Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 02:00
[reid]
I. n 1. внезапно нападение; набег, налет, нахълтване, нахлуване;
Doh...
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 02:11
Имам предвид raid-a в WoW. 
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 02:45
Lonely ArchAngel написа: Имам предвид raid-a в WoW.  Рейд е, когато се съберат 40 малоумници и отидат да утрепат някое особено голямо изчадийце 
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
DirecteX
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 04:26
Ами всьщност може просто перфектен баланс в нито една игра няма а в уоуа сичко е моментно защото мн бьрзо вадят пачове а иначе мен наи си ме кефи ьндед роуга просто тва е злобата на макс и мн се кефя
___________________________________ Grubby Fan !
Die Moon !
|
|
|
|
 |
Demonic
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Siedun
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 12:40
Алминатора написа: Siedun написа: The Grim Reаper написа: Siedun написа: Не разбирам как можете да пишете кой клас герой е най-добър!?Не е определено дали за пвп или пве...Освен това силата на 1 герой зависи от екипировката, талант билда и човека, който седи зад компа.Тактиката, която използваш срещу даден противник също е от голямо значение.Въобще въпросът е зададен много некоректно.Всъщност ,както и да е зададен ,аз мисля ,че отговор няма. Тактика в WoW нема. Оо ,добре!Знчи , искаш да кажеш ,че срещу всеки клас играеш по 1 и същи начин и използваш 1 и същи магии?  И кво?Развитието на герой на WoW се свежда до закупуването на колкото може повече магии и брони и да ходиш да се биеш.Тва е.Но при една друга игра е различно.... да бе да
Хаха ,личи си колко си играл на вов.Епичните брони за 60лвл не можеш да ги купиш ,а качването на магиите е най-малкият проблем.И аз държа на мнението си ,че тактика ИМА.60лвл елф роуг съм и използвам различни магии ,за различни противници.Ако се изправя срещу друг роуг се опитвам да го държа постоянно в стън ,докато не умре.Ако примерно се бия с мейдж-убивам го за няколко секунди ,като използвам само чиип шот ,1 гауг и яко дмг...Няма да обяснявам за всеки клас...Мисля ,че това е достатъчно.
П.П. Коя е тази "друга игра" ?
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 12:45
Demonic написа: Аз играя шаман и мога да ви кажа, че няма клас, който да ми се е изпречил до момента ! Шаманс Оувърпауърд фор да уин ! Аз съм най-голямото Рro и няма по-силни от мен ! ( I am teh imba Imao - Lick my ass off suckerz) Всички сте нуубове ! Целият съм лилав от горе до долу и ставам за хилар и дпс "охранените" ловци и локове ги къртя, да не говорим расовата ми магия (Orc - Blood Fury) цепя като невидел ! ПС. Който не вярва, може да ме намери в Емерисс !
"PRO на WoW" heh rofl omfg
Сега Battle.Net Forums са down. Ще цитирам по памет "BRAINLESS GRIND+noob gank shit+show your shiny gear in Orgrimmar/Ironforge after/Coooooool/ after 6 months BARINLESS raid with 39 idiots on Ventrilo.
Have fun.
Да имам акаунт и съм играл достатъчно.Яко набутвация.
Да цъкам си Broodwar i War3,там поне се изискват умения, въпреки не пълната балансираност на уъркрафта и до момента. FUK U BLIZZ заебаха уъркрафта заради тъпия wow.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 12:53
Mu3EpHuK написа: Demonic написа: Аз играя шаман и мога да ви кажа, че няма клас, който да ми се е изпречил до момента ! Шаманс Оувърпауърд фор да уин ! Аз съм най-голямото Рro и няма по-силни от мен ! ( I am teh imba Imao - Lick my ass off suckerz) Всички сте нуубове ! Целият съм лилав от горе до долу и ставам за хилар и дпс "охранените" ловци и локове ги къртя, да не говорим расовата ми магия (Orc - Blood Fury) цепя като невидел ! ПС. Който не вярва, може да ме намери в Емерисс ! "PRO на WoW" heh rofl omfg Сега Battle.Net Forums са down. Ще цитирам по памет "BRAINLESS GRIND+noob gank shit+show your shiny gear in Orgrimmar/Ironforge after/Coooooool/ after 6 months BARINLESS raid with 39 idiots on Ventrilo. Have fun. Да имам акаунт и съм играл достатъчно.Яко набутвация. Да цъкам си Broodwar i War3,там поне се изискват умения, въпреки не пълната балансираност на уъркрафта и до момента. FUK U BLIZZ заебаха уъркрафта заради тъпия wow.
Fuckin' same ..
Само , че не бех достатъчно малоумен да се зарибя толкоз , че да играя в оригиналния  .
Кеатето си ме устройва.
<Таурен Шам хиЪр.
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 13:14
Siedun написа: Алминатора написа: Siedun написа: The Grim Reаper написа: Siedun написа: Не разбирам как можете да пишете кой клас герой е най-добър!?Не е определено дали за пвп или пве...Освен това силата на 1 герой зависи от екипировката, талант билда и човека, който седи зад компа.Тактиката, която използваш срещу даден противник също е от голямо значение.Въобще въпросът е зададен много некоректно.Всъщност ,както и да е зададен ,аз мисля ,че отговор няма. Тактика в WoW нема. Оо ,добре!Знчи , искаш да кажеш ,че срещу всеки клас играеш по 1 и същи начин и използваш 1 и същи магии?  И кво?Развитието на герой на WoW се свежда до закупуването на колкото може повече магии и брони и да ходиш да се биеш.Тва е.Но при една друга игра е различно.... да бе даХаха ,личи си колко си играл на вов.Епичните брони за 60лвл не можеш да ги купиш ,а качването на магиите е най-малкият проблем.И аз държа на мнението си ,че тактика ИМА.60лвл елф роуг съм и използвам различни магии ,за различни противници.Ако се изправя срещу друг роуг се опитвам да го държа постоянно в стън ,докато не умре.Ако примерно се бия с мейдж-убивам го за няколко секунди ,като използвам само чиип шот ,1 гауг и яко дмг...Няма да обяснявам за всеки клас...Мисля ,че това е достатъчно. П.П. Коя е тази "друга игра" ?
Еба го и у тактиката. Сигурно се иска големо умение да цъкнеш три бутона един след друг.
"Другата игра", и всъщност "Единствената игра" е Ultima Online. Сравнявайки тактиката в тази игра с дебилния ви WoW, мога да кажа, че сте кретени.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 13:16
Steel написа: Lonely ArchAngel написа: Имам предвид raid-a в WoW.  Рейд е, когато се съберат 40 малоумници и отидат да утрепат някое особено голямо изчадийце  Що 40?Може и да са 6
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 13:23
Sorry за flooda,но навремето 2002-3 имаше подобни идиотии, кой е най-добрият герой на War3.
Явно простотията се увличава с времето.
|
|
|
|
 |
Siedun
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 13:24
The Grim Reаper написа: Siedun написа: Алминатора написа: Siedun написа: The Grim Reаper написа: Siedun написа: Не разбирам как можете да пишете кой клас герой е най-добър!?Не е определено дали за пвп или пве...Освен това силата на 1 герой зависи от екипировката, талант билда и човека, който седи зад компа.Тактиката, която използваш срещу даден противник също е от голямо значение.Въобще въпросът е зададен много некоректно.Всъщност ,както и да е зададен ,аз мисля ,че отговор няма. Тактика в WoW нема. Оо ,добре!Знчи , искаш да кажеш ,че срещу всеки клас играеш по 1 и същи начин и използваш 1 и същи магии?  И кво?Развитието на герой на WoW се свежда до закупуването на колкото може повече магии и брони и да ходиш да се биеш.Тва е.Но при една друга игра е различно.... да бе даХаха ,личи си колко си играл на вов.Епичните брони за 60лвл не можеш да ги купиш ,а качването на магиите е най-малкият проблем.И аз държа на мнението си ,че тактика ИМА.60лвл елф роуг съм и използвам различни магии ,за различни противници.Ако се изправя срещу друг роуг се опитвам да го държа постоянно в стън ,докато не умре.Ако примерно се бия с мейдж-убивам го за няколко секунди ,като използвам само чиип шот ,1 гауг и яко дмг...Няма да обяснявам за всеки клас...Мисля ,че това е достатъчно. П.П. Коя е тази "друга игра" ? Еба го и у тактиката. Сигурно се иска големо умение да цъкнеш три бутона един след друг. "Другата игра", и всъщност "Единствената игра" е Ultima Online. Сравнявайки тактиката в тази игра с дебилния ви WoW, мога да кажа, че сте кретени.
