Автор |
Съобщение |
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2006 22:16
Medieval_Assasin написа: Горната песен ми е с Techno eJay 4. А за DC++. Немога да влизам в хората след като вляза в dc.data.bg или dc.bol.bg. Така че от DC++ едва ли. Ся зацепех че FS означава Fruity Loops аз си намерех 6 ако става въпрос за тази програма. Ако можеш да дадеш линкове към допълнителни семпли....
Заеби ги тия eJay програмки . Сваляй Фрути или Reason 3.0 и се учи . Казах ти откъде съм свалял допълнителни семпли , няма как да ти дам линк .
Ако си свалил ФЛ6 , търси си хубави VST-та . Тфа са софтуерни синтезатори , вграждащи се като плъг-ини . Удобни са .
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2006 22:22
@ slim_k - и кво като са с еднакви имена Чиста случайност.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2006 22:22
VST-та по-късно аз още нз как да се оправя с тая програма.
Я обясни поне как слагам семпли и ги нагласям. o_0
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2006 23:29
Пиши лична на Пробата , той е Tha Teacha . Ебавам се , не го занимавай човека и без друго напоследък като му гледам блога е в неква меланхолия .
Седни и разучи сам , колкото и да ти обяснявам , по-добър няма да станеш . Основите винаги си ги учи сам ...
Ъъъ , Проба , дай некъв коментар ...
ПС - Последния ми инструментал е свален за момента , поради желание за дообработка ( малко импулсивно беше публикуван ) . Утре , други ден , по-други ден , по-по-други ден , когато го завърша ( на наспана глава ) ще го пусна .
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2006 12:19
Да ти кажа като комбинирам Techno eJay заедно с FL Studio и става нещо наистина добро.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2006 13:01
@ slim_k - не бе, не съм изпаднал в меланхолия, просто така пиша Винаги. Променил съм се щем не щем.
Иначе яко цъкане му е майката. От другите най-много да научиш някой и друг трик, да получиш отговор на въпрос. За година ше я знаеш достатъчно добре, че да можеш да правиш каквото си поискаш. Работа му е майката, не чакай на готово. Ако е в сърцето ти - ще стане. Айде.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2006 19:45
Направих си компилация в папката My Music - "PC Mania" аам.. ебахти талантите сте ;Р
Аз имам няколко парчета и евентуално утре може да ги кача (ако ми остане време)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2006 19:39
А талант.....
Една песничка 5 минути.
А slim_k а кво ще кажеш за тая програма : http://www.torrents.linkos.bg/details.php?id=60215
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2006 19:49
Medieval_Assasin написа: А талант..... Една песничка 5 минути. А slim_k а кво ще кажеш за тая програма : http://www.torrents.linkos.bg/details.php?id=60215
Не ползвам Линкос , не мисля да регвам акаунт . Пейст описание .
Прочети кво ти е написал Пробата по нагоре .
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2006 19:56
Sibelius е програма за която настоящите музиканти и композитори само могат да мечтаят.Програмата е професионален редактор за писане и последващ преглед, печат и публикация на ноти и партитуди без значеное тяхната сложност.С какво се отличава от останалите редактори - достъпна и интуитивно понятна за новаците в музиката, а напредналите и опитни музиканти ще намерят в нея нови потресаващи възможности и преспективи.Приятното и очевадно за ползвателите е управлението на програмата позволяваща намиране на всякаква функция само с няколко кликвания на мишката.За ускорение на работата можете да използвате hotkey или сами да ги избирате.Sibelius 4 има програмен семплер за проиграване в качеството на който се използва знаменития Native Instruments KONTAKT, миксер със система за синхронизиране с видео за кинокомпозиторите това е просто находка.Програмата ще направи живота Ви по-лек, ще Ви икономиса време, ще предостави фантастични резултати и ще Ви позволи да създадете вещи за които даже и не сте мечтали, такива като: публикуване на Ваша музика в Интернет или пускане на Ваше собственно CD.
Новата версия на програмата предоставя много нови възможности:
- великолепни инструментални партии;
- редактор на шаблони;
- редактор на шаблони за видеоролки;
- избор от 1700 висококачествени шаблони, звуци, инструментални партии, лирика и т.н.;
- преглед на видео и пр.
е?
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2006 20:08
Ами пробвай и кажи ... По описанието на мен ми се видя подходяща за хора с миди клавиатури , бе деа знам . Не съм тръгнал да я свалям ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2006 09:33
Sibelius е повече за музикално образованите. Най-много се набляга на нотния запис. Аз лично съм кръгла нула там. Препоръчвам да попрочетеш и избереш някоя от слендите: Ableton Live, Propellerhead Reason, FL Studio, Cubase (за по-хубавите компютри и хора с мидита). Доста има, всичко е върпос на личен избор.
Лично за мен най-приятни са интерфейсите на Лайв и ФЛ. По-графични са, но Лайва ми е тежък. Бих минал на Кюбейз, но дори 2ката ми тежи ужасно много. Та, въпрос не само на личен избор, ами и на хардуерра с който разполагате.
___________________________________ Аз съм Докторът ти.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2006 21:14
Dj Spitfire - House Master
Dj Spitfire - Brain Pitcher
Ето качих още две правени с eJay...
Probe откъде да саля Ableton Live 6?
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2006 21:32
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2006 22:17
Хм, Medieval_Assasin, чух го това последното. Доста монотонно, а на местата, където си опитвал да добавяш говор звука намаля, после пак се увеличава. Имаш още да работиш, докато си изградиш определена техника на писане на музика. Засега си още в подножието на своята музикална планина, поне така смятам аз от дотук постнатите неща. Продължавай да се учиш. И наистина се зафащай с FL Studio-то. Няма да е никак зле да го разучиш, ще бъдеш повече от доволен от нещата, които ще можеш да правиш на него. Продължавай да се учиш.
Колкото до мен - още се туткам и скоро няма да се чуят новости, мързи ма малко.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2006 23:42
Medieval_Assasin написа: Dj Spitfire - House MasterDj Spitfire - Brain PitcherЕто качих още две правени с eJay... Probe откъде да саля Ableton Live 6?
Ползвал ли си дълги луупове тука ( не съм запознат със набора на иджея ) , или си писал инструментите сам ?
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2006 22:04
Мога ли да направя да върви песента и аз по същото време да свиря с клавиетурата?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 10:30
Може да. Всеки софтуер сукуънсър го позволява.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 11:40
Да,но как?
Като върви песента и като почна да свиря и се записва....
И прекъсва песента само свиренето се чува
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2006 13:14
Запълни прлей листата примерно 5 минути с бийта, избери си друг патърн (ако бийта ти е на 1ви, избери 2, 3, 4 ... ), натискаш РЕК във Сонг моуд и готово.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|