От известно време обмислям или да сменям сървъра или май направо да спирам да играя (и за това съм мислила, защото всичко започва да става банално, от една страна еднообразието от друга все повече хора направиха 80 и все повече от тях дори не си знаят собствените спелове и класове пък какво остава игра с други.).
Иска ми се да се прехвърля някъде с повече българи, само че не знам къде. Поогледах се в нета и видях 2 добри бг гилдии, само че и двете са хорди, а не ми се почва от 1, пък и мразим хордите хехе
![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Та кажете някой сървър с повече бг ама и добри играчи. Вие къде играете и как е ПвЕ, ПвП-то там? Аз имам прот/армс войник и шаман - него на всичко го играя. Обаче взе да ми омръзва нещо и ми е по-интересен войника да танква за сега.
Нямам предвид прекалено хардкор играчи между другото. Просто хора на които им се играе и се оглеждат около себе си и асимилират/се адаптират вместо просто да си карат по баровете 1-2-3-4-1-2-3-4

Аз засега цъкам на ПвЕ само, защото нямам дрехи за ПвП, събрала съм по около 120 еоя и още малко и мисля да взимам дедли сета и да почвам арени. А също и от ВГ ама като все го пропускам това и естествено не ми се чака ами вляза да правя нещо друго, ама скоро надявам се