Автор |
Съобщение |
shantararam
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 20:50
20:03 - Уау, егати якия ден...
21:45 - ебал съм го и смотания ден... жалко че от айрян не се напива
...
що човек като напрай нещо хубаво, и трябва да му се връща винаги тройно... ама със зло...
явно за един миг щастие, тряя да получиш тройна доза болка...
поздрав с Accept - Metal Heart за всичко дето още мърда в тая жега!
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
 |
Zerkiel
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 21:12
бачкане =/ студената биричка обаче убива скуката заедно с френдове след мачлета в близкото даскало събота и неделя =)
___________________________________ Black You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 22:33
Тъкмо изгледах филма Battle Royale и останах без думи.Този филм всеки трябва да го изгледа.Става дума за 42 ученици(9 клас) които са изпратени на остров и трябва да се избият и да остане само един,но имат и време от 3 дни,ако има повече от един живи на 3-тия ден всички останали ще умрат.На всеки дават на рандом принцип оръжие,може да им се падне брадва,пистолет или пък ветрилце или лента за глава.ГОлямо мазало стана,най-добрите приятели се изпозаклаха с ками и ножове,други действаха като в якуза и направиха банди.Но тук идва и един единак който през целия филм неказва и дума,който когато убиха една пачавра не трепна за разлика от другите които направо полудяха той е Казуо Кирияма.От книгата по която е филма се знае че при катастрофа нещо става с една част от мозъка му и той не изпитва никакви човешки чувства като радост или мъка,убива без съжаление съучениците си.На него му се пада именно ветрило и още от старта една банда го сгащва и тъкмо му се присмиват на уръжието му когато хваща ръката на един който има узи и избива 4 наведнъж.След като е взел узи и колт питон .357 се започва голямата касапница като общо избива 13 от 42-та си съученика,други 7 ги избива една женска а другите взаимно.Голям филм,вземете го и ще се изкефите.Има го в замунда и както каза един от замунда - "Ей такъв сървайвър искам да има" 
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 23:40
До сега играх баскет в едно начално училище(жалко, че ги нямаше учениците...обичам тези малки палавници ) обаче стана лееко тъмно и се прибрах.Смърдя на пот.Нищо ще изкарам още месец без баня!!!Аз съм мъжка Цензура!
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 23:53
Чакам да свърши пачването на Тибериум Уорс, за да мога да поцъкам в Нета.Иначе преди това бяхме с няколко колеги в нас и гледахме Бързи и Яротсни 2 с Ейч-Ди качество. След това си правехме пейка парти, както обикновено, след това с повечето си тръгнаха и аз и едно момче отидохме да перем дартс в едно заведение. След като две поредни игри бях брутално рззмазан се качихме на едно такси той ма дропи до пазара дето е до нас и си продължи за към тях си. Общо зето нишо интересно
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 07:42
Disturbеd написа: The Chameleon написа: Опааа.. и аз нагъвам ракийката сега Пусто да е таз Пещерска няма нищо общо с гадната домашна вчера  Е баш домашната няма нищо общо с гнусната Пещерска :Р Друго си е Калугеровската Крушова, Ямболската Сливова, или Бургас 63  Пещерската - само Специална или Отлежала  Другото е мега помия :Р Иначе... днес - тренировка по пейнтбол - супер стана. После - климатик и филми. ШАЙЗЕ !! Ако капнат кинти от бач - още тренировки  Ако не - след 1-2 седмици :Р
Бургаска мускатова.. ау..
Сега отивам да ям и да си направя кафе.. като всеки ден.. пф
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 07:45
Ядох, пих кафе, все още не съм си лягал. Гледа ми се някое deathmatch мачленце ама ме мързи да тегля. Чакам си резултатите от секви лайна и се чудя не трябва ли да легна... абе педеразка работа и на всичкото отгоре снабдителя ми замина на море и ся съм на сухо  оф ще направя една дота *^_^*
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 10:16
Аз пък никога не ям преди първото кафе  Сега си направих едно... Jacobs Aroma, не беше зле, ама предпочитам да си взимам кафето мляно (смес - 2 арабика : 2 робуста, става ПЕР ФЕКТ НО !). Гледах 2 епизода от The Mars Daybreak и се мажа с дефламол. Работата стана, петък ще пуцаме цял ден 
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 10:22
В момента мязам на фиешън чалгар. *.* И трябва да ходя в съда облечен по тоя начин.
П.П. Дейба!
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 11:16
Цял месец бях на село без никъв комп.Сега седя гледам,к'во става у форума и чакам да дойде август,че тогава ще получа 1 ГБ RAM и нова видео карта.йей!
П.П.Де'ба тая тема 40 страници стана. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 13:07
Имам 4.50 на изпита по литература ^^ Само по себе си не ми харесва особено , но в комбинация с история предварителен 5.50 съм почти сигурен, че ще го добутам до право. Балът ми е 27.50 от максимален 30 и някакси се виждам студентче. Ала с0при, срце, до 6.август ще треперя. Класирането ми излиза тогава  Хех, ми то било мнооого яко да си кандидат-студент и да ловиш високи оценки 
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 13:40
Ахахахах, ВЯТЪР! ДНЕСКА Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ДЕН, УААААААААААААААААААГХ!
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
Lord of the dreams
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 15:07
Pеnnywise написа: [b]До сега играх баскет в едно начално училище
Да не е било Илия Блъсков?
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 15:12
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 16:07
Ахаха... Нежи, познат като Cantodea готви нещо като супа от яйца, а аз му се смея. ^_^ Be jelaouuuus! ^_^
"Аз попринцип яйцата ги ям като еднородна смес..." xD
------
Draconian - The Solitude
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 16:47
Тая тема доста се разрастна 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 17:00
Morphia написа: Ахаха... Нежи, познат като Cantodea готви нещо като супа от яйца, а аз му се смея. ^_^ Be jelaouuuus! ^_^
"Аз попринцип яйцата ги ям като еднородна смес..." xD
------
Draconian - The Solitude
е то само като гледаш нежи ти става смешно, камо ли като прави супа(о.О) с яйца(о.О)
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Zerkiel
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 03:25
започвам да пиша...часовника показва 4:09. за 1-ви път от много време не е жега, а е някак хладно...приятно. мамка му започнах пост-а с някаква мисъл. забравих я. чака ме бачкане =/ трябва си оправя режима особено с тренировките по кендо за пореден път ще си легна с изгряващото слънце сетих се има надежда...къде беше, да е то го...бавно отварям опаковката внимателно взимам малкото розово хапче...поглъщам със значително количество вода.
----
Мелатонинът е вещество, което нормално се синтезира в мозъка от аминокиселината триптофан. бла-бла ... а да ето я яката част: Човешкият огранизъм синтезира по-голямо количество мелатонин с настъпването на нощта. Максимални стойности се достигат към 2-4 ч сутринта и намаляват с настъпване на на утрото. прецакан съм -_-
последният път когато прибегнах към употребата на това противно "нещо" ( не го харесвам въпреки, че е полезно )
спах в продължение на 21 часа събуди ме "кофти тръпка" след като баща ми разбрал, че нещо не ми се става прибегнал към трика с ледената вода и кофата.
тъпо ми е =/ е к'во сега нали за това е темата (4:26) или пиша адски бавно или просто пиша много бавно...
звук...мелодия нещо приятно за ушите
ще го споделя =)
Zoesch - Our Burning Empires
апчето трябва да почне да бачка след около час
лека :Д
___________________________________ Black You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
|
|
|
|
 |
Алминаторa10322
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 08:39
Lord of the dreams написа: Pеnnywise написа: [b]До сега играх баскет в едно начално училище Да не е било Илия Блъсков?
Това ми звучи като някакъв интернат 
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 10:38
Нема скука ... намерих един мод за Диабло 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|