Автор |
Съобщение |
Makedonski
|
|
В момента играе: CS 1.6, Return to Castle Wolfenstein,
|
|
Заглавие: Re: Купих си Xbox360 грешка ли направих ? Публикувано на: 28 Май 2009 14:32
Истината е, че 70 процента (дори и повече), ако имаха възможност биха си взели дори по две различни конзоли. Като барабар с това си купуват и за компа оргиналета. Дори да не си хард геймър...ей така за разтоварване да поблъскаш пада, пак си е готино. Много се накефих и на снимките на оня Бокс, голяма затапка.
___________________________________ "PC mania" is no more... ...или откъде тръгна всичко !?!
http://damusenevidi.blogspot.com/2009/0 ... niabg.html
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Купих си Xbox360 грешка ли направих ? Публикувано на: 28 Май 2009 18:19
SeigarX написа: Napster написа: "В момента играе: Този е някакво хлапе, което се опитва да тролства. Моля не му обръщайте внимание и не отговаряйте на глупостите, които пише." Хаха изглежда някои модератор му го е сложил Мерси , които и да си ... поне вече знаем Това го има отдавна
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купих си Xbox360 грешка ли направих ? Публикувано на: 29 Май 2009 18:46
RaZoR oO написа: uNreaL_mAn написа: Даже играя Command and Conquer Kan's Wrath Игране на стратегии на конзола-EPIC FAIL! Идиот
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
Niko216
|
|
В момента играе: Цамбуркане в морето :DDD
|
|
Заглавие: Re: Купих си Xbox360 грешка ли направих ? Публикувано на: 04 Юни 2009 17:32
___________________________________ Can't just say I'm good - I'm the best.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купих си Xbox360 грешка ли направих ? Публикувано на: 04 Юни 2009 18:17
Niko216 написа: Всички игри за Xshita ги има за PC И ся iddqd педала ше каже "Fable 2 и Halo 3 ги няма за пц!"
|
|
|
|
|
BlahBlahBlah
|
|
В момента играе: с баща ти
|
|
Заглавие: Re: Купих си Xbox360 грешка ли направих ? Публикувано на: 04 Юни 2009 18:26
Wii е най-доброто бе, да ви го пъхна в сливите
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купих си Xbox360 грешка ли направих ? Публикувано на: 04 Юни 2009 18:53
И аз искам xbox ама няма. Вскяка платформа си има преимущества и недостатъци. End of story.
|
|
|
|
|
Niko216
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купих си Xbox360 грешка ли направих ? Публикувано на: 04 Юни 2009 19:50
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купих си Xbox360 грешка ли направих ? Публикувано на: 04 Юни 2009 22:35
2_0_1_2 написа: Niko216 написа: Всички игри за Xshita ги има за PC И ся iddqd педала ше каже "Fable 2 и Halo 3 ги няма за пц!" Battlefield Bad Company,Soul Calibur 4,Mortal Kombat,Fable 2, Halo 3,Top spin 3(голям фен съм на тениса) и много много други игри от които не съм заинтересуван.Да не говорим,че ХБОКСА има много преимущества. Така че селски се завирай в дупката от която си излязал и спри да обиждаш наляво и надясно.Горните игри с изключение на МК и топспин са мега хитове,които няма да излизат за ПЦ. Освен това на бокса няма ти забие игра,няма ти засече,рестарт,няма нужда от ъпгрейд,няма боравене с кракове и глупости,в пъти по евтин от ПЦ,няма сеч. И пак казвам горните игри са моите фаворити има още много интересни игри екслузивни за конзоли. А сега разбира се време е да завърша поста си подобаващо 201 2 и там Нико нз си къв си...Нико няма да го коментирам някъв нов юзър,лъха на елементарност, селяндурщина и простотия.В следващия си пост се опитва да е забавен(епик фейл).Сега със следващия му пост ,може да ни открехне и за други негови качества,а 201 2 си е жив флудър,къде е най-много на 12(тва е ако е някакъв ретардясал 6-7мо класник иначе вероятно е по-малък) Като не сте компетентни,откровенни тапири(или и двете както в случая) запазете си скапаното мнение за вас П.С И кои са тези всички игри,които ги има за ПЦ бе смешко аххахах...........И по ''логиката ви'' бих казал: ''Всички игри за ПЦ без ММО-тата ги има за Бокс,но бокса има други много по -добри игри ,които на ПЦ ги няма >>> по-евтин е>> закво ми е ПЦ. Убитаци.
|
|
|
|
|
BlahBlahBlah
|
|
В момента играе: с баща ти
|
|
Заглавие: Re: Купих си Xbox360 грешка ли направих ? Публикувано на: 04 Юни 2009 23:02
Ако си мислите, че ще убедите някой да хареса другата конзола се лъжете. Ако си мислите, че само дискутирате пак се лъжете. С постовете нищо не правите освен да си губите времето безмислено. Ще си пишете едно и също нещо, което е говорено хиляди пъти. Направо започнете да се обиждате, защото до там ще доведе темата най-вероятно. Компютъра не го сравнявайте с конзолите. Скоро и без това всички производители ще се насочат към конзолите, заради пиратите и провалите при защитите, които само тормозят потребителя закупил си играта (FM09,GTAIV) .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купих си Xbox360 грешка ли направих ? Публикувано на: 05 Юни 2009 09:25
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купих си Xbox360 грешка ли направих ? Публикувано на: 05 Юни 2009 10:22
Аз бих предпочел да цъкам на хбох от колкото на компа,ма за момента поне пари за глупости не ми се дават
|
|
|
|
|
Niko216
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купих си Xbox360 грешка ли направих ? Публикувано на: 05 Юни 2009 12:13
DJ Cat написа: Battlefield Bad Company,Soul Calibur 4,Mortal Kombat,Fable 2, Halo 3,Top spin 3(голям фен съм на тениса) и много много други игри от които не съм заинтересуван.Да не говорим,че ХБОКСА има много преимущества. Така че селски се завирай в дупката от която си излязал и спри да обиждаш наляво и надясно.Горните игри с изключение на МК и топспин са мега хитове,които няма да излизат за ПЦ. Освен това на бокса няма ти забие игра,няма ти засече,рестарт,няма нужда от ъпгрейд,няма боравене с кракове и глупости,в пъти по евтин от ПЦ,няма сеч. И пак казвам горните игри са моите фаворити има още много интересни игри екслузивни за конзоли. А сега разбира се време е да завърша поста си подобаващо 201 2 и там Нико нз си къв си...Нико няма да го коментирам някъв нов юзър,лъха на елементарност, селяндурщина и простотия.В следващия си пост се опитва да е забавен(епик фейл).Сега със следващия му пост ,може да ни открехне и за други негови качества,а 201 2 си е жив флудър,къде е най-много на 12(тва е ако е някакъв ретардясал 6-7мо класник иначе вероятно е по-малък) Като не сте компетентни,откровенни тапири(или и двете както в случая) запазете си скапаното мнение за вас П.С И кои са тези всички игри,които ги има за ПЦ бе смешко аххахах...........И по ''логиката ви'' бих казал: ''Всички игри за ПЦ без ММО-тата ги има за Бокс,но бокса има други много по -добри игри ,които на ПЦ ги няма >>> по-евтин е>> закво ми е ПЦ. Убитаци. Браво на Microsoft .Сега вземи всичките тези игри, умножи ги x2 и ще получиш ексклузивите на ps3 за 1 месец. Иначе "боже опази" от хора, които мислят само за игри: "бокса има други много по -добри игри ,които на ПЦ ги няма >>> по-евтин е>> закво ми е ПЦ. Убитаци."
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Купих си Xbox360 грешка ли направих ? Публикувано на: 05 Юни 2009 18:10
Интересно защо всяка тема я обръщате на война...Ако направя тема Финансовата криза пак ли ще го направите?Най-вероятно... П.С.Ники знам те човек спри да се излагаш(friendly advice) по темата и ДА и НЕ-зависи от теб бе човек кво сега аз имам ПС3 и съм му голям фен,ама примерно да отрека НАТАЛ,ще е абсурдно(почти толкова колкото новия контролер на СОНИ...пфффф)Интересно,обаче как всички казваха колко е тъп контролера на wii ,а сега като се появи за тяхната конзола и вече е "супер яко"...
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Niko216
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купих си Xbox360 грешка ли направих ? Публикувано на: 05 Юни 2009 18:29
pcultimate написа: Интересно защо всяка тема я обръщате на война...Ако направя тема Финансовата криза пак ли ще го направите?Най-вероятно... П.С.Ники знам те човек спри да се излагаш(friendly advice) по темата и ДА и НЕ-зависи от теб бе човек кво сега аз имам ПС3 и съм му голям фен,ама примерно да отрека НАТАЛ,ще е абсурдно(почти толкова колкото новия контролер на СОНИ...пфффф)Интересно,обаче как всички казваха колко е тъп контролера на wii ,а сега като се появи за тяхната конзола и вече е "супер яко"... тфг фдглкмдсоифнсмнгнодмгйнйипдфйсдфсръоиг ймртмеа рмнфйсеоирйфпгийптклимйтгргмгприотгймпортймнг успя ли да го разшрифоваш????????????????
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купих си Xbox360 грешка ли направих ? Публикувано на: 05 Юни 2009 18:35
Нико темата е за игри май.....казвам че ако ми е за игрите само ще си взема ХБОХ. Както виждаш имам си компютър....А и я ги кажи екслузивните за 1 месец,ама стойностни,защото за ПС 3 повечето игри са пълна боза...сеш са.ДОРИ,ДОРИ,ДОРИ,ДОРИ ПС 3 да имаше игри колкото бокса,пак си е шит,защото давам 800 лева,отделно всяка игра е 120-130....А за ПС 3 има мноооого по-малко стойностни игри от бокса и не човека не е направил грешка като го е закупил.И откъде си правиш извода,че мисля само за игри.Социалния ми живот си засяга само мен,а не другите.Да не говори че съм сигурен,че го имам в пъти повече от теб и другите наоколо,което си личи и по това,че не отделям половин ден да кисна пред компа,над форум,игра,сайт......да не говорим за скайп,зад който повечето могат да се представят както пожелаят..... Блаблабла е много прав,че темата е безмислена и се стига само до обиди, но никога не се стърпявам да нахраня някой лузър в интернет форум....
П.С И игрите които съм изброил не са екслузивните за бокс ,а тези които всеки геймър трябва да изиграе и са шедьоври.За сметка на това на ''ПИ ЕСА'' можеш да си цъкаш рандом глупости + игрите които ги има за бокс(не всички ест),но преимуществото е че даваш двойно пари и не може да се хаква.
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купих си Xbox360 грешка ли направих ? Публикувано на: 07 Юни 2009 16:35
Еми да кажем,че имам достатъчно пари не само да си позволя и трите конзоли,но и едно много добро ПЦ.Тогава аджеба,защо да си взимам кашон за 2 ексклузива на кръст?Още повече,че аз МОГА ДА СИ ПОЗВОЛЯ ДА КУПУВАМ ИГРИ.А да и как като не сте играли на ПС3 за по-дълго време казвате,че няма качествени игри...Питай ме и ще ти дам пример как да изхарчиш хиляда лева за игри за ПС3 само от 2008-2009 и дори за секунда да не съжаляваш...Ех чак пък толкоз бедни ли сме бе!Да му се не види аз дори не работя,а спокойно си позволявам игри...
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купих си Xbox360 грешка ли направих ? Публикувано на: 07 Юни 2009 17:41
По същата логика спокоино може да си позволиш кур в гъза!
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купих си Xbox360 грешка ли направих ? Публикувано на: 07 Юни 2009 17:43
iddqd написа: По същата логика спокоино може да си позволиш кур в гъза! Oh no, he's back!!!God help us all... П.С.Желязна логика...
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купих си Xbox360 грешка ли направих ? Публикувано на: 07 Юни 2009 18:02
pcultimate написа: Да му се не види аз дори не работя,а спокойно си позволявам игри... Начи най-вероятно си некъв детишляк на който мама и тате му кихат пари за игри.Повечето хора в тоя форум сме я надраснали тая възраст,тъй че не виждаме нещата по тоя начин
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|