Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2006 12:09

Solarstone и Hybroid-сваляйте техни песни,иначе това което сте изброили по-горе са най-комерсиалните диджеи и изпълнители,за истинските ценители на транса това е задължително
http://www.arenabg.com/download.php/355 ... t2.torrent
Изобщо в арената напоследък качват такива транс пакове така че дъпайте здраво

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2006 12:17

като стана дума за по-некомерсиални и аз ще кажа някои - Roy Gates, Balearic Bill, Aquaphonic, Black Widow, Satoshie Tomie, EVILJACK, etc

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2006 12:39

Ludi li ste s toq trans be,bahti otnesenata muzika,za psihari. I kato se po4nat edni odi i baladi tam ama otveqni,otveqni,taq muzika ne e TUK I SEGA a e NQKUDE TAM....
Az kazvam VIVA LA TEXNO. texnoto e mnogo po dobro,po ot4etlivo,energi4no i raztovarva6to e ot ligaviq trans.E,sega ne otri4am 4e mi haresvat nqkoi par4eta i ot transa kakto i setove,naprimer Magic 1 na Tiesto,na Robert miles inqkoi drugi pesni ot po blizkoto i dale4eno minalo.No kato cqlo transa e ebahti bozata s izvinenie.Nqma q dinamikata ot texnoto.Primerno ako se napu6a i slu6am trans se oteg4avam na 3-tata minuta i si vikam "ebati draznenieto",dokato pusna li si TRAKTORA i po4vam da si miksiram texni4ar dokato se nasitq...VIVA LA CARL COX,MARCO BAILEY,UMEK,CHRISTIAN VAELA,MARCO CAROLA,CHRIS LIEBING,GAYLE SAN,ADAM BAYER,DJ BOSS,THOMAS SHOW,THOMAS VS FILTERHEADS,VALENTINO KANZIANY,JEFF MILLS,MONOLINK,ERIC SNEO,LUKE SLATER,MICHAEL BURKAT,BEN SIMS i o6te mnogo mnogo drugi!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2006 12:55

Тва ли било транс бе? Аз да не знам. Както и да е, излиза, че и мен ме кефи.
Traci Lords - Control за транс ли се води, че ми стана интересно?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2006 12:57

пич да те светна - транса е подстил на техното...така че като казваш че слушаш техно, а не транс...бе глупаво звучи :D
ако беше казал примерно, че предпочиташ хаус пред транс, разбирам и тогава проблем няма :wink:

И не слушам само ''лигав'' транс - слушам всякаква електронна музика...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2006 13:03

trance-a не е точно подстил на techno-то
Прочети това и пак се обади
[edit]
И човека си има вкус, нека слуша каквото иска - защо да звучи смешно?
Само да не flood-и, нека и опера да слуша - нито ме ебе, нито ще му кажа нещо
[/edit]

На phantom някой друг ще каже - не съм я слушал и сега нямам намерение да я търся в dc++

Профил ICQ Skype WWW

стига спамил
Аватар
В момента играе: real_life.exe
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2006 13:03

Ratchet написа:
пич да те светна - транса е подстил на техното...така че като казваш че слушаш техно, а не транс...бе глупаво звучи :D
ако беше казал примерно, че предпочиташ хаус пред транс, разбирам и тогава проблем няма :wink:

Сега да се разберем: Техното, Транса, Хауса, са ПОДСТИЛОВЕ НА ЕЛЕКТРОННАТА МУЗИКА! МОЛЯ НЕ БЪРКАЙТЕ ПОНЯТИЯТА!!! :!: И наистина погледнете флашчето, което даде Icewarrior, че да не стават повече грешки! :!:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2006 13:04

Ratchet написа:

