Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус..
Публикувано на: 20 Май 2008 20:26

Предната година за има-няма 10-тина дни смъкнах 15-тина кг, т.е. - реалист. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2008 20:27

@Martyr- Дюд, малко пишеш тип тийнпроблем. Anyway, не се тревожи толкоз. Оценките за 8ми клас не се броят за дипломата, така че не се бой. Ако пък толкоз не понасяш даскалото кандидатствай в некой техникум, ма мисля, че е леко преебано така. И не, не е нормално да изкарваш 2ки и 3ки по езика в 8ми клас, но пък не е и толкова фатално. Само гледай да не повтаряш тая година пък следващата учи.

Профил

Публикувано на: 20 Май 2008 22:11

Слушам десет секунди до изгрева, след малко ще почета малко, после филмец и евентуално сън. Нямам търпение да дойде петък вечерта, 'щото усещам как ще се размажа тогава.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 20 Май 2008 22:30

Martyr, казаха ти го. 8ми клас не се взима в дипломата за средно, а и до твоето кандидастване има доста време. А за "лесното" както го наричаш... не ме карай да се смея. Ти влез там и да видим колко ще ти е лесно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2008 22:45

Омега, в подписа ти: "a>>>n<< iron", освен ако не се лъжа доста.

Момци, заебете тия слабеения преди бала, аз преди моя съм качил 3-4 килца от многото ядене без да помръдвам от леглото :D Ризите и саката са измислени да крият коремите, а като се напиете достатъчно за да ги свалите така или иначе не ви пука, че ви се тресат шкембаците :wink:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2008 22:50

Мани, мани.. като бях взел костюма си рекох , че задължително ще отслабна до бала, а го зех март месец! :Д

Тъй че.. 8)

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 20 Май 2008 22:50

http://vbox7.com/play:57c1e693
http://vbox7.com/play:f49b00bd

Поздрав за закоравелите пияници.

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Публикувано на: 20 Май 2008 23:32

Martyr написа:
Сега съм осми клас, подготвителен в първа испанска. И всички учители ме мразят...

Сега осъзнах че ще се дъня в испанската още 4 години,
...
А в някое друго даскало можех да имам само шестици със хипер малко усилия... Чувствам се мнооого преебан...

В шпаньолската можеш да се оправиш много лесно, ако си внушиш, че те интересува. Достатъчно е просто:
да се мазниш на определени учители;
да се правиш на леко тъповат, но много заинтересован и ученолюбив пред други.

Желателно е да не разсъждаваш особено много, защото ако го правиш, ще осъзнаеш що за глупост е да ревеш за едната цифричка и ще им теглиш майната на всички, ще презреш простотиите, с които те занимават училище, медии и слабоумни познати, и преди да се усетиш ще си дванайсетокласник с рунтава брада, развлечени безвкусни дрехи и с адски много хорско презрение, хвърлено върху теб. Просто помни, че каквото и да ти се случи, сам си си го навлякъл.

Айде, и ако успееш да направиш нещо, искам да разказваш какво и как.

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Публикувано на: 21 Май 2008 07:56

Гледам тема за шкембаци и съм сигурен, че Хами тайно се чуди къде е Екс да пише (не ме лъжи) :lol:
Хич да не ви притесняват сланинките, момци! Само си намерете приятелка, преди да е станало късно. Пък после ще ви е все тая колко сте прасенца, а те повечето си падат по таквизи неща, без майтап! :shock:

А за баловете е хубаво да поддържате една форма. Да ви запомнят с хубаво, нали се сещате :)

Между другото за Мъченика - спокойно, дуд, и аз имах 2-3 в подготвителния клас. Истина, имах 2-3 и в 12ти клас ( :lol: ) но това не ми попречи да завърша с ъъъ 5.3something диплома. Защото имаше и хубави оценки. Цялата работа е да се разбираш с учителите, ако те мразят - пребори ги със знание, без да им го натякваш. Просто си учи стабилно.

И няма такова нещо като 'малко зор' или 'малко учене'. Или е много или не става. И по-хубаво, ако ти товарят задника. Мързела е най-лошия порок.

А ако ще ходиш в техникум иди учи за заварчик, те там започват от 800 лева нагоре да се пазарят за заплатата си. Имай го в предвид :) Ако нямаш мечти за величие... поне парички да имаш ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 21 Май 2008 12:28

Мачкаааам!

