Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Кефеха ли ви 90-те? (+16)

Да    82%  82%  [ 59 ]
 Не    18%  18%  [ 13 ]
Общо гласове : 72
Автор Съобщение

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2007 22:30

X-Change написа:
Ехх, дааа , дъвките "Турбо", а къде останаха видеокасетките където един човек озвучаваше всички актьори във филма :)

... и то жена с говорен дефект и монотонна интонация... впрочем, Терминатор 1 има такъв дублаж, беше много забавно Арнолд с женски глас ! :lol:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2007 22:38

AcTivE написа:
X-Change написа:
Ехх, дааа , дъвките "Турбо", а къде останаха видеокасетките където един човек озвучаваше всички актьори във филма :)

... и то жена с говорен дефект и монотонна интонация... впрочем, Терминатор 1 има такъв дублаж, беше много забавно Арнолд с женски глас ! :lol:

Точно за него се бях сетил, като писах :lol: :lol:
Ехх, младост...
А какво презаписване на аудиокасетки ставаше... :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2007 22:45

Никога няма да забравя албумите чипикао с покемоните когато влизаш в клас и те посрещат радостните гласове " ЕЕЕЕЕее имам <инсерт рандом покемон нейм тук> на повтарящо,менкам го ама за 10.Дай да видя твойте да видя дали ще си харесам някои ".Просто това беше невероятна емоция за времето си и лично аз никога няма да забравя тея времена...

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2007 23:18

по темата за покемон най- редкия бе мю 2

Не исках да се женя ожених се,не исках деца имам 2

Знам какво искам от живота,ама тя не ще...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2007 00:54

При нас беше Чаризард.Много малко хора го имаха а пък още по малко да им се повтаряше...ееех налегна ме носталгията ;/

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2007 01:13

pokemon ?! ВТФ? тва е 2000++ бе дяца!
Маниите на 90те бяха миришешти листчета, ножове пеперудки, маратонки адидас, дъвки турбо. Ся маниите се менят през около 2 год, така че има разлика в тез на набор 86,88,90 анд со он. ма то като гледам то 1/2 от вас са родени през средата на 90те...

Никога не можете да узнаете чувството, което изпитваш при погледа на огромен GameBoy в ЦУМ. Магията около него, хората... нещо уникално. Нито можете да си представите с каква радост е посрещано новото Лего(ако имаш пари), което е в кутия с размери 20 на 20. Кой от вас знае какво е ATCO(ATKO). !??!?!
Колко от вас имат нелегално записвани чалга касети с мноогоо стара чалга?
Видеокасетите(поне тези със анимациите) ги озвучаваше един мъж, който дори вкарваше неква интонация... и все пак спомена е незабравим :)

Това е духа на 90те. Това е духа на нашето детство(ние=Тези родени преди 90та година)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2007 01:24

За филмите защо ли се сещам, че всички бяха пък озвучавани от мъж ?! :shock:
Ениуей, незнаете в каква радост бях като ми се падна Батмобила от Турботата......леш....после ми са падна още 3 пати :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2007 04:04

90-те знаци на епохата:
Дъвките Турбо!
Фогисите (искам с бомба, искам с бомба).
Първите кроасаниа Смаки
Бонбон кабел
Чипикау
Събери всички картинки в албум и ги изпрати
Никога нищо не събрах
Уолт дисни всяка неделя и събота от 19:00 по канал 1
Кой не е плакал на цар лъв
Часът на Уорнар брадърс всеки петък по акнал едно от 17:30
Милион и едно желания
Шоу невада "НААААААгоре. нааааадолу".
Първите пиратки
Шапките с осем шева
маратонките със светещи пети
маратонките с камерки
Ефир две
Минингите СДС-БСП!!!
Инфлацията
Волтрон Защитникът на вселената
Конникът и звездните шерифи
Стартрек
Марките
Доларите
Екюто
Купоните
Мобифоните :wink:
Пирамиди и фараони
радка пиратка
първите БМВ и Мерцедеси
СИК срещу ВИС
Ауди още не беше луксозна кола
Пейджърите
Нямаше ни джиесеми ни интернет
После се появиха
Супер Марио-конзолите трминатор
Апаратите с жетони
После първите плей стейшън клубове 2 лева на час
Навлизаме в златните години:
Първите компютърни клубове 1 лев на час
Уиндоус 98
Star craft
И другите игри
Първият ми компютър
Всичко се теглеше без контрол
Ама нета беше по-бавен
през телефон баце
Баце не беше модерен израз
2000г. милениума
КРАЙ

Ебаси ще се разрева още малко :cry:

Профил ICQ

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2007 08:47

Адаш, ние тука си имаме : Иво СкАпото :lol: ( ака Сянката )

Този кожодер продаваше карти Меджик... и тъй като беше преди доста години, нямало е как да поръчваме онлайн и тем подобни, та вземахме от него.. хехе, княза да изръси повече от 200 кинта за тез простотии (; Не че аз съм на много по-добро дередже...

---------
Носталгия... Актив, ти не можеш да ме върнеш в миналото, защото аз принципно съм там (; Много повече предпочитам отминалите години пред тези сега.. вярно остават още няколко години до 2010 , но спокойно мога да кажа, че в моите очи 90-те са в ПЪТИ по-добри от първото десетилетие а 21 век... Нещата са толкова по-различни от тогава.. по-зле са. Времената тогава бяха много по-спокойни, младежта не беше така груба, деградирала, развратена.. Наистина прекрасни мигове изкарах през тез 90 (;

-------
Някой , ако може да ми намери старите версии на Междузвездни войни с български дублаж.. Дарт Вейдър имаше наистина добри реплики с таз интонация.. ахахах :Д

п.п. В момента не съм много в състояние да говоря по тази тема.. не мога да си събера мисълта пък и се натъжих...

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2007 09:04

Голяма носталгия ме обзе и мен по тези наистина безгрижни времена - събираш дъвки "Турбо", гледаш "Волтрон", "Костенурките Нинджа", че дори и "Ну погоди!" (от още по-далечните времена), когато ти купят нещо от "Кореком" (Kinder Surprise, Mars, M&M's) с долари обменени на кой знае какъв курс, направо си беше върхът :D и като си купиш някоя по-завъртяна стока, дето има етикетче "Made in Japan, USA, West Germany" всички те гледаха сякаш си някакъв извънземен :D Помня и първото видео което си взехме (още работи) "Telefunken" (през далечната 1989), на което изгледах един тон филми с озвучаване тип "one-man show"... Ееех, младост, безгрижно детство, безоблачни дни и щастливи спомени :D Темата успя да ме разчувства, благодаря на автора...

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2007 09:14

А къде изчезна конника и звездните шерифи и филмчетата по нова като железния човек,спайдер мен и фантастичната четворка-всички ги даваха до 13 епизод :lol: .
Също така си спомням един лозунг от някакъв протест-"имате крака,вървете си пеша" :lol: абе може да съм 91 ама имам адски много спомени от много ранно детство още като живеех в студендски град.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2007 09:18

Липсват ми тия години още заеби помнч как се ходеше в едно кафе с "големите" да играеме на джаги и там другите игри...даваха сека събота и неделя преди новините Аладин или некое друго детско...сънчо все още беше жив,дъвките турбо,зимата със шейните чук и гек кво ставаше...стана ми мъчно за онези времена :cry: а и забравих да кажа че тогава имах Цар Лъв на касетка с дублаж на бг (пак един единствен глас при това женски), а имаше субове на арабски и некви цифрички отгоре по което си личеше че тва си беше презаписвано и не на последно място "Мишки Рокери От Марс"

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2007 11:50

Помня как във 2 клас ходехме в една малка зали4ка 5х2 метра точно срещу училище, да играем на "Мустафата", Стреет Фигхтер, Контра...
Един път отидохме по време на час и учителката дойде и ни изкара оттам :lol: (Развали ни кефа)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2007 12:57

Волтрон... костенурките... аркадните игри... шоуто на Тодор Колев (култ)... "турбо"-то... помня и картинките които се събираха... годините на количките Machbox... чудя се как никой не спомена прохождането на БГ рапа :D ... нужно е и да кажа, че тогава се роди мянията ми по стратегиите и РПГ-тата (дъ гууд олд СтарКрафт&Диабло&АйсУиндДейл... в зала ги играх, разбира се)... маниашки години си беха.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2007 16:09

Andrey358 написа:
90-те знаци на епохата:
...

Андрей, поклон. Върна много спомени. :)

Хамелеоне, прав си че нравите много се промениха от тогава, ама известна част от носталгията не е точно по маратонките с лампички и фогисите, а по... детството. Всички времена си имат характерни особености, но детството ни е само едно. Не би ли искал да се върнеш назад, преди всички грижи и задължения, преди да знаеш че света се управлява от масони?

Аз искам.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2007 23:26

О, сетихте се за добрите стари Костенурки, а? Е, аз пък още си ги гледам. Очаквам идния филм с нетърпение. Майко, само да го изкарат с прилично качество, ще го изгледам 50 пъти подред!

Трейлър, ако някой не го е гледал:
http://youtube.com/watch?v=Uxzs383APso

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2007 23:28

A Beast Wars...? Липсва ми :/

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2007 23:29

Disturbеd написа:
A Beast Wars...? Липсва ми :/

O, те бяха по-култ и от Волтрон. Просто незаменими..

Осссссинаторррр, зззза бой! :lol:

EDIT: Дист, казваше се Леотроп. И двата сезона ги бях изтеглил по едно време, но после ги изтрих...по погрешка. Няма да ти казвам колко ме бе яд тогаз...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2007 23:31

Леотрон ми беше любимец :) Баси, дори не съм сигурен дали така се казваше... :/

Профил WWW

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2007 23:47

Най-добрият беше динобот оня пича раптора не тиранозавъра. ;)

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost