Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2007 20:50

20:03 - Уау, егати якия ден...

21:45 - ебал съм го и смотания ден... жалко че от айрян не се напива

...

що човек като напрай нещо хубаво, и трябва да му се връща винаги тройно... ама със зло...

явно за един миг щастие, тряя да получиш тройна доза болка...

поздрав с Accept - Metal Heart за всичко дето още мърда в тая жега!

Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2007 21:12

бачкане =/ студената биричка обаче убива скуката заедно с френдове след мачлета в близкото даскало събота и неделя =)

You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2007 22:33

Тъкмо изгледах филма Battle Royale и останах без думи.Този филм всеки трябва да го изгледа.Става дума за 42 ученици(9 клас) които са изпратени на остров и трябва да се избият и да остане само един,но имат и време от 3 дни,ако има повече от един живи на 3-тия ден всички останали ще умрат.На всеки дават на рандом принцип оръжие,може да им се падне брадва,пистолет или пък ветрилце или лента за глава.ГОлямо мазало стана,най-добрите приятели се изпозаклаха с ками и ножове,други действаха като в якуза и направиха банди.Но тук идва и един единак който през целия филм неказва и дума,който когато убиха една пачавра не трепна за разлика от другите които направо полудяха той е Казуо Кирияма.От книгата по която е филма се знае че при катастрофа нещо става с една част от мозъка му и той не изпитва никакви човешки чувства като радост или мъка,убива без съжаление съучениците си.На него му се пада именно ветрило и още от старта една банда го сгащва и тъкмо му се присмиват на уръжието му когато хваща ръката на един който има узи и избива 4 наведнъж.След като е взел узи и колт питон .357 се започва голямата касапница като общо избива 13 от 42-та си съученика,други 7 ги избива една женска а другите взаимно.Голям филм,вземете го и ще се изкефите.Има го в замунда и както каза един от замунда - "Ей такъв сървайвър искам да има" :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2007 23:40

До сега играх баскет в едно начално училище(жалко, че ги нямаше учениците...обичам тези малки палавници :oops: :o ) обаче стана лееко тъмно и се прибрах.Смърдя на пот.Нищо ще изкарам още месец без баня!!!Аз съм мъжка Цензура!

Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
Fear of the dark,fear of the dark
I have a phobia that someone's always there

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2007 23:53

Чакам да свърши пачването на Тибериум Уорс, за да мога да поцъкам в Нета.Иначе преди това бяхме с няколко колеги в нас и гледахме Бързи и Яротсни 2 с Ейч-Ди качество. След това си правехме пейка парти, както обикновено, след това с повечето си тръгнаха и аз и едно момче отидохме да перем дартс в едно заведение. След като две поредни игри бях брутално рззмазан се качихме на едно такси той ма дропи до пазара дето е до нас и си продължи за към тях си. Общо зето нишо интересно

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2007 07:42

Disturbеd написа:
The Chameleon написа:
Опааа.. и аз нагъвам ракийката сега :D

Пусто да е таз Пещерска няма нищо общо с гадната домашна вчера :lol:

Е баш домашната няма нищо общо с гнусната Пещерска :Р Друго си е Калугеровската Крушова, Ямболската Сливова, или Бургас 63 8) Пещерската - само Специална или Отлежала :) Другото е мега помия :Р

Иначе... днес - тренировка по пейнтбол - супер стана. После - климатик и филми. ШАЙЗЕ !! Ако капнат кинти от бач - още тренировки 8) Ако не - след 1-2 седмици :Р

Бургаска мускатова.. ау..

Сега отивам да ям и да си направя кафе.. като всеки ден.. пф

Профил ICQ Skype WWW

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2007 07:45

Ядох, пих кафе, все още не съм си лягал. Гледа ми се някое deathmatch мачленце ама ме мързи да тегля. Чакам си резултатите от секви лайна и се чудя не трябва ли да легна... абе педеразка работа и на всичкото отгоре снабдителя ми замина на море и ся съм на сухо :cry: оф ще направя една дота *^_^*

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2007 10:16

Аз пък никога не ям преди първото кафе :) Сега си направих едно... Jacobs Aroma, не беше зле, ама предпочитам да си взимам кафето мляно (смес - 2 арабика : 2 робуста, става ПЕР ФЕКТ НО !). Гледах 2 епизода от The Mars Daybreak и се мажа с дефламол. Работата стана, петък ще пуцаме цял ден :oops:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 10:22

В момента мязам на фиешън чалгар. *.* И трябва да ходя в съда облечен по тоя начин. :shock:
П.П. Дейба!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 11:16

Цял месец бях на село без никъв комп.Сега седя гледам,к'во става у форума и чакам да дойде август,че тогава ще получа 1 ГБ RAM и нова видео карта.йей!
П.П.Де'ба тая тема 40 страници стана. :shock:

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 13:07

Имам 4.50 на изпита по литература ^^ Само по себе си не ми харесва особено , но в комбинация с история предварителен 5.50 съм почти сигурен, че ще го добутам до право. Балът ми е 27.50 от максимален 30 и някакси се виждам студентче. Ала с0при, срце, до 6.август ще треперя. Класирането ми излиза тогава :) Хех, ми то било мнооого яко да си кандидат-студент и да ловиш високи оценки :)

Профил ICQ WWW

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 13:40

Ахахахах, ВЯТЪР! ДНЕСКА Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ДЕН, УААААААААААААААААААГХ!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 15:07

Pеnnywise написа:
[b]До сега играх баскет в едно начално училище

Да не е било Илия Блъсков?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 15:12

Довечера тръгвам за приморско :) :) :)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 16:07

Ахаха... Нежи, познат като Cantodea готви нещо като супа от яйца, а аз му се смея. ^_^ Be jelaouuuus! ^_^

"Аз попринцип яйцата ги ям като еднородна смес..." xD

------

Draconian - The Solitude

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 16:47

Тая тема доста се разрастна :D

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 17:00

Morphia написа:
Ахаха... Нежи, познат като Cantodea готви нещо като супа от яйца, а аз му се смея. ^_^ Be jelaouuuus! ^_^

"Аз попринцип яйцата ги ям като еднородна смес..." xD

------

Draconian - The Solitude

е то само като гледаш нежи ти става смешно, камо ли като прави супа(о.О) с яйца(о.О)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2007 03:25

започвам да пиша...часовника показва 4:09. за 1-ви път от много време не е жега, а е някак хладно...приятно. мамка му започнах пост-а с някаква мисъл. забравих я. чака ме бачкане =/ трябва си оправя режима особено с тренировките по кендо за пореден път ще си легна с изгряващото слънце сетих се има надежда...къде беше, да е то го...бавно отварям опаковката внимателно взимам малкото розово хапче...поглъщам със значително количество вода.
----
Мелатонинът е вещество, което нормално се синтезира в мозъка от аминокиселината триптофан. бла-бла ... а да ето я яката част: Човешкият огранизъм синтезира по-голямо количество мелатонин с настъпването на нощта. Максимални стойности се достигат към 2-4 ч сутринта и намаляват с настъпване на на утрото. прецакан съм -_-
последният път когато прибегнах към употребата на това противно "нещо" ( не го харесвам въпреки, че е полезно )
спах в продължение на 21 часа събуди ме "кофти тръпка" след като баща ми разбрал, че нещо не ми се става прибегнал към трика с ледената вода и кофата.
тъпо ми е =/ е к'во сега нали за това е темата (4:26) или пиша адски бавно или просто пиша много бавно...
звук...мелодия нещо приятно за ушите
ще го споделя =)
Zoesch - Our Burning Empires
апчето трябва да почне да бачка след около час
лека :Д

You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2007 08:39

Lord of the dreams написа:
Pеnnywise написа:
[b]До сега играх баскет в едно начално училище

Да не е било Илия Блъсков?

Това ми звучи като някакъв интернат :roll:

"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2007 10:38

Нема скука ... намерих един мод за Диабло :D

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: