Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Singularity
Заглавие: Re: С кого коментирате...
Публикувано на: 06 Май 2010 00:55

Nocturno написа:

в чистотата ли бачкаш ?

Профил

Публикувано на: 06 Май 2010 03:41

zip0 написа:
Един съвет към уидоу - няма да те убеждавам, че ризата е грозна и че трябва да се подстрижеш, но приеми забележката, че след като си решил да си запасан, поне е требвало да сложиш колан.

1-во съм пил и ви еба майките , честно! Питайте ги!

Ох, ти ако имаш по-добър стил от мен поствай! Видът ми е супер класически и даже като си избирах тези дрехи продавачката ми каза, че съм творец! попитах я защо и тя каза, че стилът които имам е на творец! Иначе всеки стилист трябва да знае, че загащени неща стоят по-добре без колан отколкото с него... Колани иначе бол... Най- мразя когато некои се мисли за по-готин от другия, честно! Значи може да е некъв ебаси оръпания с бомбе и маскировачни гащи със синджири по тех и да ми се прави на голем разбирач...

А за тия дето ми викат да си направя прическа до брадата ще постна само една снимка без много разяснения!

Вие имате ли акъл в тия глави? Мислете! Разсъждавайте първо! Развийте си въображението...

Профил

Публикувано на: 06 Май 2010 05:14

от доста време те чета и вече съм почти убеден, че си малоумен
т'ва съвсем сериозно и дори нема да си правя труда да се аргументирам
хои ако искаш гол, аз ти каам, че си тъп, не друго

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Май 2010 06:06

Хахахахаахахаха творец бил...

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 06 Май 2010 08:09

Ма представи си продавачката (на около 60 години) как му вика "О, ама ти си творец!"

Картинка просто... :D

(то всъщност к'во по дяволите ще рече творец в наше време? то думата на практика отсъства от съвременния разговорен български, тъй като значението й, онуй дето уж тя би трябвало да назовава, от край време липсва в българското ежедневие)

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 06 Май 2010 08:35

Дай да я наебем тази бе!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Май 2010 08:53

Оф, я си ебете майките, ходете си като неандерталци и се чувствайте най-готините.
Цитат:
Иначе всеки стилист трябва да знае, че загащени неща стоят по-добре без колан отколкото с него...

мощно стайл фейл...или пък не, че ме е страх да попитам какво точно значение е вложен в термина стилист. 'щото тук на стилистите синонимът е коафьори, а общото название - педераси.

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Май 2010 10:29

Вдовицоправецо ... приятелю ,ти за нищо не ставаш .Творец бил ,погледни се как изглеждаш ,помисли малко и ще разжереш ,че лелката в магазина те е излъгала и при това - мощно. Недей да се оправдаваш ,нито някой ще спре да те нарича Джар Джар ,нито ще заиглеждаш по-добре. :)

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 06 Май 2010 10:47

Пич, сериозно - загащена риза се носи с колан, като при това - не всяка е мислена да се носи загащена, а в повечето случаи - загащена в панталон, не дънки.Ще ми кажеш "ама от кога има правила, кой си ти че да казваш" - ми, никой не съм, но всички носят загащена риза с колан сигурно, защото е грозно? :roll: Освен това...Риза и маратонки, и то такива като за тичане/лека планинска разходка? Сериозно? Я пак? Лично според мен от момчетата на снимката най-добре изглежда тоя до теб.Дългата коса, особено в тоя вид е епик фейл - колкото и снимки на мъже с дълга коса да пускате, те имат дълга, но стилна коса, при това - не по-дълга от до раменете.Нищо общо с твоето, което си е като за момиче, ама с малко обем.Ти си избираш как да се носиш, ама хвани се огледай около теб, виж как се носят успелите хора около теб, а не слушай продавачката в магазина - на нея й е работа да те убеди, че това, което купуваш е точно за теб, за да излезеш доволен и следващия път да минеш пак.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Май 2010 10:48

@видовмакер , брато аз ще ти кажа и по-приятни нещо ако накупиш такива дрипи от моят магазин

тая на лаптопа не е ли малко дърта , майка ли ти е ?

Профил

Публикувано на: 06 Май 2010 10:52

Ебати дискусията заради някаква дълга коса. Бе да си ходи така, след време ще се усети, че не е удачно. Само дано се случи рано. А тва за ризата и колана-просто мисля да не коментирам.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Май 2010 11:09

у етрополе водата е тежка :d

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 06 Май 2010 11:19

Махаш косата и живота ти се оправя!

Когато аз махнах мойта живота ми сега е доста здраво стъпил на крака!
:lol: :lol: :lol:

Профил Skype

Публикувано на: 06 Май 2010 11:57

Squiz написа:
Пич, сериозно - загащена риза се носи с колан, като при това - не всяка е мислена да се носи загащена, а в повечето случаи - загащена в панталон, не дънки.Ще ми кажеш "ама от кога има правила, кой си ти че да казваш" - ми, никой не съм, но всички носят загащена риза с колан сигурно, защото е грозно? :roll: Освен това...Риза и маратонки, и то такива като за тичане/лека планинска разходка? Сериозно? Я пак? Лично според мен от момчетата на снимката най-добре изглежда тоя до теб.Дългата коса, особено в тоя вид е епик фейл - колкото и снимки на мъже с дълга коса да пускате, те имат дълга, но стилна коса, при това - не по-дълга от до раменете.Нищо общо с твоето, което си е като за момиче, ама с малко обем.Ти си избираш как да се носиш, ама хвани се огледай около теб, виж как се носят успелите хора около теб, а не слушай продавачката в магазина - на нея й е работа да те убеди, че това, което купуваш е точно за теб, за да излезеш доволен и следващия път да минеш пак.

doh Кво да ти говоря, момче! Коланите преди всичко са измислени за да не ти падат гащите, а и ако си мислите, че ще послушам некви от некъв форум за живота, стилът и други такива неща жестоко се лъжете! :lol: Ризата съм си я избирал за да си подхожда на дънки, а ти ми говориш за некви панталони и глупости... А колкото до маратонките - ако ти имаш пари да си купуваш лачени обувки за навън, то аз не съм от тези хора! Деба преценявайте малко! Само фулите, и то даже не усещате колко тъпо го правите!

:doh:

Тая в магазина ми предложи съвсем други неща от това, което аз си избрах и ми каза, че те ще ми подхождат най добре, беше млада - на не повече от 35 години и изключително мила, а когато аз си избрах неща, различни от тези, които тя ми предложио каза, че имам вкус на творец и ме попита дали уча в музикалното училище в нейния град. Разбира се аз скромно отрекох и двете неща... А вижте, прочетете горните коментари и гледайте вие това как го приемате.. Все едно съм ви ебал майките много здраво, както еба майката на Brick Top всеки ден и го приемате по ебаси тъпия и малоумен начин! Иначе тва за работата е ебаси тъпото! На 19 години съм и за тези 19 години това е може би най милата продавачка на дрехи, която съм срещал.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Май 2010 12:03

мастурбирай по-често

Профил

Публикувано на: 06 Май 2010 12:10

Albtraum написа:
мастурбирай по-често

Сега виждате ли защо не бих послушал някой от вас? Защото същия този човек, който ми казва да мастурбирам по-често след време ще ме ме посъветва нещо друго и ще го направи с цялата си сериозност! И ако го послушам ще епик фейл! :?

Не говоря за сега - говоря за след 1 година примерно в някоя друга тема.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Май 2010 12:11

оливате се вече с глупости :?

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Май 2010 12:11

Вдовицоправецо ,това е твоете ежедневие ,за което наистина те съжалявам :

Профил

Публикувано на: 06 Май 2010 12:13

Brick Top написа:
Вдовицоправецо ,това е твоете ежедневие ,за което наистина те съжалявам :

Прав си и тези крака, които се виждат са на майка ти! Хиляди пъти съм и казвал да ги обръсне ама тя явно е супер тъпа! Е, поне знаем на кой си се метнал. :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Май 2010 12:15

Ти си като папагал - тъп и повтаряш едно и също .Също така си и мухльо !

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com