Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: BioShock 2
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно AION: The Tower of Eternity. •
Публикувано на: 26 Сеп 2009 15:22

Готово! Сега само остава да получа имейл, че акаунта ми е активиран. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2009 15:32

Не трябва да чакаш мейл, направо влизай.
Или поне при мен беше така. Аз имах стар акаунт на NCSoft страницата и само добавих аион към него.

Профил

Аватар
В момента играе: BioShock 2
Публикувано на: 26 Сеп 2009 22:22

Да, оправих се. :)

Между другото, някой (който е играл играта) знае ли как да науча Chain Equip Skill и други такива скилове за екипиране, които ми позволяват да си екипирам предмети като ботуши, оръжия, брони...

Ако случайно попаднете на Toncho в играта - това съм аз. :D

Май се зарибих по играта, което от една страна е лошо...

Профил

Публикувано на: 27 Сеп 2009 18:35

Е зависи какъв клас си и дали можеш да ползваш chain. Иначе с времето от трейнера ще получиш скил. Можеш да си видиш всички скилове ингейм или в някой датабейс.

пс: 2к опашка :notfair:

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2009 18:47

тва ше стане ли платено?

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2009 18:50

Не, винаги ще е безплатно.

Профил

Публикувано на: 27 Сеп 2009 19:17

и играта вече е в замунда

Профил

Публикувано на: 27 Сеп 2009 20:21

WoW versus Aion: Graphics comparison of the MMORPGs.

Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2009 21:03

От какъв зор се сравнява игра от 2004та, с игра от 2008ма? :shock: Доста тъпичко.

Профил

Публикувано на: 27 Сеп 2009 21:05

"... големи графични ъпдейти с всеки следващ експанжън и най-вече пач 3.1.0..."

Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2009 21:22

База за сравнение няма на този етап, според мен :). Като човек, който е играл и двете игри, WoW прилича на пасианс(графично), в сравнение с аион.

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 27 Сеп 2009 22:29

На социално ниво играта как е ? С други думи виждат ли се другите играчи "като" играчи ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2009 22:45

Ами ние си избрахме сървър на случаен принцип(gorgos). В последствие се оказа, че сървъра е избран като неофициален RP съврър. Доста сме доволни, рядко има изцепки. В момента е мазало на всеки един етап от играта, твърде много играчи в първите територии.

Профил

Публикувано на: 27 Сеп 2009 23:00

абе тея ненормални игри са по-пристрастяващи (навярно) и от самата насъща вода може би заради това имам непоносимост към MMO-та

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2009 09:46

Аз играх играта на 3 китайски сървъра като бета по 15 дена безплатно, на клозет бетата, на опен бетата, и сега на официално. (за тези дето ще питат имаш ли опит в MMOта, ще кажа че от 2004 90% от времето пред компа е било MMOта - EVE-online, Л2, 2Moons, PW, RF, GW, WoW и много други безплатни за по няколко седмици.).

Впечатленията ми от играта са положителни. Тъй, като говорим за MMORPG, ще обърна внимание на ММОRPG детайлите.

Партито е от 6 човека, в началото ми се стори много малко, но в последствие видях, че е напълно достатъчно. В него всеки чар си има функция и това което ме учуди най-много е че не е задължително да сте абсолютно точно сглобени за дадена инстанция. Героите са направени така, че дори и хилъра има достатъчно демидж, а танка винаги може да си смени щита с двурък меч и да започне да си мисли че е гладиатор. Разбира се има задължителни фигури в партито при елитните мобове и това са хилър и танк.

Ако не желаете да биете в парти има достатъчно "нормални" мобове, които да си биете сами, но все пак играем MMO, а не сингъл. Малко парти от 2 - 3 човека могат да бият съвсем спокойно и без хилър, та дори и да са танкове (с един друг танк си дигахме заедно).
Има система за търсене на парти и както казах 2 е повече от 1 - няма значение с кой друг чар биете заедно - винаги е по-добре от сам и за пари и за време.

Системата за рапределяне на дропа има възможност за настройки това кой да взима и при какви условия. Също така може да се разпределят нивата на условията - стандартните итеми по едни условия (примерно - кой превари), скъпите по други (примерно - зарче). Ако някой от мембърите в партито има куест то неговите итеми са си отделно, но трябва сам да си ги вземе от моба, а ако са убийства те му се зачитат автоматично дори и да не е удрял.

Пазара е направен в два варианта единия познатите магазинчета из площада на Giran(L2). Този път обаче героите не седят на плочките да им истинат задниците а са на столове. Другия вариант е аукциона. Там се продава всичко. Жалко е че не може да слагаш ордери за купуване, а само за продаване но става. Аукциона спестява много и редовното му проверяване може да ви донесе и печалба.

Паричната единица в играта са "кинах". Печелят се достатъчно от куестове и миск итеми изпаднали от мобове. Доволно честия дроп на итеми от монстърите е също не малък източник на кинах.