Boje,4oveko zamul4i 6ot se izlaga6 adski.Pone ako ti dreme ot mnenieto na drugite de.Purvo tranca ne e nikaf podstil na texnoto a tranca i texnoto sa podstilove ot elektronnata muzika izob6to.Te sa dva otdelni stila. A ako haus i texno za tebe sa edno i su6to...
Vij pak tuka i 6e vidi6 4e sum pravhttp://www.di.fm/edmguide/edmguide.html

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2006 13:22

Moon&Star'Hero написа:
Ratchet написа:

Boje,4oveko zamul4i 6ot se izlaga6 adski.Pone ako ti dreme ot mnenieto na drugite de.Purvo tranca ne e nikaf podstil na texnoto a tranca i texnoto sa podstilove ot elektronnata muzika izob6to.Te sa dva otdelni stila. A ako haus i texno za tebe sa edno i su6to...
Vij pak tuka i 6e vidi6 4e sum pravhttp://www.di.fm/edmguide/edmguide.html

първо сайтчето, което си дал, съм го виждал и преди.Автора му има доста интересно мнение за транса като цяло - смята, че Фери Корстен и Пол Ван Дайк били убили този стил :evil: така, че мнението и отношението на някакъв арабин направил си страница хич не ме интересува...
второ- до сега може и да съм грешал, мислейки транса за подстил на техното.Просто навсякъде, се говори за техно музиката, за техното, дали го слушаме и т.н. и че техно и електронна музика нещо кажи речи еднакво.
трето пиши на кирилица постовете ти, написани на някаква шлъкавица, повече няма да чета :wink:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2006 13:27

KLuBbinGMan написа:
[edit]
[/edit]

не съм казал смешно, а глупаво
инфото, което си дал беше много полезно.Само че виж какво пише за техното -
Цитат:
The term "techno" is also often used in North America and Europe to describe all forms of electronic dance music.

така че не съм сбъркал :wink:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2006 13:43

Ratchet написа:
KLuBbinGMan написа:
[edit]
[/edit]

не съм казал смешно, а глупаво
инфото, което си дал беше много полезно.Само че виж какво пише за техното -
Цитат:
The term "techno" is also often used in North America and Europe to describe all forms of electronic dance music.

така че не съм сбъркал :wink:

Ок, глупаво, моя грешка
А по случай 'The term "techno" is also often used in North America and Europe to describe all forms of electronic dance music.'
То може да се използва, но не значи, че е вярно..
Са..като им кажа на тия от класа 'електронна музика' следва '..ъъъ..техно???'
Същото е и с gnu и linux-a...
gnu-то е свързано с open source, но в никакъв случай не трябва задължително да значи безплатно..

Няма смисъл да се караме..само една молба имам - свалете flash-чето и ми го качете някъде в bg, че нета ми нещо се ебава и не мога да отворя целия сайт, деа

И..в торрентите на дата.бг има един торрент '100 dance trax'
Не е trance, aма си заслужава

Айде
/nick AMC[film4ence]

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2006 13:49

няма да се караме:) но ти каза ''прочети това и пак се обади''. Ми прочетох го и се обадих :wink: вярно, може би не съм съвсем прав, но и ти не си...така че - МИР БРАТКО и да жиее електронната музика( или техното, все ми е тая) :punk: :punk: :punk:

Профил Skype WWW

стига спамил
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2006 15:46

Ама аз си нямам никакво намерение да се карам с когото и да е било, важното е мир да има и синтезатора да кърти! :) KLuBbinGMan ето ти линк към флаша от Дата-та http://store1.data.bg/grimwolf/Music/IshkursGuide/

П.С. Само заради твърдения от рода на това, че Фери Корстен убил Транса и Робърт Майлс е нещастник, който прави елементарна музика за долнопробни ТВ шоута ми се иска да хвана въпросния автор и да го изтезавам 72 часа със избрани хитове на Азис, Софи Маринова, Кондьо и ямболския "генгстЪ" Дражето! :twisted: :twisted: :twisted:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2006 16:40

Astrix , Astral , Polyphonia , PTX ...
А ако говориме за Uplifting Trance , Trance и Vocal ... ще се съглася , че миксовете и сетовете на ATB , Tiesto , Armin Van Buuren , Paul Oakenfold , Above and Beyond , Gigi Deagostinо i legendi kato Robert Miles не са лоши ... даже стават .
В повечето случай като чуя "аз слушам техно" , "тиесто е техно" просто се засмивам снизходително и си замълчавам ... абе какво ли ви разбира и на Вас главта от музика ... Тези гайдове за електронна музика са смешни !!! И все пак няма как да не се съглася с въпросния Trance Hater , че издигането на DJ-TE в култ е нещо ужасно и противно ! Както и с това , че няма Номер 1 DJ.

KNSpirit - Roger Sanchez u DeepDish не са ТРАНС ;)
Sanchez e House
DeepDish = House , ChillHouse , TripHop ;)

i wont let u go

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2006 20:54

ex_ArchDev1l написа:
А ако говориме за Uplifting Trance , Trance и Vocal ... ще се съглася , че миксовете и сетовете на ATB , Tiesto , Armin Van Buuren , Paul Oakenfold , Above and Beyond , Gigi Deagostinо i legendi kato Robert Miles не са лоши ... даже стават.

Хмм, само дето изброените горе творци не правят и нямат нищо общо с Ъплифтинг Транс. Uplifting за пример е Holymen, Cherouvim, Cyan и др.

Иначе незнам някой от тук дали е бил на 24 февруари на Talpa в клуб Pulse. Беше НЕРЕАЛНО, строшихме се от кеф. И след това веднага Atma ни продължи... :D Направо нямам думи, този ден ще остане завинаги в спомените ми!

И няма смисъл да се карате Транса подстил ли е на Техното или не - не е подстил. Това, че необразованите хора казват на всичко електронно звучащо техно не значи, че е подстил.

Лично аз не обичам Vocal и Euro Trance, звучат ми някак прекалено сладникаво. Фен съм си най-много на Old School Goa Trance, Isra-Trance, Darkpsy и Full On, от новото поколение Goa също има неуписуемо добри попадения, като Khetzal - който е фен на жанра и не го е чувал задължително да си го намери! Чесно казано от Psy сцената последните неща, които излизат някакси не ме грабват много, има и там също много добри попадения, но повечето звучат по-еднообразно. (Лично ви препоръчвам Nystagmus и Talpa).

Иначе боговете на Goa-та всички си знаят, че са Astral Projection, боговете на Psychedelic-а са Infected Mushroom и Simon Posford, а бате Саймънчо си е бога на електронната музика като цяло. Няма нещо, което да е творил и да не е добро.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2006 21:05

Слушам бая транс,прогресив и гоа,като прогресив любимите dj са ми Paul Oakenfold и Ван Даик,а от гоа-та GOA Syndrome

Профил ICQ Skype

стига спамил
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2006 11:37

Zero-Blade и аз като тебе почнах почнах със Гоа-та, ама лека-полека ми стана еднообразна и отегчителна. Но и сред ЕвроТранса има добри попадения - намери си да речем Emmanuel Top - Mars (Kai Tracid Remix) "ако не се лъжа е прогресив" и Marcos - Red Bullet :idea: , но все пак няма значение какъв е подстила, важен е фийлинга! :)
P.S. GOA Syndrome не ли компилациа, или бъркам? :?:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2006 11:42

Progressive мразя прекалено много за да го търся, а на мен Goa-та никога няма да ми омръзне, така че не се безпокой.

П.п. На 18ти някой ще идва ли в Пулс?

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2006 17:29

Ок, така или иначе има тема..препоръчайте psy trance..

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2006 21:52

Psy Craft- Computech - ако не си го слушал
на мен лично ми хареса :wink:
[url=http://www.torrents.linkos.bg/details.php?id=25470]Psychedelic Trance - 2CD (2005)
[/url] - добра компилацийка

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost