Цитат:
Не, не може
Расизъм - омраза на расова основа
Аз нямам нищо против расата... само против конкретната нация и народа й
И впрочем не мразя всичко чуждо а само едно точно определено чуждо нещо
Така че да, мразя турци и не, не съм расист
Глупако, не видя ли цитата, в който ти дадох определение за расизъм. Не означава да мразиш само на расова основа, а и на национална ама ти си толкова тъп, че даже и не си си направил труда да го прочетеш. А за това, че мразиш само определено чуждо нещо няма значение, нали мразиш ВСИЧКО турско. Малко ли е?
Относно "противоречията" ми. В първите два цитата няма нищо противоречиво. Не съм казал, че и преди Волен е нямало такива изказвания, просто казвам, че сега зачестиха. Относно това, че рядко псувам. Има разлика между рядко и никога. Аз съм в тоя форум повече от 3 години. Питай, който щеш от хората регнати по моето време, че съм псувал по-малко от 90% от форумци. Само 2-3 някой да ме е изкарвал извън нерви толкова много като теб, че да почна да псувам. Пък и ти все едно, че не псуваш. Относно чалгарите. За пореден път казвам, че аз казах "масата чалгари", а ти каза "всички турци". Там дето съм казал, че чалгарите са прости не съм уточнил за каква част става въпрос, което направих после. Затова, че не класифицирам хората по музикалните вкусове. Ми да вярно е. Аз тебе не съм те оплюл понеже си чалгар, а заради малоумното ти изказване. Това, че си чалгар е просто пример, че ПОВЕЧЕТО (не всички), чалгари, които съм виждал са прости. Пък и аз няма да тръгна да пиша "да се трепат чалгарите" ако някой чалгар умре за разлика от теб, както написа за турците.
Цитат:
Тъп си защото си противоречиш непрекъснато
Това вече го оборих по-горе.
Цитат:
Тъп си защото ясно съм написал "не ми пука" а ти ме убеждаваш че ми пука
Както казах вече няма значение дали ти пука или не. Просто дразниш с надменното си пренебрежение.
Цитат:
Тъп си защото половината ти аргументи са безсмислени
За пореден път казваш нещо, за което не си казал защо е така. Ако под безсмислени имаш предвид противоречиви то аз вече се изказах по-горе по тоя въпрос.
Цитат:
Тъп си защото отказваш да се замислиш над въпроса преди да се хвърлиш със зъби, нокти и обиди в него
Не аз казах "Да се трепат турците не ми пука" или нещо от сорта.
Цитат:
Тъп си защото природата е жестока
Прав си жестока е щом има такива изроди като теб да се подиграват със смъртта.
Цитат:
Доволен?
От една страна доста ме изнерви, но от друга понякога ми харесва да храня тъпаци като теб. Така че не мога да кажа точно дали съм доволен.
Иначе хубаво не си затапен, но това не пречи да продължаваш да ръсиш глупости. И тука не става въпрос за отстъпване. Нали това е форум, в който всеки си казва мнението. Защо трябва да отстъпвам? Относно това, че приравнявам фрости към теб.
Фрости написа:
Цитат:
А щом са рязани чаршави да си турят по един рязан хуй в устата и гъза аз мисля че българи пък то мангали.Да се избиват и без това са черна непотребна мусалманска сган с педалски наклоности и резани пишки НА БЕСИЛОТО ЦИГАНИ ДОЛНИ ВАШТА МАМА !
Ти написа:
Цитат:
Абе да се избиват резаците бе, на кой му пука? Колкото по-малко са толкова по-добре
Доста сходни мнения, не мислиш ли?
Frosty написа:
Абе Индиана какво си ни затапил ? На нас като ни писна едни и същи простотии да четем незначи че си ни затапил
Точно пък ти си най-затапения. Защото докато Нотириус поне се опитва да се аргументира ти нищо не казваш. Така че или си затапен или си прекалено тъп да напишеш пост по-дълъг от 1 ред.