Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 19:44
Sturm написа: Ahriman написа: Дали Абсолютно. Ако ти се чувстваш като част от стадото, вярвай си в кухата теория. Бих ти препоръчал да ми четеш постовете преди да дрънкаш глупости за това как съм част от каквото и да е стадо.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 19:47
Ahriman написа: Бих ти препоръчал да ми четеш постовете преди да дрънкаш глупости за това как съм част от каквото и да е стадо. Чета ги, уви не представляват интерес. В много, наистина много случай се наблюдава, че повечето хора вършат и използват глупости, въпреки факта, че има къде-къде по-лесни и приятни алтернативи - било то в игрите или в каквото и да е. Радвай си се.
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 19:50
Sturm написа: Ahriman написа: Бих ти препоръчал да ми четеш постовете преди да дрънкаш глупости за това как съм част от каквото и да е стадо. Чета ги, уви не представляват интерес. В много, наистина много случай се наблюдава, че повечето хора вършат и използват глупости, въпреки факта, че има къде-къде по-лесни и приятни алтернативи - било то в игрите или в каквото и да е. Радвай си се. Също и повечето хора обичат да изтъкват личните си интереси като по-висши от от всички останали, въпреки противоречащи доказателства, сеш' ли се?
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 19:51
Ahriman написа: Също и повечето хора обичат да изтъкват личните си интереси като по-висши от от всички останали, въпреки противоречащи доказателства, сеш' ли се? Аз се сещам, ти сещаш ли се ;д
|
|
|
Sidhe
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 19:53
Ahriman, противоречат ти най-вече, защото възприятието дали нещо е хубаво или не е субективно и докато на някой ще му се стори, че едно нещо е хубаво, то на друг то ще му се стори лошо. По тази причина ти нямаш право да казваш кое е хубаво и кое е лошо защото нямаш личен опит в дадената сфера.
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 19:54
Sidhe написа: Ahriman, противоречат ти най-вече, защото възприятието дали нещо е хубаво или не е субективно и докато на някой ще му се стори, че едно нещо е хубаво, то на друг то ще му се стори лошо. По тази причина ти нямаш право да казваш кое е хубаво и кое е лошо защото нямаш личен опит в дадената сфера. ... 2 пъти споменах как преценката съм си я изградил от неща, чути от други хора и числа. Тъп ли си?
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 19:55
Ahriman написа: 2 пъти споменах как преценката съм си я изградил от неща, чути от други хора и числа. Тъп ли си? Значи си изграждаш оценката на това, което си чул от хора? Батка, не говорим за политика а игри. Осъзнай се ;д
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 19:58
Sturm написа: Ahriman написа: 2 пъти споменах как преценката съм си я изградил от неща, чути от други хора и числа. Тъп ли си? Значи си изграждаш оценката на това, което си чул от хора? Батка, не говорим за политика а игри. Осъзнай се ;д
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 19:59
Свършиха ти репликите, а?
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 20:00
Sturm написа: Свършиха ти репликите, а? Не, идиоте, възмущавам се от тъпотията ти. Значи трябва да игнорирам как досега не съм получил едно позитивно мнение за WAR примерно, и мизерния брой на играчите и? Просто млъкни, моля те.
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 20:03
Ahriman написа: Sturm написа: Свършиха ти репликите, а? Не, идиоте, възмущавам се от тъпотията ти. Значи трябва да игнорирам как досега не съм получил едно позитивно мнение за WAR примерно, и мизерния брой на играчите и? Просто млъкни, моля те. Аз се въз хищавам от тва как не си умрял след като майка ти те е изсрала на пода. Ясно е, че си си паднал на главата, но как си оцелял... мистерия. И все пак, знаеш ли каква невъзможна Цензура си, след като си градиш мнението за игра, която не си играл от това на други хора? На теб може да ти стане любима. Нищо бе, бъди такъв. Трябват овчици, все пак тряя се стъпва по главите на олигофрени.
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 20:10
Еми да, не искам да плащам 100 и кусур лева за игра, за която не съм чул нищо хубаво, само и само за да доказвам, че не съм "овца" пред някакъв форумен псевдомислител - ебати отвратителния човек съм, а?
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 20:16
Ahriman написа: Еми да, не искам да плащам 100 и кусур лева за игра, за която не съм чул нищо хубаво, само и само за да доказвам, че не съм "овца" пред някакъв форумен псевдомислител - ебати отвратителния човек съм, а? О, повдига ми се направо ;д Съвет, не си гради твойто мнение на това какво хората ти говорят. Ако щеш ме слушай, в правото си да ме отебеш.
|
|
|
Sidhe
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 20:18
Ahriman написа: Sidhe написа: Ahriman, противоречат ти най-вече, защото възприятието дали нещо е хубаво или не е субективно и докато на някой ще му се стори, че едно нещо е хубаво, то на друг то ще му се стори лошо. По тази причина ти нямаш право да казваш кое е хубаво и кое е лошо защото нямаш личен опит в дадената сфера. ... 2 пъти споменах как преценката съм си я изградил от неща, чути от други хора и числа. Тъп ли си? Не. А ти? Точно защото си си изградил оценката за игрите по косвен начин ти нямаш право да твърдиш, че тя е реална, което ти правиш от известно време.
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 20:26
Започва да ми става банално да се повтарям
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 20:34
Момче, тъп си. Ама МНОГО! Айде, нека почна и аз по твоята логика. Щом 100% от хората, които са ти отговорили смятат, че си тъпо недоклатено лапе, значи наистина е така. Не ние сме тези, които трябва да ти прочетат поста. Ти си прочети творението! Виж емотиконката след числото 100 000, виж и всичко останало. Писна ми да изтъквам очевидното,мама му стара! Ех, колко мъка има по тоя свят...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 20:36
Шш тихо, че ще викна силата на злия капитализъм да те убие
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 20:43
Ahriman написа: Еми да, не искам да плащам 100 и кусур лева за игра, за която не съм чул нищо хубаво, само и само за да доказвам, че не съм "овца" пред някакъв форумен псевдомислител - ебати отвратителния човек съм, а? Не, че искам да се заяждам в тази тема, но има БЕЗПЛАТЕН trial за 2 седмици
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 20:53
Ahriman написа: Шш тихо, че ще викна силата на злия капитализъм да те убие Ще викнеш силата. Напълно граматически и смислово издържано изречение. Не спори с идиот, може и да не забележиш разликата.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 20:54
Emanuil написа: Не спори с идиот Доста ти прав. Между другото, спрях да ти обръщам внимание на постовете откакто спомена капитализъм
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|