Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 02:00

[reid]
I. n 1. внезапно нападение; набег, налет, нахълтване, нахлуване;

Doh...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 02:11

Имам предвид raid-a в WoW. :lol:

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 02:45

Lonely ArchAngel написа:
Рейд е, когато се съберат 40 малоумници и отидат да утрепат някое особено голямо изчадийце :o

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 04:26

Ами всьщност може просто перфектен баланс в нито една игра няма а в уоуа сичко е моментно защото мн бьрзо вадят пачове а иначе мен наи си ме кефи ьндед роуга просто тва е злобата на макс и мн се кефя

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 04:40

Аз играя шаман и мога да ви кажа, че няма клас, който да ми се е изпречил до момента ! Шаманс Оувърпауърд фор да уин ! :flipFinger: Аз съм най-голямото Рro и няма по-силни от мен ! ( I am teh imba :shock: Imao - Lick my ass off suckerz) Всички сте нуубове !
Целият съм лилав от горе до долу и ставам за хилар и дпс :lol: "охранените" ловци и локове ги къртя, да не говорим расовата ми магия (Orc - Blood Fury) цепя като невидел ! :twisted:

ПС. Който не вярва, може да ме намери в Емерисс !

But I guess I dont fucking care any more...
I'm betrayed! This is the end of everything!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 12:40

Алминатора написа:
Siedun написа:
The Grim Reаper написа:
Siedun написа:
Не разбирам как можете да пишете кой клас герой е най-добър!?Не е определено дали за пвп или пве...Освен това силата на 1 герой зависи от екипировката, талант билда и човека, който седи зад компа.Тактиката, която използваш срещу даден противник също е от голямо значение.Въобще въпросът е зададен много некоректно.Всъщност ,както и да е зададен ,аз мисля ,че отговор няма.

Тактика в WoW нема.

Оо ,добре!Знчи , искаш да кажеш ,че срещу всеки клас играеш по 1 и същи начин и използваш 1 и същи магии? :shock: :shock: :shock:

И кво?Развитието на герой на WoW се свежда до закупуването на колкото може повече магии и брони и да ходиш да се биеш.Тва е.Но при една друга игра е различно.... да бе да

Хаха ,личи си колко си играл на вов.Епичните брони за 60лвл не можеш да ги купиш ,а качването на магиите е най-малкият проблем.И аз държа на мнението си ,че тактика ИМА.60лвл елф роуг съм и използвам различни магии ,за различни противници.Ако се изправя срещу друг роуг се опитвам да го държа постоянно в стън ,докато не умре.Ако примерно се бия с мейдж-убивам го за няколко секунди ,като използвам само чиип шот ,1 гауг и яко дмг...Няма да обяснявам за всеки клас...Мисля ,че това е достатъчно.

П.П. Коя е тази "друга игра" ?

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 12:45

Demonic написа:
Аз играя шаман и мога да ви кажа, че няма клас, който да ми се е изпречил до момента ! Шаманс Оувърпауърд фор да уин ! :flipFinger: Аз съм най-голямото Рro и няма по-силни от мен ! ( I am teh imba :shock: Imao - Lick my ass off suckerz) Всички сте нуубове !
Целият съм лилав от горе до долу и ставам за хилар и дпс :lol: "охранените" ловци и локове ги къртя, да не говорим расовата ми магия (Orc - Blood Fury) цепя като невидел ! :twisted:

"PRO на WoW" heh rofl omfg
Сега Battle.Net Forums са down. Ще цитирам по памет "BRAINLESS GRIND+noob gank shit+show your shiny gear in Orgrimmar/Ironforge after/Coooooool/ after 6 months BARINLESS raid with 39 idiots on Ventrilo.
Have fun.
Да имам акаунт и съм играл достатъчно.Яко набутвация.
Да цъкам си Broodwar i War3,там поне се изискват умения, въпреки не пълната балансираност на уъркрафта и до момента. FUK U BLIZZ заебаха уъркрафта заради тъпия wow.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 12:53

Mu3EpHuK написа:
Demonic написа:

"PRO на WoW" heh rofl omfg
Сега Battle.Net Forums са down. Ще цитирам по памет "BRAINLESS GRIND+noob gank shit+show your shiny gear in Orgrimmar/Ironforge after/Coooooool/ after 6 months BARINLESS raid with 39 idiots on Ventrilo.
Have fun.
Да имам акаунт и съм играл достатъчно.Яко набутвация.
Да цъкам си Broodwar i War3,там поне се изискват умения, въпреки не пълната балансираност на уъркрафта и до момента. FUK U BLIZZ заебаха уъркрафта заради тъпия wow.

Fuckin' same ..
Само , че не бех достатъчно малоумен да се зарибя толкоз , че да играя в оригиналния ;) .
Кеатето си ме устройва.
<Таурен Шам хиЪр.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 13:14

Siedun написа:
Алминатора написа:
Siedun написа:
The Grim Reаper написа:
Siedun написа:
Не разбирам как можете да пишете кой клас герой е най-добър!?Не е определено дали за пвп или пве...Освен това силата на 1 герой зависи от екипировката, талант билда и човека, който седи зад компа.Тактиката, която използваш срещу даден противник също е от голямо значение.Въобще въпросът е зададен много некоректно.Всъщност ,както и да е зададен ,аз мисля ,че отговор няма.

Тактика в WoW нема.

Оо ,добре!Знчи , искаш да кажеш ,че срещу всеки клас играеш по 1 и същи начин и използваш 1 и същи магии? :shock: :shock: :shock:

И кво?Развитието на герой на WoW се свежда до закупуването на колкото може повече магии и брони и да ходиш да се биеш.Тва е.Но при една друга игра е различно.... да бе да

Хаха ,личи си колко си играл на вов.Епичните брони за 60лвл не можеш да ги купиш ,а качването на магиите е най-малкият проблем.И аз държа на мнението си ,че тактика ИМА.60лвл елф роуг съм и използвам различни магии ,за различни противници.Ако се изправя срещу друг роуг се опитвам да го държа постоянно в стън ,докато не умре.Ако примерно се бия с мейдж-убивам го за няколко секунди ,като използвам само чиип шот ,1 гауг и яко дмг...Няма да обяснявам за всеки клас...Мисля ,че това е достатъчно.

Еба го и у тактиката. Сигурно се иска големо умение да цъкнеш три бутона един след друг.

"Другата игра", и всъщност "Единствената игра" е Ultima Online. Сравнявайки тактиката в тази игра с дебилния ви WoW, мога да кажа, че сте кретени.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 13:16

Steel написа:
Lonely ArchAngel написа:
Рейд е, когато се съберат 40 малоумници и отидат да утрепат някое особено голямо изчадийце :o
Що 40?Може и да са 6

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 13:23

Sorry за flooda,но навремето 2002-3 имаше подобни идиотии, кой е най-добрият герой на War3.
Явно простотията се увличава с времето.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 13:24

The Grim Reаper написа:
Siedun написа:
Алминатора написа:
Siedun написа:
The Grim Reаper написа:
Siedun написа:

Тактика в WoW нема.

Еба го и у тактиката. Сигурно се иска големо умение да цъкнеш три бутона един след друг.

"Другата игра", и всъщност "Единствената игра" е Ultima Online. Сравнявайки тактиката в тази игра с дебилния ви WoW, мога да кажа, че сте кретени.

Не съм казал ,че трябват големи умения за да играея вов....И извинявай ама Ultima Online е "малко" старичка и не може да се сравнява с вов.Всъщност ,всеки си има предпочитания ,като предпочитанията на над 6 милиона човека са като моите :) .В това отношение разбира се.
П.П. Дааааааааа ,и аз бих искал Старкрафт 2 вместо вова ама нема...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 13:24

Mu3EpHuK написа:
Sorry за flooda,но навремето 2002-3 имаше подобни идиотии, кой е най-добрият герой на War3.
Да ама уаркрафт е почти перфектно балансирана за разлика от уоу

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 13:31

WannaBe написа:
Mu3EpHuK написа:
Е че на УоУ какво и е небалансираното? (освен че warriora е небалансирано мизерен)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 13:35

Steel написа:
WannaBe написа:
Mu3EpHuK написа:
Е че на УоУ какво и е небалансираното? (освен че warriora е небалансирано мизерен)
Ми е тва че примерно с уарлока ми дето е синьо-епик,тиер 2ки не могат да ме убият

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 13:42

WannaBe написа:

Проблема е, че разни индивиди са мислят за "про" в игра, която няма нищо общо с умения.Всичко зависи от бронята/кой ще критне първи и повече кууууул/+ кои са повече/т.е. ганк/т.н. билдове са стандартизирани според пача и едва ли не всички ги използват.Освен това е пълно с разни инфантилни идиоти.Великите БГ-та ВСГ и Арати,при положение, че пуска игри при неравен брой противници от двете страни, за какво можем да говорим.А като са заговорили за "баланс",определено ордата са облагодетелствани като расови умения.Публична тайна е че остатъците от близзард/които още не са се изнесли/+новите попълнения от кол и въже, обръщат повече внимание на ордата като фракция.Просто не си струва да си губиш времето по разни райдове,да събереш н тиър комплекта, за да се перчиш в някоя столица.ПВП в тази игра няма.Единственото MMO РПГ, за което може да се каже, че е ПВП ориентирано и предлага наистина огромни възможности за различно създадени билдове и напълно различаващи се по бойна тактика отбори е Guld Wars.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 14:34

Slayer_Ov_Light написа:
1. Кире Гръчата
2. Chuck Norris
3. Останалите (има ли значение?).

Без третото.

1 авер имаше хюман джудже.

Иначе съм много зарибен на елф друид.

татко ми отряза ръката,
после аз отрязах неговата,
и той взя, че умря .

Люк Скайлокър

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 14:40

droba написа:
1 авер имаше хюман джудже.

WTF?!? :shock:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 14:43

Извинявай по точно докато се чудехме кви герои да си праим той се спря на Хюман Джудже.

татко ми отряза ръката,
после аз отрязах неговата,
и той взя, че умря .

Люк Скайлокър

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 14:43

WannaBe написа:
Steel написа:
WannaBe написа:
Mu3EpHuK написа:
Ми е тва че примерно с уарлока ми дето е синьо-епик,тиер 2ки не могат да ме убият
Това май е повече до скил, а?

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost