In Gore We Trust! (18+)
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: In Gore We Trust!
Усещам, че темата ще се напълни с обогатяващ материал
Нека просперира дълги години ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Brain, ти си момченце с доста проблемно детство, и можеш само да навредиш на обществото, заради което трябва да бъдеш извлечен от него.
В най-добрия случай стани отшелник и се изолирай от социума, в по-добрия се надявам вашите да имат пари да те хоспитализират в психиатрична клиника, а в най-лошия - си хвани доживотна присъда като рецидивист.
Каквото и да се говори, ти не можеш да съществуваш пълноценно в обществото. Жалко е, че ще трябва да направиш нещо лошо, преди да се вземат мерки.
Има нещо сериозно преебано в теб.

P.S. А заради първия постер се надявам да си изядеш и бана.![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
В най-добрия случай стани отшелник и се изолирай от социума, в по-добрия се надявам вашите да имат пари да те хоспитализират в психиатрична клиника, а в най-лошия - си хвани доживотна присъда като рецидивист.
Каквото и да се говори, ти не можеш да съществуваш пълноценно в обществото. Жалко е, че ще трябва да направиш нещо лошо, преди да се вземат мерки.
Има нещо сериозно преебано в теб.
P.S. А заради първия постер се надявам да си изядеш и бана.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
Внимавай кво говориш щото ще дойде до вас ще те изнасили,ще те утрепе по възможно най жестокия начин и ше го запише на касетка 
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Re: In Gore We Trust! (18+)
Той е гърчаво, рахитично педерастче със сериозни психични проблеми, мислещо си, че ще има интерес към абсурдна тема като тази, правейки я. Не аз. За нито едно от гореизброените. По дяволите, ще му е трудно... 
PS. Да сложиш 18+ в заглавието на темата не променя факта, че възрастовия контрол във форума е 13 години (ако помниш като си се регистрирал). Това в случая е просто препоръка без никаква давност. Още повече, тук си говорим за материали забранени за всички, не забранени за малолетни или непълнолетни, та поста ти си остава нелегален и по форумни, и по правови норми.
PS. Да сложиш 18+ в заглавието на темата не променя факта, че възрастовия контрол във форума е 13 години (ако помниш като си се регистрирал). Това в случая е просто препоръка без никаква давност. Още повече, тук си говорим за материали забранени за всички, не забранени за малолетни или непълнолетни, та поста ти си остава нелегален и по форумни, и по правови норми.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Когато осъзнаеш разликата в общественото положение между мен и теб, ще видиш и колко нелепо е да ми се дървиш. Дотогава не съм аз изнасилвалия те в мазето родител, който да те кара да се осъзнаеш. Справяй се с проблемите си без да ги навираш в чужди лица, червейче. 
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Кога ли ще пораснете?
Neon Black +1
Neon Black +1
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- R7KWHR3k
- В момента играе: всичко
Ебаси кочината
- R7KWHR3k
по-добре да гледам нещо на Уве Бол за n-ти път,отколкота тази помия.
- R7KWHR3k
Комунизъм?Vermic написа:Цялата тема е за бисерите
![[Ban!] :banli:](./images/smilies/ban.gif)
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Аз си изказах мнението, аргументирайки го. Ако се очаква да обърна внимание на жалките ти, необосновани нападки, които се опитваш да съчиниш, ще останеш разочарован от мен, колкото си и разочарован от живота.Brain написа: Никога съм нямал такива проблеми, споко.![]()
Ако пък ти се оплакваш от нещо подобно, не му е тук мястото за циврене.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- R7KWHR3k
За пореден път доказваш,че си по-умен и от Ледник.Neon Black написа:Аз си изказах мнението, аргументирайки го. Ако се очаква да обърна внимание на жалките ти, необосновани нападки, които се опитваш да съчиниш, ще останеш разочарован от мен, колкото си и разочарован от живота.
Браво,фосподин пичка ти лелина...
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Съдейки по общо (и негативно!
) впечатление за твоето безсмислени битие, в следствие на предишни твои публикации в този форум.
(Hate spree
)
(Hate spree
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Brain написа:Sam Raimi с "The Evil Dead" (1982) и "Evil Dead II" (1987)
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Ammonium Nitrate + Anyhydrous Hydrazine = Astrolite G(течен екзплозив по-мощен от C4)
(изкуствена тор) (N2H4)
(изкуствена тор) (N2H4)
I wanna be sedated.
Brain, с каква цел точно пусна тази тема?
Ахам. Попитах, защото ми се сруваше, че се опитваш да подразниш някой. 
-
Steel
- Обратна връзка:
ITT: Nothing but complete faggotry
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism