Автор |
Съобщение |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 22:30
X-Change написа: Ехх, дааа , дъвките "Турбо", а къде останаха видеокасетките където един човек озвучаваше всички актьори във филма 
... и то жена с говорен дефект и монотонна интонация... впрочем, Терминатор 1 има такъв дублаж, беше много забавно Арнолд с женски глас ! 
|
|
 |
Canis Lupus
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 22:38
AcTivE написа: X-Change написа: Ехх, дааа , дъвките "Турбо", а къде останаха видеокасетките където един човек озвучаваше всички актьори във филма  ... и то жена с говорен дефект и монотонна интонация... впрочем, Терминатор 1 има такъв дублаж, беше много забавно Арнолд с женски глас ! 
Точно за него се бях сетил, като писах
Ехх, младост...
А какво презаписване на аудиокасетки ставаше... 
|
|
|
|
 |
Scar
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 22:45
Никога няма да забравя албумите чипикао с покемоните когато влизаш в клас и те посрещат радостните гласове " ЕЕЕЕЕее имам <инсерт рандом покемон нейм тук> на повтарящо,менкам го ама за 10.Дай да видя твойте да видя дали ще си харесам някои ".Просто това беше невероятна емоция за времето си и лично аз никога няма да забравя тея времена...
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
 |
harlii
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 23:18
по темата за покемон най- редкия бе мю 2
___________________________________ В секса е като покера ако нямаш добър партньорр трябва да разчиташ на добра ръка
Не исках да се женя ожених се,не исках деца имам 2
Знам какво искам от живота,ама тя не ще...
|
|
|
|
 |
Scar
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 00:54
При нас беше Чаризард.Много малко хора го имаха а пък още по малко да им се повтаряше...ееех налегна ме носталгията ;/
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 01:13
pokemon ?! ВТФ? тва е 2000++ бе дяца!
Маниите на 90те бяха миришешти листчета, ножове пеперудки, маратонки адидас, дъвки турбо. Ся маниите се менят през около 2 год, така че има разлика в тез на набор 86,88,90 анд со он. ма то като гледам то 1/2 от вас са родени през средата на 90те...
Никога не можете да узнаете чувството, което изпитваш при погледа на огромен GameBoy в ЦУМ. Магията около него, хората... нещо уникално. Нито можете да си представите с каква радост е посрещано новото Лего(ако имаш пари), което е в кутия с размери 20 на 20. Кой от вас знае какво е ATCO(ATKO). !??!?!
Колко от вас имат нелегално записвани чалга касети с мноогоо стара чалга?
Видеокасетите(поне тези със анимациите) ги озвучаваше един мъж, който дори вкарваше неква интонация... и все пак спомена е незабравим
Това е духа на 90те. Това е духа на нашето детство(ние=Тези родени преди 90та година)
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Graendal
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 01:24
За филмите защо ли се сещам, че всички бяха пък озвучавани от мъж ?!
Ениуей, незнаете в каква радост бях като ми се падна Батмобила от Турботата......леш....после ми са падна още 3 пати 
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 04:04
90-те знаци на епохата:
Дъвките Турбо!
Фогисите (искам с бомба, искам с бомба).
Първите кроасаниа Смаки
Бонбон кабел
Чипикау
Събери всички картинки в албум и ги изпрати
Никога нищо не събрах
Уолт дисни всяка неделя и събота от 19:00 по канал 1
Кой не е плакал на цар лъв
Часът на Уорнар брадърс всеки петък по акнал едно от 17:30
Милион и едно желания
Шоу невада "НААААААгоре. нааааадолу".
Първите пиратки
Шапките с осем шева
маратонките със светещи пети
маратонките с камерки
Ефир две
Минингите СДС-БСП!!!
Инфлацията
Волтрон Защитникът на вселената
Конникът и звездните шерифи
Стартрек
Марките
Доларите
Екюто
Купоните
Мобифоните
Пирамиди и фараони
радка пиратка
първите БМВ и Мерцедеси
СИК срещу ВИС
Ауди още не беше луксозна кола
Пейджърите
Нямаше ни джиесеми ни интернет
После се появиха
Супер Марио-конзолите трминатор
Апаратите с жетони
После първите плей стейшън клубове 2 лева на час
Навлизаме в златните години:
Първите компютърни клубове 1 лев на час
Уиндоус 98
Star craft
И другите игри
Първият ми компютър
Всичко се теглеше без контрол
Ама нета беше по-бавен
през телефон баце
Баце не беше модерен израз
2000г. милениума
КРАЙ
Ебаси ще се разрева още малко 
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 08:47
Адаш, ние тука си имаме : Иво СкАпото  ( ака Сянката )
Този кожодер продаваше карти Меджик... и тъй като беше преди доста години, нямало е как да поръчваме онлайн и тем подобни, та вземахме от него.. хехе, княза да изръси повече от 200 кинта за тез простотии (; Не че аз съм на много по-добро дередже...
---------
Носталгия... Актив, ти не можеш да ме върнеш в миналото, защото аз принципно съм там (; Много повече предпочитам отминалите години пред тези сега.. вярно остават още няколко години до 2010 , но спокойно мога да кажа, че в моите очи 90-те са в ПЪТИ по-добри от първото десетилетие а 21 век... Нещата са толкова по-различни от тогава.. по-зле са. Времената тогава бяха много по-спокойни, младежта не беше така груба, деградирала, развратена.. Наистина прекрасни мигове изкарах през тез 90 (;
-------
Някой , ако може да ми намери старите версии на Междузвездни войни с български дублаж.. Дарт Вейдър имаше наистина добри реплики с таз интонация.. ахахах :Д
п.п. В момента не съм много в състояние да говоря по тази тема.. не мога да си събера мисълта пък и се натъжих...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Wong Fei Hung
|
 |
Мнения: 210 Местоположение: ...in a galaxy far, far away...
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 09:04
Голяма носталгия ме обзе и мен по тези наистина безгрижни времена - събираш дъвки "Турбо", гледаш "Волтрон", "Костенурките Нинджа", че дори и "Ну погоди!" (от още по-далечните времена), когато ти купят нещо от "Кореком" (Kinder Surprise, Mars, M&M's) с долари обменени на кой знае какъв курс, направо си беше върхът  и като си купиш някоя по-завъртяна стока, дето има етикетче "Made in Japan, USA, West Germany" всички те гледаха сякаш си някакъв извънземен  Помня и първото видео което си взехме (още работи) "Telefunken" (през далечната 1989), на което изгледах един тон филми с озвучаване тип "one-man show"... Ееех, младост, безгрижно детство, безоблачни дни и щастливи спомени  Темата успя да ме разчувства, благодаря на автора...
___________________________________ http://gmbd.eu/blog http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 09:14
А къде изчезна конника и звездните шерифи и филмчетата по нова като железния човек,спайдер мен и фантастичната четворка-всички ги даваха до 13 епизод  .
Също така си спомням един лозунг от някакъв протест-"имате крака,вървете си пеша"  абе може да съм 91 ама имам адски много спомени от много ранно детство още като живеех в студендски град.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 09:18
Липсват ми тия години още заеби помнч как се ходеше в едно кафе с "големите" да играеме на джаги и там другите игри...даваха сека събота и неделя преди новините Аладин или некое друго детско...сънчо все още беше жив,дъвките турбо,зимата със шейните чук и гек кво ставаше...стана ми мъчно за онези времена  а и забравих да кажа че тогава имах Цар Лъв на касетка с дублаж на бг (пак един единствен глас при това женски), а имаше субове на арабски и некви цифрички отгоре по което си личеше че тва си беше презаписвано и не на последно място "Мишки Рокери От Марс"
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
Canis Lupus
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 11:50
Помня как във 2 клас ходехме в една малка зали4ка 5х2 метра точно срещу училище, да играем на "Мустафата", Стреет Фигхтер, Контра...
Един път отидохме по време на час и учителката дойде и ни изкара оттам  (Развали ни кефа)
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 12:57
Волтрон... костенурките... аркадните игри... шоуто на Тодор Колев (култ)... "турбо"-то... помня и картинките които се събираха... годините на количките Machbox... чудя се как никой не спомена прохождането на БГ рапа  ... нужно е и да кажа, че тогава се роди мянията ми по стратегиите и РПГ-тата (дъ гууд олд СтарКрафт&Диабло&АйсУиндДейл... в зала ги играх, разбира се)... маниашки години си беха.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 16:09
Andrey358 написа: 90-те знаци на епохата: ...
Андрей, поклон. Върна много спомени.
Хамелеоне, прав си че нравите много се промениха от тогава, ама известна част от носталгията не е точно по маратонките с лампички и фогисите, а по... детството. Всички времена си имат характерни особености, но детството ни е само едно. Не би ли искал да се върнеш назад, преди всички грижи и задължения, преди да знаеш че света се управлява от масони?
Аз искам.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 23:26
О, сетихте се за добрите стари Костенурки, а? Е, аз пък още си ги гледам. Очаквам идния филм с нетърпение. Майко, само да го изкарат с прилично качество, ще го изгледам 50 пъти подред!
Трейлър, ако някой не го е гледал:
http://youtube.com/watch?v=Uxzs383APso
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 23:28
A Beast Wars...? Липсва ми :/
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 23:29
Disturbеd написа: A Beast Wars...? Липсва ми :/
O, те бяха по-култ и от Волтрон. Просто незаменими..
Осссссинаторррр, зззза бой!
EDIT: Дист, казваше се Леотроп. И двата сезона ги бях изтеглил по едно време, но после ги изтрих...по погрешка. Няма да ти казвам колко ме бе яд тогаз...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 23:31
Леотрон ми беше любимец  Баси, дори не съм сигурен дали така се казваше... :/
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 23:47
Най-добрият беше динобот оня пича раптора не тиранозавъра. 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|