Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: CS 1.6, Return to Castle Wolfenstein,
Заглавие: Re: Купих си Xbox360 грешка ли направих ?
Публикувано на: 28 Май 2009 14:32

Истината е, че 70 процента (дори и повече), ако имаха възможност биха си взели дори по две различни конзоли. Като барабар с това си купуват и за компа оргиналета. Дори да не си хард геймър...ей така за разтоварване да поблъскаш пада, пак си е готино.

Много се накефих и на снимките на оня Бокс, голяма затапка. :D :D :D

http://damusenevidi.blogspot.com/2009/0 ... niabg.html

Профил WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 28 Май 2009 18:19

SeigarX написа:
Napster написа:
"В момента играе: Този е някакво хлапе, което се опитва да тролства. Моля не му обръщайте внимание и не отговаряйте на глупостите, които пише."
Хаха изглежда някои модератор му го е сложил :D Мерси , които и да си ... поне вече знаем :D :D :D

Това го има отдавна :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Май 2009 18:46

RaZoR oO написа:
uNreaL_mAn написа:
Даже играя Command and Conquer
Kan's Wrath

Игране на стратегии на конзола-EPIC FAIL!

Идиот

leaving me to pull the strings

Профил

Аватар
В момента играе: Цамбуркане в морето :DDD
Публикувано на: 04 Юни 2009 17:32

Всички игри за Xshita ги има за PC, а за PS3 са exclusive.Ти помисли кое си струва повече(the answer is PS3 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ).

Профил

Публикувано на: 04 Юни 2009 18:17

Niko216 написа:
Всички игри за Xshita ги има за PC

И ся iddqd педала ше каже "Fable 2 и Halo 3 ги няма за пц!" :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: с баща ти
Публикувано на: 04 Юни 2009 18:26

Wii е най-доброто бе, да ви го пъхна в сливите :x

Профил

Публикувано на: 04 Юни 2009 18:53

И аз искам xbox :( ама няма.
Вскяка платформа си има преимущества и недостатъци. End of story.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юни 2009 19:50

2_0_1_2 написа:
Niko216 написа:

Нали

П.П.Gamecube rulzzzzzz :metal: :metal: :metal: :clap: :clap: :clap2: :clap2: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:(майтап, щото да не си помисли някой че...)

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юни 2009 22:35

2_0_1_2 написа:
Niko216 написа:

Battlefield Bad Company,Soul Calibur 4,Mortal Kombat,Fable 2, Halo 3,Top spin 3(голям фен съм на тениса) и много много други игри от които не съм заинтересуван.Да не говорим,че ХБОКСА има много преимущества. Така че селски се завирай в дупката от която си излязал и спри да обиждаш наляво и надясно.Горните игри с изключение на МК и топспин са мега хитове,които няма да излизат за ПЦ. Освен това на бокса няма ти забие игра,няма ти засече,рестарт,няма нужда от ъпгрейд,няма боравене с кракове и глупости,в пъти по евтин от ПЦ,няма сеч. И пак казвам горните игри са моите фаворити има още много интересни игри екслузивни за конзоли.
А сега разбира се време е да завърша поста си подобаващо :) 201 2 и там Нико нз си къв си...Нико няма да го коментирам някъв нов юзър,лъха на елементарност, селяндурщина и простотия.В следващия си пост се опитва да е забавен(епик фейл).Сега със следващия му пост ,може да ни открехне и за други негови качества,а 201 2 си е жив флудър,къде е най-много на 12(тва е ако е някакъв ретардясал 6-7мо класник иначе вероятно е по-малък) Като не сте компетентни,откровенни тапири(или и двете както в случая) запазете си скапаното мнение за вас :shiit:

П.С И кои са тези всички игри,които ги има за ПЦ бе смешко аххахах...........И по ''логиката ви'' бих казал: ''Всички игри за ПЦ без ММО-тата ги има за Бокс,но бокса има други много по -добри игри ,които на ПЦ ги няма >>> по-евтин е>> закво ми е ПЦ. Убитаци.

Профил

Аватар
В момента играе: с баща ти
Публикувано на: 04 Юни 2009 23:02

Ако си мислите, че ще убедите някой да хареса другата конзола се лъжете. Ако си мислите, че само дискутирате пак се лъжете. С постовете нищо не правите освен да си губите времето безмислено. Ще си пишете едно и също нещо, което е говорено хиляди пъти. Направо започнете да се обиждате, защото до там ще доведе темата най-вероятно. Компютъра не го сравнявайте с конзолите. Скоро и без това всички производители ще се насочат към конзолите, заради пиратите и провалите при защитите, които само тормозят потребителя закупил си играта (FM09,GTAIV) :wink: .

Профил

Публикувано на: 05 Юни 2009 09:25

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2009 10:22

Аз бих предпочел да цъкам на хбох от колкото на компа,ма за момента поне пари за глупости не ми се дават

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2009 12:13

DJ Cat написа:

Battlefield Bad Company,Soul Calibur 4,Mortal Kombat,Fable 2, Halo 3,Top spin 3(голям фен съм на тениса) и много много други игри от които не съм заинтересуван.Да не говорим,че ХБОКСА има много преимущества. Така че селски се завирай в дупката от която си излязал и спри да обиждаш наляво и надясно.Горните игри с изключение на МК и топспин са мега хитове,които няма да излизат за ПЦ. Освен това на бокса няма ти забие игра,няма ти засече,рестарт,няма нужда от ъпгрейд,няма боравене с кракове и глупости,в пъти по евтин от ПЦ,няма сеч. И пак казвам горните игри са моите фаворити има още много интересни игри екслузивни за конзоли.
А сега разбира се време е да завърша поста си подобаващо :) 201 2 и там Нико нз си къв си...Нико няма да го коментирам някъв нов юзър,лъха на елементарност, селяндурщина и простотия.В следващия си пост се опитва да е забавен(епик фейл).Сега със следващия му пост ,може да ни открехне и за други негови качества,а 201 2 си е жив флудър,къде е най-много на 12(тва е ако е някакъв ретардясал 6-7мо класник иначе вероятно е по-малък) Като не сте компетентни,откровенни тапири(или и двете както в случая) запазете си скапаното мнение за вас :shiit:

П.С И кои са тези всички игри,които ги има за ПЦ бе смешко аххахах...........И по ''логиката ви'' бих казал: ''Всички игри за ПЦ без ММО-тата ги има за Бокс,но бокса има други много по -добри игри ,които на ПЦ ги няма >>> по-евтин е>> закво ми е ПЦ. Убитаци.

Браво на Microsoft :w000000000t: :w000000000t: :w000000000t: .Сега вземи всичките тези игри, умножи ги x2 и ще получиш ексклузивите на ps3 за 1 месец.
Иначе "боже опази" :omfgomfg: :omfgomfg: :omfgomfg: от хора, които мислят само за игри:
"бокса има други много по -добри игри ,които на ПЦ ги няма >>> по-евтин е>> закво ми е ПЦ. Убитаци."

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 05 Юни 2009 18:10

Интересно защо всяка тема я обръщате на война...Ако направя тема Финансовата криза пак ли ще го направите?Най-вероятно...
П.С.Ники знам те човек спри да се излагаш(friendly advice)
по темата и ДА и НЕ-зависи от теб бе човек кво сега аз имам ПС3 и съм му голям фен,ама примерно да отрека НАТАЛ,ще е абсурдно(почти толкова колкото новия контролер на СОНИ...пфффф)Интересно,обаче как всички казваха колко е тъп контролера на wii ,а сега като се появи за тяхната конзола и вече е "супер яко"...

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2009 18:29

pcultimate написа:
Интересно защо всяка тема я обръщате на война...Ако направя тема Финансовата криза пак ли ще го направите?Най-вероятно...
П.С.Ники знам те човек спри да се излагаш(friendly advice)
по темата и ДА и НЕ-зависи от теб бе човек кво сега аз имам ПС3 и съм му голям фен,ама примерно да отрека НАТАЛ,ще е абсурдно(почти толкова колкото новия контролер на СОНИ...пфффф)Интересно,обаче как всички казваха колко е тъп контролера на wii ,а сега като се появи за тяхната конзола и вече е "супер яко"...

тфг фдглкмдсоифнсмнгнодмгйнйипдфйсдфсръоиг ймртмеа рмнфйсеоирйфпгийптклимйтгргмгприотгймпортймнг

успя ли да го разшрифоваш????????????????

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2009 18:35

Нико темата е за игри май.....казвам че ако ми е за игрите само ще си взема ХБОХ. Както виждаш имам си компютър....А и я ги кажи екслузивните за 1 месец,ама стойностни,защото за ПС 3 повечето игри са пълна боза...сеш са.ДОРИ,ДОРИ,ДОРИ,ДОРИ ПС 3 да имаше игри колкото бокса,пак си е шит,защото давам 800 лева,отделно всяка игра е 120-130....А за ПС 3 има мноооого по-малко стойностни игри от бокса и не човека не е направил грешка като го е закупил.И откъде си правиш извода,че мисля само за игри.Социалния ми живот си засяга само мен,а не другите.Да не говори че съм сигурен,че го имам в пъти повече от теб и другите наоколо,което си личи и по това,че не отделям половин ден да кисна пред компа,над форум,игра,сайт......да не говорим за скайп,зад който повечето могат да се представят както пожелаят..... Блаблабла е много прав,че темата е безмислена и се стига само до обиди, но никога не се стърпявам да нахраня някой лузър в интернет форум....

П.С И игрите които съм изброил не са екслузивните за бокс ,а тези които всеки геймър трябва да изиграе и са шедьоври.За сметка на това на ''ПИ ЕСА'' можеш да си цъкаш рандом глупости + игрите които ги има за бокс(не всички ест),но преимуществото е че даваш двойно пари и не може да се хаква.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2009 16:35

Еми да кажем,че имам достатъчно пари не само да си позволя и трите конзоли,но и едно много добро ПЦ.Тогава аджеба,защо да си взимам кашон за 2 ексклузива на кръст?Още повече,че аз МОГА ДА СИ ПОЗВОЛЯ ДА КУПУВАМ ИГРИ.А да и как като не сте играли на ПС3 за по-дълго време казвате,че няма качествени игри...Питай ме и ще ти дам пример как да изхарчиш хиляда лева за игри за ПС3 само от 2008-2009 и дори за секунда да не съжаляваш...Ех чак пък толкоз бедни ли сме бе!Да му се не види аз дори не работя,а спокойно си позволявам игри...

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2009 17:41

По същата логика спокоино може да си позволиш кур в гъза! :stooped:

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2009 17:43

iddqd написа:
По същата логика спокоино може да си позволиш кур в гъза! :stooped:

Oh no, he's back!!!God help us all...
П.С.Желязна логика...

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2009 18:02

pcultimate написа:
Да му се не види аз дори не работя,а спокойно си позволявам игри...
Начи най-вероятно си некъв детишляк на който мама и тате му кихат пари за игри.Повечето хора в тоя форум сме я надраснали тая възраст,тъй че не виждаме нещата по тоя начин

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com