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2008 13:15

Екс, някои са още млади и зелени за обвързвания! ( аз, например :lol: )

Аз запомнящата се форма за бала се опитам да добия! :D

" И няма такова нещо като 'малко зор' или 'малко учене'. Или е много или не става. И по-хубаво, ако ти товарят задника. Мързела е най-лошия порок. " <- Много страдам от тоз порок. :D ( абе не страдаше ли и ти от него през средното образование? :twisted: ) И в интерес на истината до 10-ти клас съм учил уж здраво.. 11-ти понамалих старанието си ( доста.. :lol: ) , а 12-ти клас почти нищо не съм поглеждал цялата година.. Връщам се от даскало, сядам на компа.. и прочие. :lol: Иначе, 12-ти клас , 1-вия срок : 5,60 ( втф о,о ) :D

Е, във висшето изобщо не смятам така да правя.. ( :roll: :lol: )

И за завършване на поста, Екс, точно на теб много ти препоръчвам да чуеш този микс, ако още не си. >< Лятното време, завършването и тази песен ми изпълват душата :!:

Teh Song!

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2008 13:37

Бива, ще я отворя като се прибера от работа. Ако е рик айсли ще се ядосам :lol: :lol:

Какво значи млади за обвързвания? То и аз бях млад, ама ей ме на - не мога да погледна момиче без да ми се мели на главата после :lol:

Знам аз какво е мързела и как може да провали живота на човек... Много е сладко, ама после се оказваш някъде, където не знаеш нищо и то ти става срамно, гузно, роднините те гледат накриво, става ти още по-неприятно, сядаш да поучиш, осъзнаваш, че е непосилно трудно, междувременно си съвсем сдухан и докато усетиш - си в гроба. :lol: Аз в училище никога не съм учил по нищо, ахах ако трябва да съм искрен учих най-много в 12ти клас. Някак си ми се струваше, че го дължа на преподавателите, пък и с господин Лино (нот хис рийл нейм :lol: ) по география си имахме лафче и ми беше приятно да уча. После имах добра оценка на ТОПа по География, разбира се 8) Така че - помогна ми.

Ще те питам с висшето, Хами. И аз не смятах да правя така, ама старите навици трудно се забравят. Като каране на колело е, ако сметнем, че колелото е метафора на образованието :roll:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2008 14:04

Направих си класното по лтература изненадващо добре.Не очаквах да напиша 4 страници,обикновено пиша по две и 1/2.(А па учителката ни, почва съвсем да склерозира) о0 Постоянно ни приканват да вземаме участие в изпращането,но аз все пак останах без работа.Трябва и на 24,и на 25 да съм в даскало. :lol:
Сега си научих и смятам да поиграя малко Advent Rising. ^^

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2008 14:06

Винаги става така. Аз лично бая съм си учил до 8 клас включително. В 9 ми беше първото съзнателно бягство лол :Р В 10 клас ми беше апогея, пушене, пиене, системно неучене и непипане на нищо. Това което ме спаси беше че винаги слушах в час и пишех каквото даскалите говореха. Това допринасяше те да ме харесват, аз да запомням какво те говорят и въпреки че изобщо не барвах нищо пак имах добри оценки. Но нехранимайко си бях. 11 и 12 беше съвсем различно защото системата и начинът по който се държат с теб и ти с учителите беше много по друг от тук. Чужда държава, език и много други фактори. Имах си проблеми и там също щото както Екс каза старите навици трудно се забравят, а там със слушане само не ставаше. Или пълната демагогия на нашето образование - да те изпитат накрая на годината и опа 5 или 6, пък заеби че цяла година не си влизал в час и нищо не си правил. А пък тази година (понеже си взех една година пауза даскало -> следване, да си влезна в набора, пък и да видя малко бг, да си почина) съм го ударил ей бого на пълна свободия. Добре, че поне работя, че иначе не ми се мисли като замина август кво ще правя в университета. Определено от нищо не става нещо :Р което ми напомня че dead line-а :Р ми е в петък дебаааа. Дебаа и шитавият проект.

И междувпрочем така и така съм тръгнал да си изливам душата не мога да разбера метълите. В смисъл и аз съм метъл (звучи тъпо да но как да се изразя) но не бих носил суичърт при това черен отдолу с черна фланелка и кубинки. Ей богу завирам като съм с къси панталони, t-shirt без ръкави и къса коса. Не ми се мисли тия как се потят, в смисъл окей яко е да си трве ама деба не ти ли е "малко" некомфортно на теб самият като завираш и се лее пот от теб в промишлени количества.

Иначе отново в офиса няма никой и в момента пия кола, кафе и ям сникерс. Навън изглежда ще вали...

Профил

Публикувано на: 21 Май 2008 14:13

Очертава се да вали този следобяд, затова ми стана кеф и ще напиша нещо в темата.

Почвам отново Bloodlines ( с друг герой ) , пристрастих се.
Да им еба майката на тъпите абитуриенти дето през 15 мин. минават отдоле и броят до 12 !

Снощи, по нощите - пак същото. ЕДНОООО, ДВЕЕЕ,ТРИИИИИИИ-АБЕ МАЙКА ВИ ШЕЙБА ЩУРАВА :x
На мойо бал, вечерта, бяхме по кръчмите, а тия какво са заобикаляли градо да броят...

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2008 14:18

Kire_von_Dragoman написа:
Очертава се да вали този следобяд, затова ми стана кеф и ще напиша нещо в темата.

Почвам отново Bloodlines ( с друг герой ) , пристрастих се.
Да им еба майката на тъпите абитуриенти дето през 15 мин. минават отдоле и броят до 12 !

Снощи, по нощите - пак същото. ЕДНОООО, ДВЕЕЕ,ТРИИИИИИИ-АБЕ МАЙКА ВИ ШЕЙБА ЩУРАВА :x
На мойо бал, вечерта, бяхме по кръчмите, а тия какво са заобикаляли градо да броят...

Значи викаш Bloodlines e готино :Р Довечера ще го пусна да се тегли. Аз така с Fable: LC, почти я врътнах вече де, за втори път с убер зъл герой. Супер забавно.

Профил

Публикувано на: 21 Май 2008 14:20

Епа ... не знам дали ще ти се хареса. Доколкото знам, ти си по по-динамичните игри ( Хейло, тва-онова :P ) , а Блъдлайнс е мрак , депресия и декаданс. И ролплей :) Пробвай , но не гарантирам, че ще е по вкуса ти.
Завале град !

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2008 14:26

Kire_von_Dragoman написа:
Епа ... не знам дали ще ти се хареса. Доколкото знам, ти си по по-динамичните игри ( Хейло, тва-онова :P ) , а Блъдлайнс е мрак , депресия и декаданс. И ролплей :) Пробвай , но не гарантирам, че ще е по вкуса ти.
Завале град !

Аз си падам по доста различни жанрове, единственото нещо до което не се докосвам освен ако не е наложително е всичко свързано с WarCraft и Warhammer-a. Не казвам, че игрите или вселените са лоши, скапани но просто не ми понасят. Иначе щом е такава значи ще ми хареса :) Иначе не само по шутъри си падам, стратегии, рпг-та и тн и тн.
Ениуей малко чатче се заформи но е яко хех.

Каква е горе-долу историята без да спойлваш? И имаш ли избор добро/зло като в Котор-а, Fable и прочие?

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2008 14:29

Е па ние по времето на моя бал ходихме от една дискотека на друга (щото едната водка в първата струваше 5 лева. Малката) и на всичкото отгоре е завряна в някво мазе, а другата открита, с басейн, насред парка, че и по-евтина. Та 'одихме и имаше един тип, дето нещо не харесвам (друго училище) и вместо "АГ има бал" успях да накрам целия клас да крещи "Роро е педал".

В този ред на мисли - радвай се, че не крещят твоето име :lol:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Публикувано на: 21 Май 2008 14:30

Накратко - ставаш вампир в една бурна нощ и се потапяш в интриги , секти и т.н. Има няколко клана ( следователно и доста възможности за изиграване ), като накрая пак има няколко завършека, в зависимост какъв избор си направил в един важен момент в играта.
Има нещо като ''лош'' или ''добър'', само че е по-скоро от политическа гледна точка, а не от хуманна :D Оно все си undead...

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost