Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2007 07:11

Абе Индиана какво си ни затапил ? На нас като ни писна едни и същи простотии да четем незначи че си ни затапил

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2007 09:49

Цитат:
Не, не може
Расизъм - омраза на расова основа
Аз нямам нищо против расата... само против конкретната нация и народа й
И впрочем не мразя всичко чуждо а само едно точно определено чуждо нещо
Така че да, мразя турци и не, не съм расист

Глупако, не видя ли цитата, в който ти дадох определение за расизъм. Не означава да мразиш само на расова основа, а и на национална ама ти си толкова тъп, че даже и не си си направил труда да го прочетеш. А за това, че мразиш само определено чуждо нещо няма значение, нали мразиш ВСИЧКО турско. Малко ли е?

Относно "противоречията" ми. В първите два цитата няма нищо противоречиво. Не съм казал, че и преди Волен е нямало такива изказвания, просто казвам, че сега зачестиха. Относно това, че рядко псувам. Има разлика между рядко и никога. Аз съм в тоя форум повече от 3 години. Питай, който щеш от хората регнати по моето време, че съм псувал по-малко от 90% от форумци. Само 2-3 някой да ме е изкарвал извън нерви толкова много като теб, че да почна да псувам. Пък и ти все едно, че не псуваш. Относно чалгарите. За пореден път казвам, че аз казах "масата чалгари", а ти каза "всички турци". Там дето съм казал, че чалгарите са прости не съм уточнил за каква част става въпрос, което направих после. Затова, че не класифицирам хората по музикалните вкусове. Ми да вярно е. Аз тебе не съм те оплюл понеже си чалгар, а заради малоумното ти изказване. Това, че си чалгар е просто пример, че ПОВЕЧЕТО (не всички), чалгари, които съм виждал са прости. Пък и аз няма да тръгна да пиша "да се трепат чалгарите" ако някой чалгар умре за разлика от теб, както написа за турците.

Цитат:
Тъп си защото си противоречиш непрекъснато

Това вече го оборих по-горе.
Цитат:
Тъп си защото ясно съм написал "не ми пука" а ти ме убеждаваш че ми пука

Както казах вече няма значение дали ти пука или не. Просто дразниш с надменното си пренебрежение.
Цитат:
Тъп си защото половината ти аргументи са безсмислени

За пореден път казваш нещо, за което не си казал защо е така. Ако под безсмислени имаш предвид противоречиви то аз вече се изказах по-горе по тоя въпрос.
Цитат:
Тъп си защото отказваш да се замислиш над въпроса преди да се хвърлиш със зъби, нокти и обиди в него

Не аз казах "Да се трепат турците не ми пука" или нещо от сорта.
Цитат:
Тъп си защото природата е жестока

Прав си жестока е щом има такива изроди като теб да се подиграват със смъртта.
Цитат:
Доволен?

От една страна доста ме изнерви, но от друга понякога ми харесва да храня тъпаци като теб. Така че не мога да кажа точно дали съм доволен.

Иначе хубаво не си затапен, но това не пречи да продължаваш да ръсиш глупости. И тука не става въпрос за отстъпване. Нали това е форум, в който всеки си казва мнението. Защо трябва да отстъпвам? Относно това, че приравнявам фрости към теб.
Фрости написа:
Цитат:
А щом са рязани чаршави да си турят по един рязан хуй в устата и гъза аз мисля че българи пък то мангали.Да се избиват и без това са черна непотребна мусалманска сган с педалски наклоности и резани пишки НА БЕСИЛОТО ЦИГАНИ ДОЛНИ ВАШТА МАМА !

Ти написа:
Цитат:
Абе да се избиват резаците бе, на кой му пука? Колкото по-малко са толкова по-добре

Доста сходни мнения, не мислиш ли?

Frosty написа:
Абе Индиана какво си ни затапил ? На нас като ни писна едни и същи простотии да четем незначи че си ни затапил

Точно пък ти си най-затапения. Защото докато Нотириус поне се опитва да се аргументира ти нищо не казваш. Така че или си затапен или си прекалено тъп да напишеш пост по-дълъг от 1 ред.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2007 12:45

Абе я се осъзнайте всички. Защо всяка проклета тема трябва да се превърне в някакъв боксов мач, където всеки да показва колко му тежи умствения багаж? Защо ТАЗИ тема се превърна в това? Умряло е дете. Всеки си има някакво мнение - на някои не им пука, други са възмутени. Това е. Споровете си ги отнесете на лична.

Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2007 13:16

The CROW написа:
Абе я се осъзнайте всички. Защо всяка проклета тема трябва да се превърне в някакъв боксов мач, където всеки да показва колко му тежи умствения багаж? Защо ТАЗИ тема се превърна в това? Умряло е дете. Всеки си има някакво мнение - на някои не им пука, други са възмутени. Това е. Споровете си ги отнесете на лична.

Едно е да кажеш, че не ти пука, друго е да кажеш:
Цитат:
А щом са рязани чаршави да си турят по един рязан хуй в устата и гъза аз мисля че българи пък то мангали.Да се избиват и без това са черна непотребна мусалманска сган с педалски наклоности и резани пишки НА БЕСИЛОТО ЦИГАНИ ДОЛНИ ВАШТА МАМА !

Няма как да не се изнервя след такова изказване. Пък и нали за това е форума всеки да си каже мнението по темата. Аз имам мнение и си го казвам. На тия дето не им пука защо трябва да пишат в темата. Нали не им пука пък пишат. Просто се правят на интересни.

Профил Skype

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2007 13:31

Eто, на мен не ми пука и не пиша в темата -.-

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2007 19:26

Индиана 30 деца да имаш от тебе да крадът на мене да дават ! Ако ти не си казал на админа да ми сложи тоя ранк ей ма на :x Да чуваш в главата си чалга цял живот дано :evil:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2007 19:33

Frosty написа:
Индиана 30 деца да имаш от тебе да крадът на мене да дават ! Ако ти не си казал на админа да ми сложи тоя ранк ей ма на :x Да чуваш в главата си чалга цял живот дано :evil:

На админа нищо не съм казвал. Не си падам клюкар. Пък и дори да му бях казал аз не съм този от който той трябва да се влияе. Ти продължавай да ръсиш глупости пък после се чуди защо ти слагат такива ранкове.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2007 20:02

Чудно що само в този форум е така

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2007 20:21

И двамата сте много интересни :roll: Но все пак...споровете започнаха с това че единия бил расист другия чалгар, третия чернобилец и т.н.Всички тези глупости дето ги написахте не можахте ли след първите 2-3 поста да ги отнесете на ЛС-та, ами трябваше да осирате темата :x(то тя не че не беше осрана но...)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2007 20:41

R@Z0R написа:
единия бил расист другия чалгар, третия чернобилец и т.н.

Нещо си се объркал
Аз съм всичко изброено и още а индианеца е един велик хуманист, защитник на правдата, свободата на словото и кретенизма :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2007 21:42

R@Z0R написа:
И двамата сте много интересни :roll: Но все пак...споровете започнаха с това че единия бил расист другия чалгар, третия чернобилец и т.н.Всички тези глупости дето ги написахте не можахте ли след първите 2-3 поста да ги отнесете на ЛС-та, ами трябваше да осирате темата :x(то тя не че не беше осрана но...)

Защо трябва на ЛС да пишем? Всичко дето изписах аз си е по темата (освен може би това с чалгата, но то е малка и маловажна част в сравнение с другите неща, които изписах). Точно твоя пост е офтопик, защото нищо от това, което каза не е свързано с темата.
Notorious™ написа:
Нещо си се объркал
Аз съм всичко изброено и още а индианеца е един велик хуманист, защитник на правдата, свободата на словото и кретенизма

Не си интересен с тия тъпи лафчета.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2007 22:06

Хех, ма вие вече на флууд си го обърнахте, ако ще е стойностен спор - нека, но дотолкова ви се изчерпиха тезите, че вече сте почти безинтересни и за повече ексцентричност в иначе суховатия спор и двамата започнахте да подържате настроението с похвати като писане на ранг с к накрая и др.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2007 22:59

HELLwINd написа:
Хех, ма вие вече на флууд си го обърнахте, ако ще е стойностен спор - нека, но дотолкова ви се изчерпиха тезите, че вече сте почти безинтересни и за повече ексцентричност в иначе суховатия спор и двамата започнахте да подържате настроението с похвати като писане на ранг с к накрая и др.

На мен не са ми се изчерпали тезите просто чаках Ноториус да отговори на последния ми дълъг пост ама той почна да флууди и не стана работата нещо. Иначе относно това, че съм написал ранг с "к" признавам, че доста елементарна грешка направих.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2007 23:08

Indiana Jones™ написа:
На мен не са ми се изчерпали тезите просто чаках Ноториус да отговори на последния ми дълъг пост ама той почна да флууди и не стана работата нещо. Иначе относно това, че съм написал ранг с "к" признавам, че доста елементарна грешка направих.

К...

ККК?!?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2007 23:09

Indiana Jones™ май започна да си го връща за всичките линкове, дето ви намираше през годините ...

Профил ICQ WWW

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2007 23:22

Сега ще ви кажа според мен защо искам този гаден народ циганския и турския етнос да бъде изгонен от границите на родината ми. Искам да заявя, че обвиненията ми към тази обществена смет не са на биологична основа,т.е. няма расизъм.

- Културата им е твърде опасна за малодушното ново поколение, става ми тъжно като гледам разни 14 годишни попикани дрисли да въртят дупе на мазен кючек, след като прадедите й са били колени на такава музика.
- Навиците им са отвратителни и нечовешки - мизерният им бит, неграмотността и склонността към престъпления
- Сблъсъкът между българския и другите мургави етноси не носи нищо добро първите заради културните различия и битовия манталитет, предвид нехайството на държавата.
- Нежеланието на малките лайненца наречени циганя да се впишат в обществото по някакъв начин и да бъдат полезни. И не, не е виновна държавата. Тя гледа тях като майка , а нас българите - като мащеха, пренебрегваща чуждите си деца пред своите, и пак недъгавите мангалски манафи ги мързи да работят и да си стъпят на краката.
- и още много други причини, но трябва да лягам, за да презаредя малко... Имам чувството, че хубавите дискусии в тоя форум стават баш когато съм най-зает и изморен
:D

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2007 23:55

ККК - Каменица, Кебапчета и Кючек...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2007 00:13

AcTivE написа:
Искам да заявя, че обвиненията ми към тази обществена смет не са на биологична основа,т.е. няма расизъм.

Оооо не не не не не не
Щом не ги харесваш значи е расизъм
Тъй рече Заратуст... ъъъ тоест ТЪЙ РЕЧЕ ИНДИАНА!
И ТЕ ТАКА!

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2007 12:11

Сега не искам сам да си цитирам мнението от преди няколко дни, замо ще кажа че в същият ден съобщиха за дете (българче) наръгало с нож свой съученик. По чудо няма убити. Обаче в репортажа припомнха за събитията от последната година, когато имахме няколко случая на деца убили други деца и само обсъжданият в тази тема е извършен от етнически турци. така че си правете изводите.

Сега за циганите е друга тема, но специялно турците по бит и култура с нищо не се различават от българите. Иди в някое българско село (сега се сещам за Самоков) и ще видиш същата селяния, каквато и в турските села. Обратно пък аз лично познавам турци, които са много културни и с нищо не се различават от нас освен по иментата. Правете си изводите.

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2007 13:26

Sirius написа:
Indiana Jones™ май започна да си го връща за всичките линкове, дето ви намираше през годините ...

Гхахахахахахаха :lol: , при това доста злобно :D .

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost