Sturm написа:Ahriman написа:Дали
Абсолютно. Ако ти се чувстваш като част от стадото, вярвай си в кухата теория.
Бих ти препоръчал да ми четеш постовете преди да дрънкаш глупости за това как съм част от каквото и да е стадо.
Sturm написа:Ahriman написа:Дали
Абсолютно. Ако ти се чувстваш като част от стадото, вярвай си в кухата теория.
Ahriman написа:Бих ти препоръчал да ми четеш постовете преди да дрънкаш глупости за това как съм част от каквото и да е стадо.
Minotaur King написа:гаменче
Sturm написа:Ahriman написа:Бих ти препоръчал да ми четеш постовете преди да дрънкаш глупости за това как съм част от каквото и да е стадо.
Чета ги, уви не представляват интерес. В много, наистина много случай се наблюдава, че повечето хора вършат и използват глупости, въпреки факта, че има къде-къде по-лесни и приятни алтернативи - било то в игрите или в каквото и да е.
Радвай си се.
Ahriman написа:Също и повечето хора обичат да изтъкват личните си интереси като по-висши от от всички останали, въпреки противоречащи доказателства, сеш' ли се?
Sidhe написа:Ahriman, противоречат ти най-вече, защото възприятието дали нещо е хубаво или не е субективно и докато на някой ще му се стори, че едно нещо е хубаво, то на друг то ще му се стори лошо. По тази причина ти нямаш право да казваш кое е хубаво и кое е лошо защото нямаш личен опит в дадената сфера.
Ahriman написа:2 пъти споменах как преценката съм си я изградил от неща, чути от други хора и числа.
Тъп ли си?
Sturm написа:Ahriman написа:2 пъти споменах как преценката съм си я изградил от неща, чути от други хора и числа.
Тъп ли си?
Значи си изграждаш оценката на това, което си чул от хора?
Батка, не говорим за политика а игри. Осъзнай се ;д
Sturm написа:Свършиха ти репликите, а?
Ahriman написа:Sturm написа:Свършиха ти репликите, а?
Не, идиоте, възмущавам се от тъпотията ти. Значи трябва да игнорирам как досега не съм получил едно позитивно мнение за WAR примерно, и мизерния брой на играчите и?
Просто млъкни, моля те.
Ahriman написа:Еми да, не искам да плащам 100 и кусур лева за игра, за която не съм чул нищо хубаво, само и само за да доказвам, че не съм "овца" пред някакъв форумен псевдомислител - ебати отвратителния човек съм, а?
Ahriman написа:Sidhe написа:Ahriman, противоречат ти най-вече, защото възприятието дали нещо е хубаво или не е субективно и докато на някой ще му се стори, че едно нещо е хубаво, то на друг то ще му се стори лошо. По тази причина ти нямаш право да казваш кое е хубаво и кое е лошо защото нямаш личен опит в дадената сфера.
...
2 пъти споменах как преценката съм си я изградил от неща, чути от други хора и числа.
Тъп ли си?
Ahriman написа:Еми да, не искам да плащам 100 и кусур лева за игра, за която не съм чул нищо хубаво, само и само за да доказвам, че не съм "овца" пред някакъв форумен псевдомислител - ебати отвратителния човек съм, а?
Ahriman написа:Шш тихо, че ще викна силата на злия капитализъм да те убие
Emanuil написа:Не спори с идиот