си като папагал - тъп и повтаряш едно и също .Също така си и мухльо !
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|