Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Medieval или Emire

Еmpire Total War    32%  32%  [ 9 ]
 Medieval 2 Total War    68%  68%  [ 19 ]
Общо гласове : 28
Автор Съобщение

Заглавие: Empire Total War vs. Medieva, 2 Total War
Публикувано на: 29 Окт 2009 19:26

Коя според вас е по-добрата? аз играх първо Емпайър и след това Медиевал и Емпайъра ми се стори по-добра

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Empire Total War vs. Medieva, 2 Total War
Публикувано на: 30 Окт 2009 18:39

Не мога да определя. На мен Ромата ми се струва най-добра.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Ное 2009 20:15

Аз първо играх Medieval 2, доста преди да пуснат Empire, но и него пробвах.Трябва да кажа, че не е зле, но атмосферата не е такава като в другата.В Medieval, всичко е...средновековно.Не знам как да се изразя.Просто атмосферата е по-яка.Мислях, че Empire, ще е много яка.Плюсове:
1.Total War!!
2.Повече барут!В Medieval, барутните единици не бяха силни.
3.Три континента-Америка, Индия и Европа.
Минуси:
1.Не мога да видя битката от близко :(
2.Не особенно умен AI
3.Всичко е прекалено светло.Не цветът е проблемът, просто...атмосферата не е толкова тъмна.
4.Не много голяма разлика между нациите.
Поправете ме ако греша.

Профил

Публикувано на: 05 Ное 2009 12:10

AI-to си е умно стига да го пуснеш на експерт, битките пак можеш да си ги водиш от близко пускаш войските "На нож" и готово понякога върши доста добра работа. светлото можеш да го оправиш от опциите или си пусни карта на rain storm примерно. само за нациите си прав, че наистина разликите са доста малки :? ама в наполеона май ще ги правят по разнообразни

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft
Публикувано на: 06 Ное 2009 01:08

Medieval 2 Total War, то се знае. Това е любимата ми игра. Играя я още от когато излезе и не ми омръзва толкова години.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Ное 2009 20:51

b0n3biter написа:
AI-to си е умно стига да го пуснеш на експерт, битките пак можеш да си ги водиш от близко пускаш войските "На нож" и готово понякога върши доста добра работа. светлото можеш да го оправиш от опциите или си пусни карта на rain storm примерно. само за нациите си прав, че наистина разликите са доста малки :? ама в наполеона май ще ги правят по разнообразни

Знам, че мога да пращам войските да се мелят.Искам да кажа, че не мога да доближа камерата толкова колкото в Медивъла.

Профил

Публикувано на: 14 Ное 2009 01:16

Rome.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2009 20:39

Empire

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 16 Ное 2009 18:50

Рим, най-вече заради епохата. :) Античност > Средновековие

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Дек 2009 21:48

Тотал уар ми е една от любимите поредици ама само да питам да няма наполеон тотал уар?

Профил

Публикувано на: 03 Дек 2009 00:05

prince of persia написа:
Тотал уар ми е една от любимите поредици ама само да питам да няма наполеон тотал уар?

Тъп си. Вместо да задаваш тъпи въпроси позлвай гугъл. Педал.

Аватар
Публикувано на: 03 Дек 2009 18:24

ауе я си барай ушите уе

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Дек 2009 19:27

@prince of persia
Napoleon Total War предстои да излиза.От това което знаем, тя ще удължи игровият период, ще ни даде 3 кампании с воините на Наполеон и ще оправи някои проблеми в Empire-а, като сходството между нациите.Също така и ще добави няколко такива и ще разшири картата.

Профил

Аватар
В момента играе: аспарух
Публикувано на: 20 Яну 2010 12:21

И двете игри си имат добри страни.Като стратегия Medieval е много по добра,по опростена,но със много варианти за развитие на избраната нация и по лесно управление.Говоря разбира се за играта след инсталацията на българският мод,оригинала е много спънат.Като тактика на провеждане на битките ,обаче ,липсата на морски битки от това време със тараните,абордажният бой,гръцкият огън си е загуба на половин игра.При сухопътните битки,като налравиш мелето и приближиш камерата да се изкефиш и се виждат недоработките:войничетата минават през дървета,храсти,коне ивсякакви по дребни предмети,а в битка действат като пружинени играчки/повтарят си заложените им две или три деиствия без значение дали има противник срещу тях/.Обратно Empira ,заедно със всичките му пачове е много изнервящ,като стратегическо/походово/ управление на армиите,докато тактическото управление,развитие и наблюдение на битките в тази игра е супер,за което допринася,разбира се и качествената графика на околната среда.Недостатък е според мен еднообразието на армеиските формирования и въоружението им при повечето европеиски армии.Огромна е разликата между руските казаци,унгарските хусари и англииските кирасири например.Няма друга игрица и със такова разнообразие от тактики в морския бои.Като стратегия,обаче е еламентарна.Играх я със всички нации и решението винаги е едно и също-с половин армия превземаш Карибските острови и колониите на Испания в Америка.Това ти дава постоянен як доход и до 1760г. със сигурност вече си световен доминатор при всички нива.Хора ,и двете игрици са яки и са по мерак.Дай боже,и Наполеон Тотал Уар да е такава и да е взела най-доброто от тези двете.Айде до скиф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Профил

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 23 Яну 2010 09:44

Max Payne написа:
Рим, най-вече заради епохата. :) Античност > Средновековие

Word.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми