Много се накефих и на снимките на оня Бокс, голяма затапка.
Купих си Xbox360 грешка ли направих ?
- Makedonski
- В момента играе: CS 1.6, Return to Castle Wolfenstein,
- Обратна връзка:
Re: Купих си Xbox360 грешка ли направих ?
Истината е, че 70 процента (дори и повече), ако имаха възможност биха си взели дори по две различни конзоли. Като барабар с това си купуват и за компа оргиналета. Дори да не си хард геймър...ей така за разтоварване да поблъскаш пада, пак си е готино.

"PC mania" is no more...
...или откъде тръгна всичко !?!
http://damusenevidi.blogspot.com/2009/0 ... niabg.html
...или откъде тръгна всичко !?!
http://damusenevidi.blogspot.com/2009/0 ... niabg.html
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Това го има отдавнаSeigarX написа:Хаха изглежда някои модератор му го е сложилNapster написа:"В момента играе: Този е някакво хлапе, което се опитва да тролства. Моля не му обръщайте внимание и не отговаряйте на глупостите, които пише."Мерси , които и да си ... поне вече знаем
![]()
![]()
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
RaZoR oO написа:Игране на стратегии на конзола-EPIC FAIL!uNreaL_mAn написа:Даже играя Command and Conquer
Kan's Wrath
Идиот
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
Всички игри за Xshita ги има за PC, а за PS3 са exclusive.Ти помисли кое си струва повече(the answer is PS3
).
Can't just say I'm good - I'm the best.
И ся iddqd педала ше каже "Fable 2 и Halo 3 ги няма за пц!"Niko216 написа:Всички игри за Xshita ги има за PC
-
BlahBlahBlah
- В момента играе: с баща ти
Wii е най-доброто бе, да ви го пъхна в сливите 
И аз искам xbox
ама няма.
Вскяка платформа си има преимущества и недостатъци. End of story.
Вскяка платформа си има преимущества и недостатъци. End of story.
Нали2_0_1_2 написа:И ся iddqd педала ше каже "Fable 2 и Halo 3 ги няма за пц!"Niko216 написа:Всички игри за Xshita ги има за PC
П.П.Gamecube rulzzzzzz
Battlefield Bad Company,Soul Calibur 4,Mortal Kombat,Fable 2, Halo 3,Top spin 3(голям фен съм на тениса) и много много други игри от които не съм заинтересуван.Да не говорим,че ХБОКСА има много преимущества. Така че селски се завирай в дупката от която си излязал и спри да обиждаш наляво и надясно.Горните игри с изключение на МК и топспин са мега хитове,които няма да излизат за ПЦ. Освен това на бокса няма ти забие игра,няма ти засече,рестарт,няма нужда от ъпгрейд,няма боравене с кракове и глупости,в пъти по евтин от ПЦ,няма сеч. И пак казвам горните игри са моите фаворити има още много интересни игри екслузивни за конзоли.2_0_1_2 написа:И ся iddqd педала ше каже "Fable 2 и Halo 3 ги няма за пц!"Niko216 написа:Всички игри за Xshita ги има за PC
А сега разбира се време е да завърша поста си подобаващо
П.С И кои са тези всички игри,които ги има за ПЦ бе смешко аххахах...........И по ''логиката ви'' бих казал: ''Всички игри за ПЦ без ММО-тата ги има за Бокс,но бокса има други много по -добри игри ,които на ПЦ ги няма >>> по-евтин е>> закво ми е ПЦ. Убитаци.
-
BlahBlahBlah
- В момента играе: с баща ти
Ако си мислите, че ще убедите някой да хареса другата конзола се лъжете. Ако си мислите, че само дискутирате пак се лъжете. С постовете нищо не правите освен да си губите времето безмислено. Ще си пишете едно и също нещо, което е говорено хиляди пъти. Направо започнете да се обиждате, защото до там ще доведе темата най-вероятно. Компютъра не го сравнявайте с конзолите. Скоро и без това всички производители ще се насочат към конзолите, заради пиратите и провалите при защитите, които само тормозят потребителя закупил си играта (FM09,GTAIV)
.
Аз бих предпочел да цъкам на хбох от колкото на компа,ма за момента поне пари за глупости не ми се дават
Браво на MicrosoftDJ Cat написа:
Battlefield Bad Company,Soul Calibur 4,Mortal Kombat,Fable 2, Halo 3,Top spin 3(голям фен съм на тениса) и много много други игри от които не съм заинтересуван.Да не говорим,че ХБОКСА има много преимущества. Така че селски се завирай в дупката от която си излязал и спри да обиждаш наляво и надясно.Горните игри с изключение на МК и топспин са мега хитове,които няма да излизат за ПЦ. Освен това на бокса няма ти забие игра,няма ти засече,рестарт,няма нужда от ъпгрейд,няма боравене с кракове и глупости,в пъти по евтин от ПЦ,няма сеч. И пак казвам горните игри са моите фаворити има още много интересни игри екслузивни за конзоли.
А сега разбира се време е да завърша поста си подобаващо201 2 и там Нико нз си къв си...Нико няма да го коментирам някъв нов юзър,лъха на елементарност, селяндурщина и простотия.В следващия си пост се опитва да е забавен(епик фейл).Сега със следващия му пост ,може да ни открехне и за други негови качества,а 201 2 си е жив флудър,къде е най-много на 12(тва е ако е някакъв ретардясал 6-7мо класник иначе вероятно е по-малък) Като не сте компетентни,откровенни тапири(или и двете както в случая) запазете си скапаното мнение за вас
П.С И кои са тези всички игри,които ги има за ПЦ бе смешко аххахах...........И по ''логиката ви'' бих казал: ''Всички игри за ПЦ без ММО-тата ги има за Бокс,но бокса има други много по -добри игри ,които на ПЦ ги няма >>> по-евтин е>> закво ми е ПЦ. Убитаци.
Иначе "боже опази"
"бокса има други много по -добри игри ,които на ПЦ ги няма >>> по-евтин е>> закво ми е ПЦ. Убитаци."
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Интересно защо всяка тема я обръщате на война...Ако направя тема Финансовата криза пак ли ще го направите?Най-вероятно...
П.С.Ники знам те човек спри да се излагаш(friendly advice)
по темата и ДА и НЕ-зависи от теб бе човек кво сега аз имам ПС3 и съм му голям фен,ама примерно да отрека НАТАЛ,ще е абсурдно(почти толкова колкото новия контролер на СОНИ...пфффф)Интересно,обаче как всички казваха колко е тъп контролера на wii ,а сега като се появи за тяхната конзола и вече е "супер яко"...
по темата и ДА и НЕ-зависи от теб бе човек кво сега аз имам ПС3 и съм му голям фен,ама примерно да отрека НАТАЛ,ще е абсурдно(почти толкова колкото новия контролер на СОНИ...пфффф)Интересно,обаче как всички казваха колко е тъп контролера на wii ,а сега като се появи за тяхната конзола и вече е "супер яко"...
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
pcultimate написа:Интересно защо всяка тема я обръщате на война...Ако направя тема Финансовата криза пак ли ще го направите?Най-вероятно...
тфг фдглкмдсоифнсмнгнодмгйнйипдфйсдфсръоиг ймртмеа рмнфйсеоирйфпгийптклимйтгргмгприотгймпортймнг
успя ли да го разшрифоваш????????????????
Нико темата е за игри май.....казвам че ако ми е за игрите само ще си взема ХБОХ. Както виждаш имам си компютър....А и я ги кажи екслузивните за 1 месец,ама стойностни,защото за ПС 3 повечето игри са пълна боза...сеш са.ДОРИ,ДОРИ,ДОРИ,ДОРИ ПС 3 да имаше игри колкото бокса,пак си е шит,защото давам 800 лева,отделно всяка игра е 120-130....А за ПС 3 има мноооого по-малко стойностни игри от бокса и не човека не е направил грешка като го е закупил.И откъде си правиш извода,че мисля само за игри.Социалния ми живот си засяга само мен,а не другите.Да не говори че съм сигурен,че го имам в пъти повече от теб и другите наоколо,което си личи и по това,че не отделям половин ден да кисна пред компа,над форум,игра,сайт......да не говорим за скайп,зад който повечето могат да се представят както пожелаят..... Блаблабла е много прав,че темата е безмислена и се стига само до обиди, но никога не се стърпявам да нахраня някой лузър в интернет форум....
П.С И игрите които съм изброил не са екслузивните за бокс ,а тези които всеки геймър трябва да изиграе и са шедьоври.За сметка на това на ''ПИ ЕСА'' можеш да си цъкаш рандом глупости + игрите които ги има за бокс(не всички ест),но преимуществото е че даваш двойно пари и не може да се хаква.
П.С И игрите които съм изброил не са екслузивните за бокс ,а тези които всеки геймър трябва да изиграе и са шедьоври.За сметка на това на ''ПИ ЕСА'' можеш да си цъкаш рандом глупости + игрите които ги има за бокс(не всички ест),но преимуществото е че даваш двойно пари и не може да се хаква.
- pcultimate
Еми да кажем,че имам достатъчно пари не само да си позволя и трите конзоли,но и едно много добро ПЦ.Тогава аджеба,защо да си взимам кашон за 2 ексклузива на кръст?Още повече,че аз МОГА ДА СИ ПОЗВОЛЯ ДА КУПУВАМ ИГРИ.А да и как като не сте играли на ПС3 за по-дълго време казвате,че няма качествени игри...Питай ме и ще ти дам пример как да изхарчиш хиляда лева за игри за ПС3 само от 2008-2009 и дори за секунда да не съжаляваш...Ех чак пък толкоз бедни ли сме бе!Да му се не види аз дори не работя,а спокойно си позволявам игри...
По същата логика спокоино може да си позволиш кур в гъза! 
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- pcultimate
Oh no, he's back!!!God help us all...iddqd написа:По същата логика спокоино може да си позволиш кур в гъза!
П.С.Желязна логика...
Начи най-вероятно си некъв детишляк на който мама и тате му кихат пари за игри.Повечето хора в тоя форум сме я надраснали тая възраст,тъй че не виждаме нещата по тоя начинpcultimate написа:Да му се не види аз дори не работя,а спокойно си позволявам игри...