In Gore We Trust! (18+)

Какво да гледаме
Аватар
Хърфордиан
В момента играе: Дзверене в монитор.

Re: In Gore We Trust! (18+)

Мнение от Хърфордиан »

Were you offended by this?
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! :shock:
Аватар
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.

Мнение от indigo »

Хърфордиан написа:Were you offended by this?

Изображение
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

Brain, проблема не е в това, че рекламираш снъфове, а в причината, поради която го правиш. Сигурен съм, че не е , понеже наистина лъскаш на dead teenager movies, а за ни покажеш колко си извратен. Еми евала батка, много си извратен, ама к'во от тва? Точно в тоя форум никого няма да шокираш. Neon black е прав, не е за 18+, това по принцип не би трябвало да съществува, камо ли да е достъпно за когото и да било. За повечето от нас вече е свършило, видяли сме какво ли не, ама не бихме искали по-малките ни братя и сестри да се извращават толкова примерно. Също така, разбирам да четеш за убийци, да се запознаваш с психиката им, да станеш криминолог и да се опитваш да ги спреш, но ти им се кефиш като малко дете на Човека-паяк.

Абе, искам да кажа, че си нещастник.
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Аватар
Kpucka7a
В момента играе: Fifa 2007
NFS MW
Обратна връзка:

Мнение от Kpucka7a »

Абе аре оставете го намира човека. Ще си се кефи на каквото иска и както иска. Оня другия нещастник като пусна темата за 2 момичета и 1 чаша никой нищо не каза, а мисля, че също е достатъчно гнусно, а тука го нападнахте като хиени. Да съдите за човек от едни постове е просто толкова малоумно. Да, съгласна съм, че темата е доста по-брутална от тази с момичетата и чашата, ама в крайна сметка малките деца в днешно време знаят много повече извратени неща и от нас.

EDIT: Почти всички филми са качени в замунда и други тракери, а както знаем те също са посещавани от деца.
Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..

GLORY, GLORY, MAN UNITED!
SWfan

Мнение от SWfan »

Kpucka7a написа:Абе аре оставете го намира човека. Ще си се кефи на каквото иска и както иска. Оня другия нещастник като пусна темата за 2 момичета и 1 чаша никой нищо не каза, а мисля, че също е достатъчно гнусно, а тука го нападнахте като хиени. Да съдите за човек от едни постове е просто толкова малоумно. Да, съгласна съм, че темата е доста по-брутална от тази с момичетата и чашата, ама в крайна сметка малките деца в днешно време знаят много повече извратени неща и от нас.
This is the truth :!: :!:
Аватар
Маце Борко
В момента играе: Пойдохме нахуй

Мнение от Маце Борко »

Щом малките знаят повече от големите, помислете за майка ми като влезе във форума.

Ще й съсипете психиката, нещастници.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Абе те родителите за толко години са видели бая неща. Не я мисли :D
джумерки
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Kpucka7a , няма да го оставиме на мира.Ако беше писал само за Gore жанра, хубаво, но снифовете - ай стига вече.То бива простащина, но всяко нещо си има граници, а те далеч ги преминават! И тъпият ти довод, че малките деца са виждали повече от по-големите може да си го завреш в задника, щото за едно дете нито е нормално нито му се отразява добре на мисленето да виждат такива неща!

Brain, яж ми кура.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Аватар
Kpucka7a
NFS MW
Обратна връзка:

Мнение от Kpucka7a »

Squiz написа:Kpucka7a , няма да го оставиме на мира.Ако беше писал само за Gore жанра, хубаво, но снифовете - ай стига вече.То бива простащина, но всяко нещо си има граници, а те далеч ги преминават! И тъпият ти довод, че малките деца са виждали повече от по-големите може да си го завреш в задника, щото за едно дете нито е нормално нито му се отразява добре на мисленето да виждат такива неща!

Brain, яж ми кура.
Да съм казала, че се отразява добре? Не. Само, че не може дете от предучилищната да казва ще ти скъсам вагината и после ти да ми разправяш, че не знаят повече. Не съм казала, че Брейн е прав, но и няма смисъл да го храните при положение, че не е единственият.
Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..

bug

Мнение от bug »

:D :D :D
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Kpucka7a написа: Да съм казала, че се отразява добре? Не. Само, че не може дете от предучилищната да казва ще ти скъсам вагината и после ти да ми разправяш, че не знаят повече.
И като знаят вече някои, направо тая информация да е достъпна за всички деца, хм? Да им легализираме пушенето и пиенето, също така, че и без това го правят? Тъп
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Алминатора`
В момента играе: Poker Stars

Мнение от Алминатора` »

Само, че не може дете от предучилищната да казва ще ти скъсам вагинат
То и аз в предучилищната съм говорил по същия начин,ама мислиш ли че съм знаел какво означава? :lol:
Аватар
Kpucka7a
NFS MW
Обратна връзка:

Мнение от Kpucka7a »

Dante написа:
Kpucka7a написа:да казва ще ти скъсам вагината
Иска ти се.
Ама ти си яко тъп! :D Къде съм казала, че го е казало детето на мен бе? Научи се да четеш, мъжкиии.
Не ми се спори. Айде прави сте, радвайте се и изяжте Brain.

Squiz, момиче съм, само да отблежа.

Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Имам един въпрос - вие прочетохте ли какво пише в първия пост или просто ей така се нахвърлихте да плюете?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Стига бе изруди.Не разбрахте ли,че не сте забавни ами сте болни
Аватар
човек

Мнение от човек »

Много ми е смешно когато хората се възмущават. :D
Алми

Мнение от Алми »

Brain, имаш нужда от помощ. Сериозно говоря. Изглежда не само детството ти е било проблемно, но и целият ти живот.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

човек написа:Много ми е смешно когато хората се възмущават. :D
Мене па ми е много смешно когато хората си мислят,че другите ги интересува кога им е смешно :D
Аватар
човек

Мнение от човек »

Тогава се радвам за теб. :D
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Значи, да отбележа - може да си пуцате майните гейчета посрани. :D

Сплетърът и симулационния снъф са си в реда на нещата - 18+ , така че духайте. С Брейн не сме се доразбрали явно за темата :lol: Идеята беше да се направи Gore тема със сносни филми ( те всичките са сносни, де ), но с този снъф и обяснението към него се получава лека двусмислица. :oops: Пожелавам ви вие и майките ви да участвате в подобно снъфче, АМИН! 8)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Публикувай отговор