Автор |
Съобщение |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 23 Яну 2010 21:21
Подкарах първия мас ефект на макс с доста стабилен фреймрейт, подкарах и драгън ейдж, а на този му покривам минималните системни изисквания. Мисля, че просто ми трябват нови драйвери за видеоти или нещо ми се е бъгязало онова чудо за физиката. Деба, не ми се чака докато взема нов комп 
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
 |
A.C.A.B
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 23 Яну 2010 21:57
Трифон Иванов написа: ...подходящо дъно тоест нов комп 
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
 |
pcultimate
|
 |
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 23 Яну 2010 22:16
ЕВЕНТУАЛНИ СПОЙЛЕРИИзход споко брат и на мен така обаче по-нататък се оправя и фърчи с 60 фпс Много странно в Омега цялата я минах с 40-60фпс а в затвора ми върви-5 сек игра 2 сек забиване.... Явно просто на моменти е така не знам защо, защото Омега ми изглеждаше като доста по-тежка локация от затвора, който е почти без детайли... Иначе когато върви (80%) фърчи. П.С. знаете ли какво е да се целиш с 2фпс Сега като минах затвора и като отварям папка се усещам че чакам 2 сек преди да мръдна мишката-само чакам да забие 
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 23 Яну 2010 22:34
Споко, се ще имате някое приятелче с по мощен компютър, в което да ходите да цъкатe. Аз на лаптопа ми абсурд да я подкарам. Трябваше да я взема или за екс-бокс (което също нямам но всички мой приятели имат, щото тука бокса върви нечовешки евтино) или за компютър и да чакам до лятото да се прибера в нас и да цъкам на другата машина. За екс-бокс нямаше да си я зема, щото не ми се купува бокс за една игра а и само тука ще я цъкам. За това за компютър и хоп по случайност един приятел се оказа, че има супер добра машина та няма да чакам да се прибера в нас.
Иначе приятно цъкане, спирам да чета тая тема и ще се включа като вече съм превъртял играта два-три пъти.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 23 Яну 2010 23:16
pcultimate написа: ЕВЕНТУАЛНИ СПОЙЛЕРИИзход споко брат и на мен така обаче по-нататък се оправя и фърчи с 60 фпс Много странно в Омега цялата я минах с 40-60фпс а в затвора ми върви-5 сек игра 2 сек забиване.... Явно просто на моменти е така не знам защо, защото Омега ми изглеждаше като доста по-тежка локация от затвора, който е почти без детайли... Иначе когато върви (80%) фърчи. П.С. знаете ли какво е да се целиш с 2фпс Сега като минах затвора и като отварям папка се усещам че чакам 2 сек преди да мръдна мишката-само чакам да забие  Е къде виде споилери тука?То тва са първите мисии на играта.Иначе сички говорите,че я подкарвате на макс и тн. ама къде ги видехте тея максове ?Щото аз намирам само резолюция и да включваш и изключваш разни екстри,никаде не видях да си нагасяш детаилите
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Яну 2010 00:01
pcultimate, мерси за инфото  Ще поиграя първата мисия на компа на един приятел, после минавам на моя. Надявам се да се оправя 
|
|
|
|
 |
darkslayer
|
 |
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Яну 2010 00:46
Wannabe написа: Иначе сички говорите,че я подкарвате на макс и тн. ама къде ги видехте тея максове ?Щото аз намирам само резолюция и да включваш и изключваш разни екстри,никаде не видях да си нагасяш детаилите От Launcher-a на играта -> Configure -> Video.
___________________________________ "Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Яну 2010 01:06
darkslayer написа: Wannabe написа: Иначе сички говорите,че я подкарвате на макс и тн. ама къде ги видехте тея максове ?Щото аз намирам само резолюция и да включваш и изключваш разни екстри,никаде не видях да си нагасяш детаилите От Launcher-a на играта -> Configure -> Video. Е там има само да включа или изключа разни ефекти
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Яну 2010 01:56
Wannabe написа: Е там има само да включа или изключа разни ефекти Ами ти какво очаваше 
|
|
|
|
 |
yoda7008
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Яну 2010 01:56
Мухахаха превъртях я  А иначе на мен по ми хареса края на първата част от колкото на тази  Изход написа: Подкарах първия мас ефект на макс с доста стабилен фреймрейт, подкарах и драгън ейдж, а на този му покривам минималните системни изисквания. Мисля, че просто ми трябват нови драйвери за видеоти или нещо ми се е бъгязало онова чудо за физиката. Деба, не ми се чака докато взема нов комп  Аз подкарвам първия мас ефект на минимум а този на макс.Предполагам че е така защото тази е направена и за виста докато 1 не е.Та ако си с xp за това не ти върви добре.Поне така предполаам
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Яну 2010 10:14
Изход написа: Wannabe написа: Е там има само да включа или изключа разни ефекти Ами ти какво очаваше  Еми да мога да си наглася детаилите,кво
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Яну 2010 11:10
Това са всички опции, които можеш да променяш. Просто играта е за конзоли и не са се постарали. Точо защото не могат да бъдат свалени някои настройки не мога да играя играта. BioWare много се излагат в техническо отношение.
|
|
|
|
 |
Seigar -X-
|
 |
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Яну 2010 11:42
Играта за мене лично е перфектна. Всичките ми проблеми с първата част са премахнати. Атмосфера,ФПС,персонажи всичко е перфектно направено и то с много любов. RPG-то си има ново име.... BioWare ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) PS: Blizzard трябва да вземат малко пример от тях.
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Яну 2010 12:11
Еми мислех да я играя поне една седмица, да не напредвам бързо с main quest-а, обаче не явно не е възможно ^^ Общо 26 часа ingame съм прекарал до края. 7-8 от тях са прекарани във side quest-ове, 1 във mining предполагам. Като цяла играта много ми хареса, но за мен 1-вата част си остава по - добра. Графиката отново е на ниво, нямам оплаквания за звукът. Историята отначало ми се струваше глупава, но към краят стана интересно. Тогава играча научава няколко изненадващи разкрития и то по време на доста напрегната битка. Струва ми се обаче, че във първата част разговорите с дружките бяха по - задълбочени и малко по - интересни. Подобрения има, и правят играта доста по - удобна. Няма го стария инвентар, няма го Мако - то, за жалост няма и заместник, но все пак е по - добре без него. Mining - a е направен добре, не е досаден и изнервящ. Доволен съм от Upgrade системата, или купуваш възможни подобрения от мърчанти, или намираш на мисии. Оръжия, броня, дори и корабът Ви може да бъде подобрен. Combat системата във втората част е по - удобна и бърза. Сега си правя сайд куестове и събирам ресурси, ще ме занимава още 5-10 часа предполагам ^^ А иначе ако има някой, който я е превъртял да сподели какви решени е вземъл и какво е направил в края, да обсъдим ^^ Моля само да сложите "SPOILER SPOILER SPOILER" в началото на поста си, за да не убиваме кефа от играта на другите.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Яну 2010 13:47
Много са ми странни такива хора,дето за 2 дена правят 26 часа игра...Вие живот нямате ли бе
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Яну 2010 14:17
Wannabe написа: Много са ми странни такива хора,дето за 2 дена правят 26 часа игра...Вие живот нямате ли бе Това пък е най - тъпия начин да се заядеш със някого..  "get a life lol".. По принцип прекарвам по час - два на ПС-то на ден, просто играта я чаках от доста време и ми стана интересно и я врътнах.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Яну 2010 15:15
Wannabe написа: Много са ми странни такива хора,дето за 2 дена правят 26 часа игра...Вие живот нямате ли бе виж как се казва сайта
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Яну 2010 17:07
еми каа са "пц мания", не гейм мания, нърд мания и т.н. в допълнение към поста на уонъби, бих дал само този линк http://pix.motivatedphotos.com/2010/1/2 ... gamers.jpgиначе - най-накрая я дръпнах и после ще я разцъкам 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Agent
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Яну 2010 17:22
Seigar -X- написа: RPG-то си има ново име.... BioWare ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) 
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Яну 2010 17:34
Seigar -X- написа: RPG-то си има ново име.... BioWare ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) Е то тва си е повече шутър от рпг.При положение че bioware имат сума перфектни рпг-та ти намери на коя игра да го констатираш тва
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|