Автор |
Съобщение |
Stalker-san
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 20:26
Предната година за има-няма 10-тина дни смъкнах 15-тина кг, т.е. - реалист. 
___________________________________ Chikushou, ore gozen sobou!
|
|
|
|
 |
redy
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 20:27
@Martyr- Дюд, малко пишеш тип тийнпроблем. Anyway, не се тревожи толкоз. Оценките за 8ми клас не се броят за дипломата, така че не се бой. Ако пък толкоз не понасяш даскалото кандидатствай в некой техникум, ма мисля, че е леко преебано така. И не, не е нормално да изкарваш 2ки и 3ки по езика в 8ми клас, но пък не е и толкова фатално. Само гледай да не повтаряш тая година пък следващата учи.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 22:11
Слушам десет секунди до изгрева, след малко ще почета малко, после филмец и евентуално сън. Нямам търпение да дойде петък вечерта, 'щото усещам как ще се размажа тогава.
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 22:30
Martyr, казаха ти го. 8ми клас не се взима в дипломата за средно, а и до твоето кандидастване има доста време. А за "лесното" както го наричаш... не ме карай да се смея. Ти влез там и да видим колко ще ти е лесно.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 22:45
Омега, в подписа ти: "a>>>n<< iron", освен ако не се лъжа доста. Момци, заебете тия слабеения преди бала, аз преди моя съм качил 3-4 килца от многото ядене без да помръдвам от леглото  Ризите и саката са измислени да крият коремите, а като се напиете достатъчно за да ги свалите така или иначе не ви пука, че ви се тресат шкембаците 
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
Stalker-san
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 22:50
Мани, мани.. като бях взел костюма си рекох , че задължително ще отслабна до бала, а го зех март месец! :Д Тъй че.. 
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 22:50
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 23:32
Martyr написа: Сега съм осми клас, подготвителен в първа испанска. И всички учители ме мразят...
Сега осъзнах че ще се дъня в испанската още 4 години, ... А в някое друго даскало можех да имам само шестици със хипер малко усилия... Чувствам се мнооого преебан... В шпаньолската можеш да се оправиш много лесно, ако си внушиш, че те интересува. Достатъчно е просто: да се мазниш на определени учители; да се правиш на леко тъповат, но много заинтересован и ученолюбив пред други. Желателно е да не разсъждаваш особено много, защото ако го правиш, ще осъзнаеш що за глупост е да ревеш за едната цифричка и ще им теглиш майната на всички, ще презреш простотиите, с които те занимават училище, медии и слабоумни познати, и преди да се усетиш ще си дванайсетокласник с рунтава брада, развлечени безвкусни дрехи и с адски много хорско презрение, хвърлено върху теб. Просто помни, че каквото и да ти се случи, сам си си го навлякъл. Айде, и ако успееш да направиш нещо, искам да разказваш какво и как.
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 07:56
Гледам тема за шкембаци и съм сигурен, че Хами тайно се чуди къде е Екс да пише (не ме лъжи) Хич да не ви притесняват сланинките, момци! Само си намерете приятелка, преди да е станало късно. Пък после ще ви е все тая колко сте прасенца, а те повечето си падат по таквизи неща, без майтап! А за баловете е хубаво да поддържате една форма. Да ви запомнят с хубаво, нали се сещате  Между другото за Мъченика - спокойно, дуд, и аз имах 2-3 в подготвителния клас. Истина, имах 2-3 и в 12ти клас (  ) но това не ми попречи да завърша с ъъъ 5.3something диплома. Защото имаше и хубави оценки. Цялата работа е да се разбираш с учителите, ако те мразят - пребори ги със знание, без да им го натякваш. Просто си учи стабилно. И няма такова нещо като 'малко зор' или 'малко учене'. Или е много или не става. И по-хубаво, ако ти товарят задника. Мързела е най-лошия порок. А ако ще ходиш в техникум иди учи за заварчик, те там започват от 800 лева нагоре да се пазарят за заплатата си. Имай го в предвид  Ако нямаш мечти за величие... поне парички да имаш 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 12:28
Мачкаааам!
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Stalker-san
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 13:15
Екс, някои са още млади и зелени за обвързвания! ( аз, например  ) Аз запомнящата се форма за бала се опитам да добия! " И няма такова нещо като 'малко зор' или 'малко учене'. Или е много или не става. И по-хубаво, ако ти товарят задника. Мързела е най-лошия порок. " <- Много страдам от тоз порок.  ( абе не страдаше ли и ти от него през средното образование?  ) И в интерес на истината до 10-ти клас съм учил уж здраво.. 11-ти понамалих старанието си ( доста..  ) , а 12-ти клас почти нищо не съм поглеждал цялата година.. Връщам се от даскало, сядам на компа.. и прочие.  Иначе, 12-ти клас , 1-вия срок : 5,60 ( втф о,о )  Е, във висшето изобщо не смятам така да правя.. (  ) И за завършване на поста, Екс, точно на теб много ти препоръчвам да чуеш този микс, ако още не си. >< Лятното време, завършването и тази песен ми изпълват душата Teh Song!
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 13:37
Бива, ще я отворя като се прибера от работа. Ако е рик айсли ще се ядосам Какво значи млади за обвързвания? То и аз бях млад, ама ей ме на - не мога да погледна момиче без да ми се мели на главата после Знам аз какво е мързела и как може да провали живота на човек... Много е сладко, ама после се оказваш някъде, където не знаеш нищо и то ти става срамно, гузно, роднините те гледат накриво, става ти още по-неприятно, сядаш да поучиш, осъзнаваш, че е непосилно трудно, междувременно си съвсем сдухан и докато усетиш - си в гроба.  Аз в училище никога не съм учил по нищо, ахах ако трябва да съм искрен учих най-много в 12ти клас. Някак си ми се струваше, че го дължа на преподавателите, пък и с господин Лино (нот хис рийл нейм  ) по география си имахме лафче и ми беше приятно да уча. После имах добра оценка на ТОПа по География, разбира се  Така че - помогна ми. Ще те питам с висшето, Хами. И аз не смятах да правя така, ама старите навици трудно се забравят. Като каране на колело е, ако сметнем, че колелото е метафора на образованието 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 14:04
Направих си класното по лтература изненадващо добре.Не очаквах да напиша 4 страници,обикновено пиша по две и 1/2.(А па учителката ни, почва съвсем да склерозира) о0 Постоянно ни приканват да вземаме участие в изпращането,но аз все пак останах без работа.Трябва и на 24,и на 25 да съм в даскало. Сега си научих и смятам да поиграя малко Advent Rising. ^^
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 14:06
Винаги става така. Аз лично бая съм си учил до 8 клас включително. В 9 ми беше първото съзнателно бягство лол :Р В 10 клас ми беше апогея, пушене, пиене, системно неучене и непипане на нищо. Това което ме спаси беше че винаги слушах в час и пишех каквото даскалите говореха. Това допринасяше те да ме харесват, аз да запомням какво те говорят и въпреки че изобщо не барвах нищо пак имах добри оценки. Но нехранимайко си бях. 11 и 12 беше съвсем различно защото системата и начинът по който се държат с теб и ти с учителите беше много по друг от тук. Чужда държава, език и много други фактори. Имах си проблеми и там също щото както Екс каза старите навици трудно се забравят, а там със слушане само не ставаше. Или пълната демагогия на нашето образование - да те изпитат накрая на годината и опа 5 или 6, пък заеби че цяла година не си влизал в час и нищо не си правил. А пък тази година (понеже си взех една година пауза даскало -> следване, да си влезна в набора, пък и да видя малко бг, да си почина) съм го ударил ей бого на пълна свободия. Добре, че поне работя, че иначе не ми се мисли като замина август кво ще правя в университета. Определено от нищо не става нещо :Р което ми напомня че dead line-а :Р ми е в петък дебаааа. Дебаа и шитавият проект.