Не съм казал ,че трябват големи умения за да играея вов....И извинявай ама Ultima Online е "малко" старичка и не може да се сравнява с вов.Всъщност ,всеки си има предпочитания ,като предпочитанията на над 6 милиона човека са като моите  .В това отношение разбира се.
П.П. Дааааааааа ,и аз бих искал Старкрафт 2 вместо вова ама нема...
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 13:24
Mu3EpHuK написа: Sorry за flooda,но навремето 2002-3 имаше подобни идиотии, кой е най-добрият герой на War3. Явно простотията се увличава с времето. Да ама уаркрафт е почти перфектно балансирана за разлика от уоу
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 13:31
WannaBe написа: Mu3EpHuK написа: Sorry за flooda,но навремето 2002-3 имаше подобни идиотии, кой е най-добрият герой на War3. Явно простотията се увличава с времето. Да ама уаркрафт е почти перфектно балансирана за разлика от уоу Е че на УоУ какво и е небалансираното? (освен че warriora е небалансирано мизерен)
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 13:35
Steel написа: WannaBe написа: Mu3EpHuK написа: Sorry за flooda,но навремето 2002-3 имаше подобни идиотии, кой е най-добрият герой на War3. Явно простотията се увличава с времето. Да ама уаркрафт е почти перфектно балансирана за разлика от уоу Е че на УоУ какво и е небалансираното? (освен че warriora е небалансирано мизерен) Ми е тва че примерно с уарлока ми дето е синьо-епик,тиер 2ки не могат да ме убият
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 13:42
WannaBe написа: Да ама уаркрафт е почти перфектно балансирана за разлика от уоу
Проблема е, че разни индивиди са мислят за "про" в игра, която няма нищо общо с умения.Всичко зависи от бронята/кой ще критне първи и повече кууууул/+ кои са повече/т.е. ганк/т.н. билдове са стандартизирани според пача и едва ли не всички ги използват.Освен това е пълно с разни инфантилни идиоти.Великите БГ-та ВСГ и Арати,при положение, че пуска игри при неравен брой противници от двете страни, за какво можем да говорим.А като са заговорили за "баланс",определено ордата са облагодетелствани като расови умения.Публична тайна е че остатъците от близзард/които още не са се изнесли/+новите попълнения от кол и въже, обръщат повече внимание на ордата като фракция.Просто не си струва да си губиш времето по разни райдове,да събереш н тиър комплекта, за да се перчиш в някоя столица.ПВП в тази игра няма.Единственото MMO РПГ, за което може да се каже, че е ПВП ориентирано и предлага наистина огромни възможности за различно създадени билдове и напълно различаващи се по бойна тактика отбори е Guld Wars.
|
|
|
|
 |
Lo[3]dOFSomEtin
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 14:34
Slayer_Ov_Light написа: 1. Кире Гръчата 2. Chuck Norris 3. Останалите (има ли значение?).
Без третото.
1 авер имаше хюман джудже.
Иначе съм много зарибен на елф друид.
___________________________________ Моето семейство беше много перверзно
татко уби мама,
целувах се със сестра си,
татко ми отряза ръката,
после аз отрязах неговата,
и той взя, че умря .
Люк Скайлокър
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 14:40
droba написа: 1 авер имаше хюман джудже.
WTF?!? 
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
Lo[3]dOFSomEtin
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 14:43
Извинявай по точно докато се чудехме кви герои да си праим той се спря на Хюман Джудже.
___________________________________ Моето семейство беше много перверзно
татко уби мама,
целувах се със сестра си,
татко ми отряза ръката,
после аз отрязах неговата,
и той взя, че умря .
Люк Скайлокър
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 14:43
WannaBe написа: Steel написа: WannaBe написа: Mu3EpHuK написа: Sorry за flooda,но навремето 2002-3 имаше подобни идиотии, кой е най-добрият герой на War3. Явно простотията се увличава с времето. Да ама уаркрафт е почти перфектно балансирана за разлика от уоу Е че на УоУ какво и е небалансираното? (освен че warriora е небалансирано мизерен) Ми е тва че примерно с уарлока ми дето е синьо-епик,тиер 2ки не могат да ме убият Това май е повече до скил, а?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|