In Gore We Trust! (18+)
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
Re: In Gore We Trust! (18+)
Хърфордиан написа:Were you offended by this?
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
Brain, проблема не е в това, че рекламираш снъфове, а в причината, поради която го правиш. Сигурен съм, че не е , понеже наистина лъскаш на dead teenager movies, а за ни покажеш колко си извратен. Еми евала батка, много си извратен, ама к'во от тва? Точно в тоя форум никого няма да шокираш. Neon black е прав, не е за 18+, това по принцип не би трябвало да съществува, камо ли да е достъпно за когото и да било. За повечето от нас вече е свършило, видяли сме какво ли не, ама не бихме искали по-малките ни братя и сестри да се извращават толкова примерно. Също така, разбирам да четеш за убийци, да се запознаваш с психиката им, да станеш криминолог и да се опитваш да ги спреш, но ти им се кефиш като малко дете на Човека-паяк.
Абе, искам да кажа, че си нещастник.
Абе, искам да кажа, че си нещастник.
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
- Kpucka7a
- В момента играе: Fifa 2007
NFS MW - Обратна връзка:
Абе аре оставете го намира човека. Ще си се кефи на каквото иска и както иска. Оня другия нещастник като пусна темата за 2 момичета и 1 чаша никой нищо не каза, а мисля, че също е достатъчно гнусно, а тука го нападнахте като хиени. Да съдите за човек от едни постове е просто толкова малоумно. Да, съгласна съм, че темата е доста по-брутална от тази с момичетата и чашата, ама в крайна сметка малките деца в днешно време знаят много повече извратени неща и от нас.
EDIT: Почти всички филми са качени в замунда и други тракери, а както знаем те също са посещавани от деца.
EDIT: Почти всички филми са качени в замунда и други тракери, а както знаем те също са посещавани от деца.
Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
This is the truthKpucka7a написа:Абе аре оставете го намира човека. Ще си се кефи на каквото иска и както иска. Оня другия нещастник като пусна темата за 2 момичета и 1 чаша никой нищо не каза, а мисля, че също е достатъчно гнусно, а тука го нападнахте като хиени. Да съдите за човек от едни постове е просто толкова малоумно. Да, съгласна съм, че темата е доста по-брутална от тази с момичетата и чашата, ама в крайна сметка малките деца в днешно време знаят много повече извратени неща и от нас.
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Щом малките знаят повече от големите, помислете за майка ми като влезе във форума.
Ще й съсипете психиката, нещастници.
Ще й съсипете психиката, нещастници.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Абе те родителите за толко години са видели бая неща. Не я мисли 
джумерки
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Kpucka7a , няма да го оставиме на мира.Ако беше писал само за Gore жанра, хубаво, но снифовете - ай стига вече.То бива простащина, но всяко нещо си има граници, а те далеч ги преминават! И тъпият ти довод, че малките деца са виждали повече от по-големите може да си го завреш в задника, щото за едно дете нито е нормално нито му се отразява добре на мисленето да виждат такива неща!
Brain, яж ми кура.
Brain, яж ми кура.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- Kpucka7a
NFS MW - Обратна връзка:
Да съм казала, че се отразява добре? Не. Само, че не може дете от предучилищната да казва ще ти скъсам вагината и после ти да ми разправяш, че не знаят повече. Не съм казала, че Брейн е прав, но и няма смисъл да го храните при положение, че не е единственият.Squiz написа:Kpucka7a , няма да го оставиме на мира.Ако беше писал само за Gore жанра, хубаво, но снифовете - ай стига вече.То бива простащина, но всяко нещо си има граници, а те далеч ги преминават! И тъпият ти довод, че малките деца са виждали повече от по-големите може да си го завреш в задника, щото за едно дете нито е нормално нито му се отразява добре на мисленето да виждат такива неща!
Brain, яж ми кура.
Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
И като знаят вече някои, направо тая информация да е достъпна за всички деца, хм? Да им легализираме пушенето и пиенето, също така, че и без това го правят? ТъпKpucka7a написа: Да съм казала, че се отразява добре? Не. Само, че не може дете от предучилищната да казва ще ти скъсам вагината и после ти да ми разправяш, че не знаят повече.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
То и аз в предучилищната съм говорил по същия начин,ама мислиш ли че съм знаел какво означава?Само, че не може дете от предучилищната да казва ще ти скъсам вагинат
- Kpucka7a
NFS MW - Обратна връзка:
Ама ти си яко тъп!Dante написа:Иска ти се.Kpucka7a написа:да казва ще ти скъсам вагината
Не ми се спори. Айде прави сте, радвайте се и изяжте Brain.
Squiz, момиче съм, само да отблежа.
Имам един въпрос - вие прочетохте ли какво пише в първия пост или просто ей така се нахвърлихте да плюете?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Стига бе изруди.Не разбрахте ли,че не сте забавни ами сте болни
Много ми е смешно когато хората се възмущават. 
Brain, имаш нужда от помощ. Сериозно говоря. Изглежда не само детството ти е било проблемно, но и целият ти живот.
Мене па ми е много смешно когато хората си мислят,че другите ги интересува кога им е смешночовек написа:Много ми е смешно когато хората се възмущават.
Тогава се радвам за теб. 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Значи, да отбележа - може да си пуцате майните гейчета посрани.
Сплетърът и симулационния снъф са си в реда на нещата - 18+ , така че духайте. С Брейн не сме се доразбрали явно за темата
Идеята беше да се направи Gore тема със сносни филми ( те всичките са сносни, де ), но с този снъф и обяснението към него се получава лека двусмислица.
Пожелавам ви вие и майките ви да участвате в подобно снъфче, АМИН! 
Сплетърът и симулационния снъф са си в реда на нещата - 18+ , така че духайте. С Брейн не сме се доразбрали явно за темата
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq