Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 14 Яну 2010 13:29
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 18 Яну 2010 08:45
http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/mas ... ideos;hd;1Отделно ако не сте гледали видеотата за класовете, гледайте. От специалните умения най ме кефи активния камуфлаж на инфилтратора. Броните ще бъдат доста яки. Бахти колко малко време остава докато я изкарат а последните дни се точат бахти бавното.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 18 Яну 2010 15:33
Още само 9 дни.
Ами, какво друго да кажа, освен - мамка му.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
UndeadGirl
|
|
Мнения: 90 Местоположение: Софийската проекция на Silent Hill
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 18 Яну 2010 17:01
OST - ът е невероятно добър - епичен, раздвижен, но присъстват и познатите теми от първата игра. Представям си как е вплетен в мисиите, адски надъхващ е.
___________________________________ Me, I'm Not
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 18 Яну 2010 17:13
undeadgirl @Rico и Draksis - добре де кеф ли ви е да се спойлвате толкова много, преди да е излязла играта, че после като я почнете да знаете почти всичко? :]
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 18 Яну 2010 18:53
предлагам всеки да каже с какъв герой ще играе. Аз лично май ще бъда класически войник
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 18 Яну 2010 19:05
Дидо, не ние спойлваме.
Не знаехме срещу какво ще се изправяме във втората част - BioWare разкриха Колекционерите.
Не знаехме какви врагове ще има - и това ни казаха.
Не знаехме кои ще са спътниците ни - докладваха и по този параграф.
Не знаехме откъде ще започнем - показаха стартът на няколко медии, те го раздухаха.
Не знаехме какво ще различава класовете един от друг - рапортът не закъсня.
Та ние двамата с Рико просто ъпдейтваме темата с информация, нагло иззета от други източници. Който не иска да знае, да не чете.
И аз не бих искал да ни бяха разкрили толкова много от историята, ама ей на - стана като сцената с огрето в DA.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 18 Яну 2010 19:14
Прав си, но за мен би било по-интересно да открия всички тези неща, играейки играта Не че има нещо лошо в следенето на новините, просто си мисля че напоследък в устрема си за по-голям хайп авторите дават прекалено много инфо преди премиерата на дадена игра.
|
|
|
|
|
Kirilicata™
|
|
В момента играе: Soul reaver 2 ; Mass Effect 2
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 18 Яну 2010 20:26
Collector`s Editor Preordered !!!
___________________________________ a.k.a. ivo333 Member since 2005
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 18 Яну 2010 20:38
Промени го на "Edition".
И аз бих искал да не разкриват толкова много от играта, но в такива времена живеем. Нали трябва да се рекламира.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 18 Яну 2010 21:32
Тази година(поне за мен), ще е една от най-добрите за гейминга въобще Все още обаче имам кошмари, в които сънувам Mass Effect или по-точно ето това Дано в 2ката всичко да е наред. Шегата на страна, много обещаваща изглежда играта. Някой има ли вече идея с кои персонажи ще се мъкне, защото асасина е Дано няма много нива с Mako-то само, че ми беше едно от най-противните неща в първата част. Инак едно от нещата, които най-много ми харесва е разчупеността на персонажите, които в първата част бяха скучни и безинтересни. Чест им прави на Bioware, че работят по 3-тата част на играта, ММО, експанжън, длц-та и т.н. Преди това пък пуснаха на пазара страхотния Dragon Age.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 18 Яну 2010 22:26
Май изобщо няма да го има Макото. Надявам се да е така, управлението му беше много дразнещо - когато завиваш то даваше газ автоматично (май защото беше правена за конзоли).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 19 Яну 2010 00:50
Мако няма да присъства във втората част на играта. Вместо това, ще имаме на разположение по-голямата му сестра Мико, която се движи на "въздушна възглавница".
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 19 Яну 2010 02:43
Деник не сме си спойнали играта чак толкова. В смисъл Bioware верно бая се оляха в даването на информация но те си знаят, тъй че според мен не са разкрили чак толкова много. Иначе единственото което знам са спътниците потвърдени в сайта за момента и че Collectors са насекомоподобни. Класовете също. Не съм гледал старта на играта нито видеотата с първите 1 и половина часа геймплей. Далеч не съм си спойнал играта чак толкова колкото повечето хора, знам само най основното. Иначе customization-на на броните и всичко останало е супер. Големи надежди храня за тази игра. Undead Girl welcome back Long time no see.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 19 Яну 2010 09:08
Гледах първото ревю на играта (пуснато преди излизането й) Даваха й 9.5/10 Като единствен минус изтъкнаха, че историята на камппанията и е разочароваща и ВНИМАНИЕ (възможен спойлер) е свързана с хакване и такива глупости.
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
UndeadGirl
|
|
Мнения: 90 Местоположение: Софийската проекция на Silent Hill
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 19 Яну 2010 10:23
Rico написа: Undead Girl welcome back Long time no see. И аз се радвам да те "видя" Рико Много съм смотана - в предния пост забравих да предложа OST-а, на който не му се чака да го изкарат по тракерите. Скайпът ми е точно под подписа.
___________________________________ Me, I'm Not
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 20 Яну 2010 17:22
The Cerberus NetworkПодобно на Social Network-a на Dragon Age, тази мрежа специфично ще е за Mass Effect. Прави чест на BioWare, че не си седят на задниците, чакайки да получат облагите от вече силно рекламираното им заглавие, а работят усилено, за да предоставят още и още на феновете. И да получат повече пари, разбира се. Хубавото е, че веднага с поръчката на оригинално копие на Mass Effect, на разположение ще имаме единично-въвеждащ се регистрационен код, с който ще получим още оръжия, мисии и възможността да наемем Заед, наемен убиец-лунатик, който не звучи кой знае колко по-различен от Тейн на пръв поглед (слух), но двамата рязко ще се различават в характер. Мислете за Заед като бойна версия на Джоукър.
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 20 Яну 2010 20:38
Добре, какво ще рече "единично въвеждащ"? Че ако преинсталираш играта или OS-то, няма да ти даде да го използваш пак ли? Същото важи и за Dragon Age. Ше ме извиняватe за тъпия въпрос
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 20 Яну 2010 22:14
Не, просто го въвеждаш веднъж, сайта го регистрира за CD-key-чето на твоята игра и после няма да се налага да го въвеждаш всеки път, когато искаш да изтеглиш нещо.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 21 Яну 2010 01:00
Още само 5 дена ;р а после лекции/учене/работа/социален живот отиват по дяволите. Добре, че е в началото на семестъра, че иначе си е ебало майката.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|