Това което ви прави беден са две неща: Да ви убие моб или да решите да учите някакъв крафт. В първия вариант плащаш на NPC за да ви върне експирианса (това е разоряващо), а във втория взимаш работни задачи, които като ги изпълняваш и дигаш експирианс на съответното умение. За съжаление част от материалите трябва сам да си ги купуваш. От сега ви предупреждавам малко вероятно е да си позволите две крафтващи професии - ограничението е едно - кинах.

Легиона и райд партитата (наречени Алианси) имат доста добри менюта и е интуитивна работата с тях.

PvP
Убивайки някой от противниковата фракция печелите Абис точки, а той губи част от своите Абис точки. С тези точки се купуват ПвП итеми. Но най-важното за кеарберите (ПвЕ) играчите е, че при смърт от играч не губиш експириенс и на сол хелъра плащаш само 1 кинах. Това означава, че кеарберите няма да се страхуват чак толкова защото губят само време докато отидат до мобовите си пак, а загубата на Абис точки няма да ги претиснява, защото е явно че няма да им трябват ПвП итеми.

PvPvE
Това е малко по-интересно. Крепостите са 9 с 31 артифакта по картата на Абис. Те са конкуертабъл и контролът им определя дали ваща фракция, ще има по-големи данъци за всичко или ще бъде финансов рай. http://uk.aiononline.com/livestatus/aby ... erverID=35
Играта е направена така, че да няма възможност едната фракция да завземи всички артефакти и крепости. Не на помощ на по-слабите, а като противник на по-силните идват Balaur - NPC фракцията която владее Абис и иска да изчисти всички Дева от своята територия.

Всичко това е много интересно и ви приканвам да го пробвате и вие. Но ако обичате след като NCSoft си оправят опашката за влизането в играта. Да чакаш седем часа първия ден за да се логнеш в играта за която си си платили е меко казано убийствено. Сега се чака по час и половина, а от NCSoft обещават до седмица да оправят положението. И ще е добре защото иначе форумите им ще паднат от оплаквания. Коментарът на NCSoft е следния - "Това е нормално за нови игри. В началото има много хора, но в последствие се отказват. Ако направим много сървъри след месец няма да има хора по тях." Ще видим какво ще стане.

Съвет: За бога братя и сестри не разлогвайте! Иначе вечер няма логване.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2009 11:49

Аз изиграх доста игри, в които партитата са с максимум 6ма. Въпреки това все още ми липсва 9man партито от л2. Някак по-забавно ми се струваше. Пък и ако имаш 18 човека, според мен е по-добре те да са в 2 партита, а не в 3. Особено за пвп, това води до по-добра координация. Разбира се войс чатовете вече са достатъчно развити, че да компенсират това.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2009 15:09

Имате ли идея с пиратските сървари как седят нещата?Смисъл ше може ли да се емулира добре играта като при lineage?

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2009 15:52

Wannabe написа:
Имате ли идея с пиратските сървари как седят нещата?Смисъл ше може ли да се емулира добре играта като при lineage?

Един познат, който се занимава пряко и косвено точно с такива работи и чието име няма да съобщавам каза следното

"Клиента на Аион има много повече информация от този на L2 и ще бъде много по лесен за емулирани. Първите пиратски сървъри на Аион ги очаквайте до два месеца след старта, но ако искате наистина да играете Аион, а не само да хабите нерви, ще чакате две години."

Аз му имам доверие и затова си купих оригинала.

Профил

Цар
Аватар
Заглавие: • Всякакви дискусии относно AION: The Tower of Eternity. •
Публикувано на: 28 Сеп 2009 16:02

В момента играя на Infinite Aion и нещата се развиват доста бързо - определено доста се работи по оправянето на неработещи куестове и бъгове с уменията.

Впрочем, написаното от OkiSan е самата истина - навярно Aion ще се окаже една от най-лесните за емулиране игри от този тип, което може само да ме радва. :D

ПП
Разбира се, далеч не искам да пожелавам финансови неуспехи на хората от NCSoft - дори напротив. Надявам се в един момент и аз да мога да си позволя да играя на официалните им сървъри, защото играта наистина ме грабна.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 28 Сеп 2009 16:17

Днес сутринта, докато си носех HiComm списанието, една по-голяма ми го поиска да го разгърне. 100-ният брой. Имаше нещо в малко каренце за AION писано, мижаво ревю. И като го видя "О-о-о, Aion". XAx. Голяма работа, вече има 3 пиратки. Тя ми вика - "е, то само по $15 на месец плащаш", и тук вече паднах :lol: :shock:, все едно като закуски всеки ден го изрече, пито-платено. А пък е "Маркетинг" :roll:. Ми дай ги тея по 50 лв. ( айде от Ozone по-тънко ) за 60 дни и нямаш проблеми, ке цъкаме заедно 8) :lol:.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com