StoRmsE3ker написа:Ако се съди по тази тема Bioware ще имат много по-голям успех ако зарежат RPG-тата и започнат да правят някакви Dating симулатори.
Mass Effect 2
Re: Mass Effect 2
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/mas ... ideos;hd;1
Отделно ако не сте гледали видеотата за класовете, гледайте. От специалните умения най ме кефи активния камуфлаж на инфилтратора. Броните ще бъдат доста яки. Бахти колко малко време остава докато я изкарат а последните дни се точат бахти бавното.
Отделно ако не сте гледали видеотата за класовете, гледайте. От специалните умения най ме кефи активния камуфлаж на инфилтратора. Броните ще бъдат доста яки. Бахти колко малко време остава докато я изкарат а последните дни се точат бахти бавното.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Още само 9 дни.
Ами, какво друго да кажа, освен - мамка му.
Ами, какво друго да кажа, освен - мамка му.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- UndeadGirl
- Обратна връзка:
OST - ът е невероятно добър - епичен, раздвижен, но присъстват и познатите теми от първата игра. Представям си как е вплетен в мисиите, адски надъхващ е.
undeadgirl
@Rico и Draksis - добре де кеф ли ви е да се спойлвате толкова много, преди да е излязла играта, че после като я почнете да знаете почти всичко? :]
@Rico и Draksis - добре де кеф ли ви е да се спойлвате толкова много, преди да е излязла играта, че после като я почнете да знаете почти всичко? :]
предлагам всеки да каже с какъв герой ще играе. Аз лично май ще бъда класически войник
Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Дидо, не ние спойлваме.
Не знаехме срещу какво ще се изправяме във втората част - BioWare разкриха Колекционерите.
Не знаехме какви врагове ще има - и това ни казаха.
Не знаехме кои ще са спътниците ни - докладваха и по този параграф.
Не знаехме откъде ще започнем - показаха стартът на няколко медии, те го раздухаха.
Не знаехме какво ще различава класовете един от друг - рапортът не закъсня.
Та ние двамата с Рико просто ъпдейтваме темата с информация, нагло иззета от други източници. Който не иска да знае, да не чете.
И аз не бих искал да ни бяха разкрили толкова много от историята, ама ей на - стана като сцената с огрето в DA.
Не знаехме срещу какво ще се изправяме във втората част - BioWare разкриха Колекционерите.
Не знаехме какви врагове ще има - и това ни казаха.
Не знаехме кои ще са спътниците ни - докладваха и по този параграф.
Не знаехме откъде ще започнем - показаха стартът на няколко медии, те го раздухаха.
Не знаехме какво ще различава класовете един от друг - рапортът не закъсня.
Та ние двамата с Рико просто ъпдейтваме темата с информация, нагло иззета от други източници. Който не иска да знае, да не чете.
И аз не бих искал да ни бяха разкрили толкова много от историята, ама ей на - стана като сцената с огрето в DA.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Прав си, но за мен би било по-интересно да открия всички тези неща, играейки играта
Не че има нещо лошо в следенето на новините, просто си мисля че напоследък в устрема си за по-голям хайп авторите дават прекалено много инфо преди премиерата на дадена игра.
Не че има нещо лошо в следенето на новините, просто си мисля че напоследък в устрема си за по-голям хайп авторите дават прекалено много инфо преди премиерата на дадена игра.
- Kirilicata™
- В момента играе: Soul reaver 2 ; Mass Effect 2
Промени го на "Edition".
И аз бих искал да не разкриват толкова много от играта, но в такива времена живеем. Нали трябва да се рекламира.
И аз бих искал да не разкриват толкова много от играта, но в такива времена живеем. Нали трябва да се рекламира.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Тази година(поне за мен), ще е една от най-добрите за гейминга въобще
Все още обаче имам кошмари, в които сънувам Mass Effect или по-точно ето това
Дано в 2ката всичко да е наред.
Шегата на страна, много обещаваща изглежда играта. Някой има ли вече идея с кои персонажи ще се мъкне, защото асасина е
Дано няма много нива с Mako-то само, че ми беше едно от най-противните неща в първата част. Инак едно от нещата, които най-много ми харесва е разчупеността на персонажите, които в първата част бяха скучни и безинтересни. Чест им прави на Bioware, че работят по 3-тата част на играта, ММО, експанжън, длц-та и т.н. Преди това пък пуснаха на пазара страхотния Dragon Age.
Дано в 2ката всичко да е наред.Шегата на страна, много обещаваща изглежда играта. Някой има ли вече идея с кои персонажи ще се мъкне, защото асасина е
-
StoRmsE3ker
Май изобщо няма да го има Макото. Надявам се да е така, управлението му беше много дразнещо - когато завиваш то даваше газ автоматично (май защото беше правена за конзоли).
Мако няма да присъства във втората част на играта. Вместо това, ще имаме на разположение по-голямата му сестра Мико, която се движи на "въздушна възглавница".
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Деник не сме си спойнали играта чак толкова. В смисъл Bioware верно бая се оляха в даването на информация но те си знаят, тъй че според мен не са разкрили чак толкова много. Иначе единственото което знам са спътниците потвърдени в сайта за момента и че Collectors са насекомоподобни. Класовете също. Не съм гледал старта на играта нито видеотата с първите 1 и половина часа геймплей. Далеч не съм си спойнал играта чак толкова колкото повечето хора, знам само най основното. Иначе customization-на на броните и всичко останало е супер. Големи надежди храня за тази игра.
Undead Girl welcome back
Long time no see.
Undead Girl welcome back
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Гледах първото ревю на играта (пуснато преди излизането й)
Даваха й 9.5/10
Като единствен минус изтъкнаха, че историята на камппанията и е разочароваща и ВНИМАНИЕ (възможен спойлер) е свързана с хакване и такива глупости.
Даваха й 9.5/10
Като единствен минус изтъкнаха, че историята на камппанията и е разочароваща и ВНИМАНИЕ (възможен спойлер) е свързана с хакване и такива глупости.
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
- UndeadGirl
- Обратна връзка:
И аз се радвам да те "видя" РикоRico написа: Undead Girl welcome backLong time no see.
Много съм смотана - в предния пост забравих да предложа OST-а, на който не му се чака да го изкарат по тракерите. Скайпът ми е точно под подписа.
The Cerberus Network
Подобно на Social Network-a на Dragon Age, тази мрежа специфично ще е за Mass Effect. Прави чест на BioWare, че не си седят на задниците, чакайки да получат облагите от вече силно рекламираното им заглавие, а работят усилено, за да предоставят още и още на феновете. И да получат повече пари, разбира се.
Хубавото е, че веднага с поръчката на оригинално копие на Mass Effect, на разположение ще имаме единично-въвеждащ се регистрационен код, с който ще получим още оръжия, мисии и възможността да наемем Заед, наемен убиец-лунатик, който не звучи кой знае колко по-различен от Тейн на пръв поглед (слух), но двамата рязко ще се различават в характер. Мислете за Заед като бойна версия на Джоукър.
Подобно на Social Network-a на Dragon Age, тази мрежа специфично ще е за Mass Effect. Прави чест на BioWare, че не си седят на задниците, чакайки да получат облагите от вече силно рекламираното им заглавие, а работят усилено, за да предоставят още и още на феновете. И да получат повече пари, разбира се.
Хубавото е, че веднага с поръчката на оригинално копие на Mass Effect, на разположение ще имаме единично-въвеждащ се регистрационен код, с който ще получим още оръжия, мисии и възможността да наемем Заед, наемен убиец-лунатик, който не звучи кой знае колко по-различен от Тейн на пръв поглед (слух), но двамата рязко ще се различават в характер. Мислете за Заед като бойна версия на Джоукър.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Добре, какво ще рече "единично въвеждащ"? Че ако преинсталираш играта или OS-то, няма да ти даде да го използваш пак ли? Същото важи и за Dragon Age. Ше ме извиняватe за тъпия въпрос 
:O
Не, просто го въвеждаш веднъж, сайта го регистрира за CD-key-чето на твоята игра и после няма да се налага да го въвеждаш всеки път, когато искаш да изтеглиш нещо.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Още само 5 дена ;р а после лекции/учене/работа/социален живот отиват по дяволите. Добре, че е в началото на семестъра, че иначе си е ебало майката.