Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Окт 2006 22:16

Medieval_Assasin написа:
Горната песен ми е с Techno eJay 4.
А за DC++.
Немога да влизам в хората след като вляза в dc.data.bg или dc.bol.bg.
Така че от DC++ едва ли.

Ся зацепех че FS означава Fruity Loops аз си намерех 6 ако става въпрос за тази програма.
Ако можеш да дадеш линкове към допълнителни семпли.... :roll:

Заеби ги тия eJay програмки . Сваляй Фрути или Reason 3.0 и се учи . Казах ти откъде съм свалял допълнителни семпли , няма как да ти дам линк :) .

Ако си свалил ФЛ6 , търси си хубави VST-та . Тфа са софтуерни синтезатори , вграждащи се като плъг-ини . Удобни са .

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Окт 2006 22:22

@ slim_k - и кво като са с еднакви имена :) Чиста случайност.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Окт 2006 22:22

VST-та по-късно аз още нз как да се оправя с тая програма.
Я обясни поне как слагам семпли и ги нагласям. o_0

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Окт 2006 23:29

Пиши лична на Пробата , той е Tha Teacha . Ебавам се , не го занимавай човека и без друго напоследък като му гледам блога е в неква меланхолия .

Седни и разучи сам , колкото и да ти обяснявам , по-добър няма да станеш . Основите винаги си ги учи сам ...

Ъъъ , Проба , дай некъв коментар ...

ПС - Последния ми инструментал е свален за момента , поради желание за дообработка ( малко импулсивно беше публикуван ) . Утре , други ден , по-други ден , по-по-други ден , когато го завърша ( на наспана глава ) ще го пусна .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2006 12:19

Да ти кажа като комбинирам Techno eJay заедно с FL Studio и става нещо наистина добро. :)

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2006 13:01

@ slim_k - не бе, не съм изпаднал в меланхолия, просто така пиша :) Винаги. Променил съм се щем не щем.

Иначе яко цъкане му е майката. От другите най-много да научиш някой и друг трик, да получиш отговор на въпрос. За година ше я знаеш достатъчно добре, че да можеш да правиш каквото си поискаш. Работа му е майката, не чакай на готово. Ако е в сърцето ти - ще стане. Айде.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2006 19:45

Направих си компилация в папката My Music - "PC Mania" аам.. ебахти талантите сте ;Р

Аз имам няколко парчета и евентуално утре може да ги кача (ако ми остане време)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2006 19:39

А талант.....
Една песничка 5 минути.
А slim_k а кво ще кажеш за тая програма : http://www.torrents.linkos.bg/details.php?id=60215

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2006 19:49

Medieval_Assasin написа:
А талант.....
Една песничка 5 минути.
А slim_k а кво ще кажеш за тая програма : http://www.torrents.linkos.bg/details.php?id=60215

Не ползвам Линкос , не мисля да регвам акаунт . Пейст описание .

Прочети кво ти е написал Пробата по нагоре .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2006 19:56

Sibelius е програма за която настоящите музиканти и композитори само могат да мечтаят.Програмата е професионален редактор за писане и последващ преглед, печат и публикация на ноти и партитуди без значеное тяхната сложност.С какво се отличава от останалите редактори - достъпна и интуитивно понятна за новаците в музиката, а напредналите и опитни музиканти ще намерят в нея нови потресаващи възможности и преспективи.Приятното и очевадно за ползвателите е управлението на програмата позволяваща намиране на всякаква функция само с няколко кликвания на мишката.За ускорение на работата можете да използвате hotkey или сами да ги избирате.Sibelius 4 има програмен семплер за проиграване в качеството на който се използва знаменития Native Instruments KONTAKT, миксер със система за синхронизиране с видео за кинокомпозиторите това е просто находка.Програмата ще направи живота Ви по-лек, ще Ви икономиса време, ще предостави фантастични резултати и ще Ви позволи да създадете вещи за които даже и не сте мечтали, такива като: публикуване на Ваша музика в Интернет или пускане на Ваше собственно CD.

Новата версия на програмата предоставя много нови възможности:

- великолепни инструментални партии;

- редактор на шаблони;

- редактор на шаблони за видеоролки;

- избор от 1700 висококачествени шаблони, звуци, инструментални партии, лирика и т.н.;

- преглед на видео и пр.

е?

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2006 20:08

Ами пробвай и кажи ... По описанието на мен ми се видя подходяща за хора с миди клавиатури , бе деа знам . Не съм тръгнал да я свалям ...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 09:33

Sibelius е повече за музикално образованите. Най-много се набляга на нотния запис. Аз лично съм кръгла нула там. Препоръчвам да попрочетеш и избереш някоя от слендите: Ableton Live, Propellerhead Reason, FL Studio, Cubase (за по-хубавите компютри и хора с мидита). Доста има, всичко е върпос на личен избор.

Лично за мен най-приятни са интерфейсите на Лайв и ФЛ. По-графични са, но Лайва ми е тежък. Бих минал на Кюбейз, но дори 2ката ми тежи ужасно много. Та, въпрос не само на личен избор, ами и на хардуерра с който разполагате.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Окт 2006 21:14

Dj Spitfire - House Master
Dj Spitfire - Brain Pitcher

Ето качих още две правени с eJay... :)

Probe откъде да саля Ableton Live 6? :oops:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2006 21:32

Ето още една:

Dj Spitfire - Styler

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2006 22:17

Хм, Medieval_Assasin, чух го това последното. Доста монотонно, а на местата, където си опитвал да добавяш говор звука намаля, после пак се увеличава. Имаш още да работиш, докато си изградиш определена техника на писане на музика. Засега си още в подножието на своята музикална планина, поне така смятам аз от дотук постнатите неща. Продължавай да се учиш. И наистина се зафащай с FL Studio-то. Няма да е никак зле да го разучиш, ще бъдеш повече от доволен от нещата, които ще можеш да правиш на него. Продължавай да се учиш.

Колкото до мен - още се туткам и скоро няма да се чуят новости, мързи ма малко. :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2006 23:42

Medieval_Assasin написа:
Dj Spitfire - House Master
Dj Spitfire - Brain Pitcher

Ето качих още две правени с eJay... :)

Probe откъде да саля Ableton Live 6? :oops:

Ползвал ли си дълги луупове тука ( не съм запознат със набора на иджея ) , или си писал инструментите сам ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2006 22:04

Мога ли да направя да върви песента и аз по същото време да свиря с клавиетурата? :wink:

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2006 10:30

Може да. Всеки софтуер сукуънсър го позволява.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2006 11:40

Да,но как?
Като върви песента и като почна да свиря и се записва....
И прекъсва песента само свиренето се чува :?

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2006 13:14

Запълни прлей листата примерно 5 минути с бийта, избери си друг патърн (ако бийта ти е на 1ви, избери 2, 3, 4 ... ), натискаш РЕК във Сонг моуд и готово.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com