Mass Effect 2

Игри за PC
Публикувай отговор
Изход

Re: Mass Effect 2

Мнение от Изход »

Подкарах първия мас ефект на макс с доста стабилен фреймрейт, подкарах и драгън ейдж, а на този му покривам минималните системни изисквания. Мисля, че просто ми трябват нови драйвери за видеоти или нещо ми се е бъгязало онова чудо за физиката. Деба, не ми се чака докато взема нов комп :)
секс едва ли - just cavalli

агентите са педали
напускам форума
Аватар
A.C.A.B
Обратна връзка:

Мнение от A.C.A.B »

Трифон Иванов написа: ...подходящо дъно
тоест нов комп :D :D
Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Аватар
pcultimate
В момента играе: Flame Wars: PCM edition

Мнение от pcultimate »

ЕВЕНТУАЛНИ СПОЙЛЕРИ
Изход споко брат и на мен така обаче по-нататък се оправя и фърчи с 60 фпс :?
Много странно в Омега цялата я минах с 40-60фпс а в затвора ми върви-5 сек игра 2 сек забиване....
Явно просто на моменти е така не знам защо, защото Омега ми изглеждаше като доста по-тежка локация от затвора, който е почти без детайли...
Иначе когато върви (80%) фърчи.
П.С. знаете ли какво е да се целиш с 2фпс :lol:
Сега като минах затвора и като отварям папка се усещам че чакам 2 сек преди да мръдна мишката-само чакам да забие :lol:
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Споко, се ще имате някое приятелче с по мощен компютър, в което да ходите да цъкатe. Аз на лаптопа ми абсурд да я подкарам. Трябваше да я взема или за екс-бокс (което също нямам но всички мой приятели имат, щото тука бокса върви нечовешки евтино) или за компютър и да чакам до лятото да се прибера в нас и да цъкам на другата машина. За екс-бокс нямаше да си я зема, щото не ми се купува бокс за една игра а и само тука ще я цъкам. За това за компютър и хоп по случайност един приятел се оказа, че има супер добра машина та няма да чакам да се прибера в нас.

Иначе приятно цъкане, спирам да чета тая тема и ще се включа като вече съм превъртял играта два-три пъти.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

pcultimate написа:ЕВЕНТУАЛНИ СПОЙЛЕРИ
Изход споко брат и на мен така обаче по-нататък се оправя и фърчи с 60 фпс :?
Много странно в Омега цялата я минах с 40-60фпс а в затвора ми върви-5 сек игра 2 сек забиване....
Явно просто на моменти е така не знам защо, защото Омега ми изглеждаше като доста по-тежка локация от затвора, който е почти без детайли...
Иначе когато върви (80%) фърчи.
П.С. знаете ли какво е да се целиш с 2фпс :lol:
Сега като минах затвора и като отварям папка се усещам че чакам 2 сек преди да мръдна мишката-само чакам да забие :lol:
Е къде виде споилери тука?То тва са първите мисии на играта.Иначе сички говорите,че я подкарвате на макс и тн. ама къде ги видехте тея максове ?Щото аз намирам само резолюция и да включваш и изключваш разни екстри,никаде не видях да си нагасяш детаилите
Изход

Мнение от Изход »

pcultimate, мерси за инфото :) Ще поиграя първата мисия на компа на един приятел, после минавам на моя. Надявам се да се оправя :)

агентите са педали
напускам форума
darkslayer
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3

Мнение от darkslayer »

Wannabe написа:Иначе сички говорите,че я подкарвате на макс и тн. ама къде ги видехте тея максове ?Щото аз намирам само резолюция и да включваш и изключваш разни екстри,никаде не видях да си нагасяш детаилите
От Launcher-a на играта -> Configure -> Video.
"Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

darkslayer написа:
Wannabe написа:Иначе сички говорите,че я подкарвате на макс и тн. ама къде ги видехте тея максове ?Щото аз намирам само резолюция и да включваш и изключваш разни екстри,никаде не видях да си нагасяш детаилите
От Launcher-a на играта -> Configure -> Video.
Е там има само да включа или изключа разни ефекти
Изход

Мнение от Изход »

Wannabe написа:Е там има само да включа или изключа разни ефекти
Ами ти какво очаваше :shock:

агентите са педали
напускам форума
yoda7008

Мнение от yoda7008 »

Мухахаха превъртях я [wacko3] :gatling: А иначе на мен по ми хареса края на първата част от колкото на тази :IMNOOB:

Изход написа:Подкарах първия мас ефект на макс с доста стабилен фреймрейт, подкарах и драгън ейдж, а на този му покривам минималните системни изисквания. Мисля, че просто ми трябват нови драйвери за видеоти или нещо ми се е бъгязало онова чудо за физиката. Деба, не ми се чака докато взема нов комп :)
Аз подкарвам първия мас ефект на минимум а този на макс.Предполагам че е така защото тази е направена и за виста докато 1 не е.Та ако си с xp за това не ти върви добре.Поне така предполаам
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Изход написа:
Wannabe написа:Е там има само да включа или изключа разни ефекти
Ами ти какво очаваше :shock:
Еми да мога да си наглася детаилите,кво
Изход

Мнение от Изход »

Това са всички опции, които можеш да променяш. Просто играта е за конзоли и не са се постарали. Точо защото не могат да бъдат свалени някои настройки не мога да играя играта. BioWare много се излагат в техническо отношение.

агентите са педали
напускам форума
Аватар
Seigar -X-
В момента играе: Fallout Van Buren

Мнение от Seigar -X- »

Играта за мене лично е перфектна. Всичките ми проблеми с първата част са премахнати. Атмосфера,ФПС,персонажи всичко е перфектно направено и то с много любов.

RPG-то си има ново име.... BioWare :rockon:

PS: Blizzard трябва да вземат малко пример от тях.
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции
(by kom4o)
ludsambate

Мнение от ludsambate »

Еми мислех да я играя поне една седмица, да не напредвам бързо с main quest-а, обаче не явно не е възможно ^^ Общо 26 часа ingame съм прекарал до края. 7-8 от тях са прекарани във side quest-ове, 1 във mining предполагам. Като цяла играта много ми хареса, но за мен 1-вата част си остава по - добра. Графиката отново е на ниво, нямам оплаквания за звукът. Историята отначало ми се струваше глупава, но към краят стана интересно. Тогава играча научава няколко изненадващи разкрития и то по време на доста напрегната битка. Струва ми се обаче, че във първата част разговорите с дружките бяха по - задълбочени и малко по - интересни.
Подобрения има, и правят играта доста по - удобна. Няма го стария инвентар, няма го Мако - то, за жалост няма и заместник, но все пак е по - добре без него. Mining - a е направен добре, не е досаден и изнервящ. Доволен съм от Upgrade системата, или купуваш възможни подобрения от мърчанти, или намираш на мисии. Оръжия, броня, дори и корабът Ви може да бъде подобрен. Combat системата във втората част е по - удобна и бърза.
Сега си правя сайд куестове и събирам ресурси, ще ме занимава още 5-10 часа предполагам ^^
А иначе ако има някой, който я е превъртял да сподели какви решени е вземъл и какво е направил в края, да обсъдим ^^ Моля само да сложите "SPOILER SPOILER SPOILER" в началото на поста си, за да не убиваме кефа от играта на другите.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Много са ми странни такива хора,дето за 2 дена правят 26 часа игра...Вие живот нямате ли бе
ludsambate

Мнение от ludsambate »

Wannabe написа:Много са ми странни такива хора,дето за 2 дена правят 26 часа игра...Вие живот нямате ли бе
Това пък е най - тъпия начин да се заядеш със някого.. :lol: "get a life lol".. По принцип прекарвам по час - два на ПС-то на ден, просто играта я чаках от доста време и ми стана интересно и я врътнах.
apaunchev

Мнение от apaunchev »

Wannabe написа:Много са ми странни такива хора,дето за 2 дена правят 26 часа игра...Вие живот нямате ли бе
виж как се казва сайта
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

еми каа са "пц мания", не гейм мания, нърд мания и т.н.

в допълнение към поста на уонъби, бих дал само този линк
http://pix.motivatedphotos.com/2010/1/2 ... gamers.jpg

иначе - най-накрая я дръпнах и после ще я разцъкам :D
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Agent

Мнение от Agent »

Seigar -X- написа:
RPG-то си има ново име.... BioWare :rockon:
:D :D
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Seigar -X- написа:RPG-то си има ново име.... BioWare :rockon:
Е то тва си е повече шутър от рпг.При положение че bioware имат сума перфектни рпг-та ти намери на коя игра да го констатираш тва
Публикувай отговор