И междувпрочем така и така съм тръгнал да си изливам душата не мога да разбера метълите. В смисъл и аз съм метъл (звучи тъпо да но как да се изразя) но не бих носил суичърт при това черен отдолу с черна фланелка и кубинки. Ей богу завирам като съм с къси панталони, t-shirt без ръкави и къса коса. Не ми се мисли тия как се потят, в смисъл окей яко е да си трве ама деба не ти ли е "малко" некомфортно на теб самият като завираш и се лее пот от теб в промишлени количества.
Иначе отново в офиса няма никой и в момента пия кола, кафе и ям сникерс. Навън изглежда ще вали...
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 14:13
Очертава се да вали този следобяд, затова ми стана кеф и ще напиша нещо в темата. Почвам отново Bloodlines ( с друг герой ) , пристрастих се. Да им еба майката на тъпите абитуриенти дето през 15 мин. минават отдоле и броят до 12 ! Снощи, по нощите - пак същото. ЕДНОООО, ДВЕЕЕ,ТРИИИИИИИ-АБЕ МАЙКА ВИ ШЕЙБА ЩУРАВА На мойо бал, вечерта, бяхме по кръчмите, а тия какво са заобикаляли градо да броят...
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 14:18
Kire_von_Dragoman написа: Очертава се да вали този следобяд, затова ми стана кеф и ще напиша нещо в темата. Почвам отново Bloodlines ( с друг герой ) , пристрастих се. Да им еба майката на тъпите абитуриенти дето през 15 мин. минават отдоле и броят до 12 ! Снощи, по нощите - пак същото. ЕДНОООО, ДВЕЕЕ,ТРИИИИИИИ-АБЕ МАЙКА ВИ ШЕЙБА ЩУРАВА На мойо бал, вечерта, бяхме по кръчмите, а тия какво са заобикаляли градо да броят... Значи викаш Bloodlines e готино :Р Довечера ще го пусна да се тегли. Аз така с Fable: LC, почти я врътнах вече де, за втори път с убер зъл герой. Супер забавно.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 14:20
Епа ... не знам дали ще ти се хареса. Доколкото знам, ти си по по-динамичните игри ( Хейло, тва-онова  ) , а Блъдлайнс е мрак , депресия и декаданс. И ролплей  Пробвай , но не гарантирам, че ще е по вкуса ти. Завале град !
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 14:26
Kire_von_Dragoman написа: Епа ... не знам дали ще ти се хареса. Доколкото знам, ти си по по-динамичните игри ( Хейло, тва-онова  ) , а Блъдлайнс е мрак , депресия и декаданс. И ролплей  Пробвай , но не гарантирам, че ще е по вкуса ти. Завале град ! Аз си падам по доста различни жанрове, единственото нещо до което не се докосвам освен ако не е наложително е всичко свързано с WarCraft и Warhammer-a. Не казвам, че игрите или вселените са лоши, скапани но просто не ми понасят. Иначе щом е такава значи ще ми хареса  Иначе не само по шутъри си падам, стратегии, рпг-та и тн и тн. Ениуей малко чатче се заформи но е яко хех. Каква е горе-долу историята без да спойлваш? И имаш ли избор добро/зло като в Котор-а, Fable и прочие?
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 14:29
Е па ние по времето на моя бал ходихме от една дискотека на друга (щото едната водка в първата струваше 5 лева. Малката) и на всичкото отгоре е завряна в някво мазе, а другата открита, с басейн, насред парка, че и по-евтина. Та 'одихме и имаше един тип, дето нещо не харесвам (друго училище) и вместо "АГ има бал" успях да накрам целия клас да крещи "Роро е педал". В този ред на мисли - радвай се, че не крещят твоето име 
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 14:30
Накратко - ставаш вампир в една бурна нощ и се потапяш в интриги , секти и т.н. Има няколко клана ( следователно и доста възможности за изиграване ), като накрая пак има няколко завършека, в зависимост какъв избор си направил в един важен момент в играта. Има нещо като ''лош'' или ''добър'', само че е по-скоро от политическа гледна точка, а не от хуманна  Оно все си undead...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|