Еми ти каза,че и личната си карта ще снимаш,ама кво стана лична карта йокKpucka7a написа:Алминатора` написа:Криската,недей лъга,въобще не си 12 клас![]()
Сми разбирам че малките момиченца в пубертета се опитват да изглеждат по големи ама чак пък толкова![]()
![]()
![]()
![]()
Ахахаха, получи ти се.. Хахахахах
![]()
![]()
![]()
Знам, че си тъп, ама чак толкова не трябва да го показваш.
Ако искаш да ти снимам и аз предметите в бележника да видиш какви са и да си направиш сметка кои кога се изучават? Свидетели да викна, съученици, родители, ала бала, ФБР.
Аман от Дантета,Петрарки и Бокачовци!
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
Re: Аман от Дантета,Петрарки и Бокачовци!
- Kpucka7a
- В момента играе: Fifa 2007
NFS MW - Обратна връзка:
Еми в темата със снимките има, ама айде..WidowmakeR написа:Снимка ще е достатъчна.Kpucka7a написа:Ако искаш да ти снимам и аз предметите в бележника да видиш какви са и да си направиш сметка кои кога се изучават? Свидетели да викна, съученици, родители, ала бала, ФБР.
Едит: На теб имам в предвид.
http://img39.imageshack.us/i/41462450.jpg/
Алминаторе, вече ми ставаш банален с тези години. Да, прав си, не съм на 18, на 17 и 10 месеца съм.
Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
OH MY GAWD ITS STARING AT ME !!!!11!!11!one!Kpucka7a написа:Еми в темата със снимките има, ама айде..WidowmakeR написа: Снимка ще е достатъчна.
Едит: На теб имам в предвид.
http://img39.imageshack.us/i/41462450.jpg/
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGHHH!!!!!!!
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Какво му е на момичето, ако смея да попитам ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- Kpucka7a
NFS MW - Обратна връзка:
Зелени, actually.bug написа:криске къв цвят са ти очите да не са пъстри
Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
- Kpucka7a
NFS MW - Обратна връзка:
Е, моите са си зелени и в картата са ми писани зелени. Попринцип не са чак толкова светли, но така изглежда на снимката. Дреме ти.bug написа:щот мойте са същите ама в катрата ми ги писаха пъстри
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
От тема за образованието заговорихте за жени. Дееба и тъпаците, дееба 
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аз пък карам 18тата си год в първи курс,а тоя в 11 клас,деба и глупавите родители дето имаш.
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
-
Маце Борко
Ой, Ламьо, Ламьо ти... 
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Моридин написа:Чисто и просто ти беше обяснено, че си тъп.И кво сега като не можем да ти разберем какво говориш за много тежък ли се имаш?
Брат, Алми в никакъв случай не е тъп. Тъпо е да се вглежда човек в преувеличаването му и гаврите, принципно и аз говоря така, ама вие гледайте какво казва, а не как, понеже е прав. Прочети му просто целия пост и се замисли не е ли прав за доста неща. Аз например съм прочел "Ад" четири пъти, понеже баща ми е експерт по всичко, свързано с Италия и ми го обясни, но не съм я чел от интерес, а за да имам добра бележка. Дре'е ми на патката за Данте, Бокачо, Гьоте и библията, всичко стойностно за четене и сам ще го прочета, на никого не му е нужна неква пача в критическата да му казва какво да чете.
По темата, Алми, това се чете не за да знаеш за войната между гном-елфите и киберлингите, а за да се запознаем с нравите на тогавашния човек. Това пак е тъпо де, понеже никого не го е еня за него.
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
-
Маце Борко
Алминатора не е глупав, това си личи от километри, най-малкото поради самия факт, че пуска тема като тази. Това обаче не му пречи да бъде идиот и то леко неправилен такъв. Просто перифразирах Разиел със самодоволна усмивка, 'щото имам фетиш към това да казвам на хората какви са - може и голям пич да е в действителност, но аз си вадя впечатление на базата на това, което принципно виждам тук от негова страна, а то не е много остроумно, нито пък забавно и оригинално в повечето случай
В случая с този му пост има попадения, но в същността си е избълвал куп глупости - някои вече ги обясниха.
И най-важното - изучаването на всички тези автори, за които не ви е еня, е просто предпоставка да се научим да мислим и да се изразяваме правилно, придобивайки знания, полезни за общата култура, колкото и безсмислено и трудно да изглежда на моменти.
В случая с този му пост има попадения, но в същността си е избълвал куп глупости - някои вече ги обясниха.
Всъщност, има хора, които ги е еня. По същия начин, по който ги е еня и за историята и събитията от миналото, защото - Греъм Суифт си го е казал - "животът = 1/10 тук и сега и 9/10 урок по история".По темата, Алми, това се чете не за да знаеш за войната между гном-елфите и киберлингите, а за да се запознаем с нравите на тогавашния човек. Това пак е тъпо де, понеже никого не го е еня за него.
И най-важното - изучаването на всички тези автори, за които не ви е еня, е просто предпоставка да се научим да мислим и да се изразяваме правилно, придобивайки знания, полезни за общата култура, колкото и безсмислено и трудно да изглежда на моменти.
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Гиро мекицата
Ами като ти дреме на патката не ходи на училище бе, тебе събиране и изваждане ако те интересува сам ще се научиш как да ги извършваш, па и да се научиш да четеш ще ти казва няква пача а? Как смее тая, ти ако искаш сам ще се научиш, я направо напусни училище ама като станеш водопроводчик щи задреме на патката.Дре'е ми на патката за Данте, Бокачо, Гьоте и библията, всичко стойностно за четене и сам ще го прочета, на никого не му е нужна неква пача в критическата да му казва какво да чете.
Как да не ти приеме човек конструктивната критика бе, Мекица
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
-
Гиро мекицата
Дре'е ми на патката за Данте, Бокачо, Гьоте и библията, всичко стойностно за четене и сам ще го прочета, на никого не му е нужна неква пача в критическата да му казва какво да чете.
Честно ти кажа - по-интересно ше ми е от Биологията.Кире_Гръчата написа:Епа поне са радвай, че по биология не ви карат да учите история на БКП както са карали родителите ни едно време![]()
Нали си имаме Данте от форумо - да обесни за кво става въпрос у тоя Ад
Раскольников, да се правиш на тежък по нета... сам разбираш кво боклуче си
И все пак в твърдението на Сашко има нещо вярно - поне половината от тва, което се учи по литература в горен курс е изключително скучно.
Ебаси майката, учих за кой кое битие написал и кой колко библии превел, обаче НОВОТО ГРОБИЩЕ НАД СЛИВНИЦА не съм и виждал в учебник.. дано да видя..
Бокачо ми е интересен и Декамерон чета с удоволствие обаче
Интересно ми е що не си извадим малко главата от гъза, и не почнем да изучаваме Сиромахов примерно...
Ама не...
Соца е още жив в България, другари, просто под друга форма.
'93 съм.
Minotaur King написа:гаменче
Sturm удари едно нелошо мнение с оглед на глупостите преди бана му. Принципно съм съгласен с него в голяма част от мнението му. Конкретно за изпускането на определени моменти от историята и конкретни литературни творби, свързани с миналото, за да може младите да не знаят за тях - това е поредната наглост на правителството, което има интерес от това.
За Сиромахов - като изключим че му се иска да се докопа до властта (в което принципно няма нищо лошо) - пише верни неща.
Соц в България няма, не е имало, няма и да има - имало е тоталитаризъм, сега се очертава и нов такъв в лицето на новата власт.
За Сиромахов - като изключим че му се иска да се докопа до властта (в което принципно няма нищо лошо) - пише верни неща.
Соц в България няма, не е имало, няма и да има - имало е тоталитаризъм, сега се очертава и нов такъв в лицето на новата власт.
Когато се изкачваш нагоре по стълбата - поздравявай! Защото когато се връщаш, ще срещнеш същите хора...